Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple може да пусне собствена кредитна карта


dessyteneva

Recommended Posts

apple-pay.png.68507cbbdd35da4310b0848cbeb9c6ef.png

Apple планира да пусне кредитна карта с марката Apple Pay и помощта на Goldman Sachs. Този ход ще е нова стъпка в индустрията на кредитните карти и за двете компании и подчертава факта, колко сериозно Apple се занимава с платежните средства, най-вече благодарение на успеха на Apple Pay.

The Wall Street Journal цитира източници, запознати с плановете на компанията, които твърдят, че картата ще носи логото на Apple Pay и ще стане факт по някое време следващата година. Не е ясно дали тя ще работи точно като обикновените кредитни карти, но с марката на Apple, но ще даде достъп до Apple Pay Cash и специални отстъпки за продукти и услуги на компанията.

В момента гигантът предлага Barclaycard Visa със специфични възможности за финансиране и награди при пазаруване. Клиентите могат да получат до 6 месечен заем при покупка под 500 долара и до 18 месеца при покупка над 1000 долара, както и точки при пазаруване в магазините на компанията, които могат да използват за закупуването на iTunes Gift Card.

Goldman Sachs, най-известната и голяма инвестиционна банка на Wallstreet, все повече гледа на потребителското кредитиране като нова възможност за разширяване. Слуховете се появиха по-рано тази година, когато стана ясно, че двата гиганта ще рабоятт съвместно, въпреки че този доклад предполагаше финансирането на покупката на iPhone като конкретен план.

Една кобрандирана карта би имала потенциала да задълбочи интеграцията между собствената платежна система на Apple и физическите трансакции. Компанията вече позволява на потребителите си да си изпращат пари, чрез Apple Pay Cash, въпреки че понастоящем най-лесният начин да ги похарчат е използването на Apple Pay, което обаче работи само в магазиин, оборудвани с безконтактната технология, вградена в платежните терминали. На теория картата Apple Pay би могла да позволи тези суми да се изразходват във всеки магазин, който приема кредитни карти.

Редактирано от dessyteneva
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...