dessyteneva Публикувано Април 18, 2018 Сподели Публикувано Април 18, 2018 Подкарването на различни версии на Windows на устройства, за които операционната система не е била предназначена е любимо забавление за тези, които имат нужните познания да го направят, а когато тези устройства са дело на Apple, предизвикателството е още по-голямо. Ново видео, публикувано в You Tube показва как Windows 7 върви на iPhone X и е дело на Hacking Jules. Всъщност стартът на операционната система отнема 30 секунди и тя е неизползваема, но фактът че това въобще се случва е интересен. Всичко това е възможно благодарение на емулатора iBox x86, който включва 64 битова поддръжка и дори iOS устройства, които не са джейлбрейкнати, а проектът може да бъде намерен в GitHub. Всъщност устройствата на Apple не веднъж са принуждавани да работят със софтуер, който не е предназначен за тях, но никое от тях не е било толкова мощно като десетия юбилеен модел. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Април 18, 2018 Сподели Публикувано Април 18, 2018 Честно казано това ми е една от тръпките. Подкарвал съм Windows ХР на 6-ца, на iMac G4, а пък колко хакинтоши съм борил не е истина. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 18, 2018 Сподели Публикувано Април 18, 2018 Аз 95 на 2G и 3GS Майтапът настрана, ама ако подкарат всички функции на седмицата върху Bionic, ще си купя десетка за диагностична конзола. Процесорът кърти. Буквално. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Април 18, 2018 Сподели Публикувано Април 18, 2018 Два бона за конзола? Баце, да не си почнал да ремонтираш ферарита? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 18, 2018 Сподели Публикувано Април 18, 2018 Правя всичко за пари, ама не на всеки. Е, баце Subaru select е 3к евро Star diagnostics няма да ти казвам кви кинти е в оригинал. Тънко е само VCDS(за VAG групата) - 300$ за кабеляк и софтуер. Него го кихнах от воле, щото VAG е масовка и клиенти бол. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Април 18, 2018 Сподели Публикувано Април 18, 2018 " userid="226"] Star diagnostics няма да ти казвам кви кинти е в оригинал. Опааа,понеделник ти звънкам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.