Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Интересна концепция смесва бъдещите слушалки на Apple с HomePod


dessyteneva

Recommended Posts

5acc47bcd320e_Appleheadphonesconcept.jpeg.42b3d2c8b3138df0b6523c61c7a7e94a.jpeg

Не тайна, че Apple разработва свои собствени слушалки, различни от серията Beats, а дизайнерът Мартин Хайек има свое виждане по въпроса, което изрази в концепция, показваща силното влияние на интелигентния високоговорител HomePod върху тях. Творбите му са публикувани в немския сайт Curved, който е ставал многократно източник на слухове за продукти на Apple.

Всъщност знаем много малко за бъдещите слушалки, които със сигурност ще работят безжично, тъй като новите модели iPhone нямат 3.5 мм жак и би трябвало да предложат на потребителите много добро качество на звука, като всеки продукт на компанията. Това високо качество на звука е и основната цел на HomePod, а според Хайек, слушалките ще възприемат и голяма част от дизана на говорителя, като ще се предлагат в бяло и черно, използвайки същоте материали. Друг основен акцент в интелигентния високоговорител е виртуалния асистент Siri, който според дизайнера ще намери място и в новите слушалки, като ще е интегриран по същия начин.

Както и при всички останали Bluetooth устройства, тези слушалки ще имат нужда от вградена батерия, а в концепцията на хайек е включено и безжично зареждане, което предполага, че компанията може да предложи зареждането им чрез своята собствена подложка AirPower, която все още не е налична на пазара, въпреки че беше представена миналия септември.

Тъй като всичко това са само спекулации, няма информация кога устройството ще види бял свят, но една от възможностите е по време на WWDC 2018, която стартира на 4 юни. От друга страна, някои източиниц посочват, че има известни предизвикателства в процеса на проектиране, които могат да забавят освобождаването на слушалките дори и до следващата година.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...