Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Tweetbot 3 за Mac дебютира с тъмен режим


dessyteneva

Recommended Posts

tb3mac.thumb.jpg.84f514aca122cdddbaa3ce9817356f6d.jpg

Tapbots пусна нова версия на Tweetbot за Mac, която добавя функции и нови дизайнерски решения, усъвършенствайки Twitter клиента. В нея ще намерите разширена странична лента, медийни функции, подобрения в достъпността и тъмен режим, който се появява за пръв път в приложението за Mac.

Всъщност потребителите вече могат да преоразмеряват страничната лента, за да изберат между предишната навигация с икони, или новата с икони и текстов изглед, който включва подсекции за профили, споменавания, директни съобщения и др. Сред новостите има подобрения в достъпността, като възможност за добавяне на текстово описание към качено изображение, преди постването му, което позволява на всеки потребител в Twitter да има достъп до него например при VoiceOver. Промените в мултимедията включват възможността за автоматично възпроизвеждане на клипове от хронологията, без да е нужно да се кликне върху тях и включване и изключване на прозорци с изображения с променлив тон при кликване върху група от текстови съобщения.

Tweetbot 3 получава и визуални подобрения, като тъмният режим е може би основното от тях, защото отдавна беше нталична опцията в сиво за iOS, но сега тя вече идва и за Mac. По подразбиране все още е светлия изглед, но тъмната тема вече може да бъде избрана от опциите.

Teetbot 3 стартира само няколко седмици, след като Twitter официално спря своя клиент за macOS и преди да бъде променена вече отложената API, която ще засегне приложенията от трети страни, но Tapbots е убедена, че Tweetbot ще може да работи с всички промени на приложния програмен интерфейс, когато те дойдат в бъдеще, по начина, по който работи и сега. Новата версия е платен ъпгрейд за клиентите на приложението, който струва 9.99 долара и вече е налична в MacApp Store.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...