Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Wink също спря приложението си за Apple Watch


dessyteneva

Recommended Posts

wink-apple-watch.jpg.39a75d1d90270ee66a80be799aec7c5a.jpg

Потребителите на Wink, които разчитат на интелигентния домашен хъб, за да контролират всичко от часовника си, ще бъдат разочаровани, защото функционалността тихомълком беше оттеглена. Компанията потвърди новината в описанието към ъпдейта на приложението за iOS, публикуван тази седмица:

1.thumb.jpeg.be65e4f68dbf565385a2935b652a9cb1.jpeg

Wink създаде своето име като начин за управление на интелигентен дом и IоT продукти на различни производители. По същия начин като Samsung SmartThings, свързаните крушки, термостати, ключалки и др. могат да се свържат с хъба на Wink, вместо да се използват отделните приложения на производителите. Компанията пусна своето приложение за Apple Watch през юли 2015 година, а интерфейсът му не се опитва да предложи достъп до всички свързани устройства и функции. Вместо това той изтегля най-често използваните шорткъти от системата и предлага достъп до тях от китката на ръката. Не е ясно обаче, колко потребители използват приложението за часовника, въпреки че самият той е много популярен, по думите на Тим Кук.

През октомври миналата година Wink пусна своя нов кит за домашна автоматизация Wink Lookout, проектиран, за да бъде всичко, което може да се наложи за IoT, като включва сензор за движение, сирена и звънец и сензори за прозорците. Самият хъб може да се свърже с дълъг списък устройства, тъй като системата за автоматизация расте. Това, което Wink в момента обаче няма е поддръжка на HomeKit, собствената домашна платформа на Apple, която старитра бавно и се очаква да набере инерция след въвеждането на удостоверяване на софтуера, за което най-вероятно ще научим повече по време на WWDC 2018 в началото на юни.

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...