Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Camera + 2 за iOS идва с нов интерфейс, Photo library интеграция и още много нови неща


dessyteneva

Recommended Posts

141459692_Camera2.thumb.jpg.d0e1356293e1dcab170278e404c229d9.jpg

Camera + 2 дебютира за iPhone и iPad, като представлява изцяло пренаписана версия на популярното фото приложение със същото име, което се появи преди 8 години и продаде над 14 милиона копия за този период.

Наследникът му разполага с изцяло преработен интерфейс за достъп до ръчни контроли, заснемане на raw и редактиране, depth capture и др.

Като универсално приложение, Camera + 2 обещава постоянно изживяване за iPhone и iPad, както и мултитаскинг за таблетите. За разлика от първата версия, то включва и всички функции, филтри с едно докосване и инструменти, без допълнителни покупки в приложението.

В режимите на снимане имаме традиционни настройки като скорост на затвора, ISO, баланс на бялото и макро, с опции за широкоъгълни и теле обективи, налични за устройствата с двойна камера, които могат да бъдат скривани при случайни снимки. При заснемането в дълбочина, информацията се записва заедно с изображенито, а настройките в секцията Lab на редактора могат да се използват селективно за отдалечени или близки обекти. Имаме и колекция от филтри с опции за регулиране на яркостта и слой за персонализиране.

Новият режим Smile позволява разпознаване на усмивка и автоматичен запис, докато режимът Stabilizer позволява снимане само когато телефонът е достатъчно стабилен, за да се получи ясна картина. Slow Shutter дава възможност за дълги експонации, дори и при дневна светлина с допълнителните режими Burst и Timer.

Другата желана промяна е пълната интеграция с Photo Library с поддръжка на редактиране, добавена способност за превключване между Photo Library и Lightbox с един бутон. Функциите Drag and drop за iPad се поддържат за копиране или споделяне на снимки, докато интеграцията на файлове и iTunes също е достъпна при прехвърляне на изображенията към компютър, или други приложения. Camera + 2 е налична в App Store на цена от 2.99 долара, като изисква iOS 11, или по-нова версия на операционната система.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...