miroslav45 Публикувано Юли 8, 2018 Сподели Публикувано Юли 8, 2018 Здравейте. Според вас въпросния макбук (от скрийншота) при добър нет,способен ли е да подкарва 4к.съдържание от You Tube или да се разправям с интернет доставчика си?Като пусна клип започва едно зареждане и накъсва видеото.Нормално гледане става само на 1080р. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юли 8, 2018 Сподели Публикувано Юли 8, 2018 Сафари не поддържа 4К в тубата. На 12" трудно ще видиш разлика м/у 1080п и 4К. Изчакай да буферира повечко някой по-кратък клип и виж дали пак ще сече. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miroslav45 Публикувано Юли 8, 2018 Автор Сподели Публикувано Юли 8, 2018 Пробвам през Chrome.Изчаквам да буферира и табът се пълни,но пак сече и прекъсва като възпроизвежда.Да разбирам ли,че хардуера не се справя? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Юли 8, 2018 Сподели Публикувано Юли 8, 2018 Без да съм голям специалист, не мисля че е хардуерен проблема. На външен 4к монитор ли плейваш, или директно на лаптопа? Самия хром също е много лаком на ресурси. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юли 8, 2018 Сподели Публикувано Юли 8, 2018 И аз не мисля, че хардуерът е слаб. Имах същия 12" макбук, но с 1.2 процесора и щом се справяше с обработка на 4К файловете от дрона във файнъл кът, то значи със сигурност трябва да се справя с възпроизвеждане в тубата. Провери с някой друг браузър (Firefox напр.), за да изключим това от уравнението. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Юли 9, 2018 Сподели Публикувано Юли 9, 2018 Дали процесора не стига, много лесно може да се проври с някой инструмент за следене на натоварването на процесора. Ако след пускане на клипа е на 100%, значи е процесор. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miroslav45 Публикувано Юли 9, 2018 Автор Сподели Публикувано Юли 9, 2018 (редактирано) Гледам директно на лаптопа.Ще проверя процесора колко е натоварен.Само той ли е от значение? Пробвах и с Firefox,но и той май не поддържа 4к. С вградения Activity Monitor,мога ли да видя колко е натоварен процесора? Редактирано Юли 9, 2018 от miroslav45 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юли 10, 2018 Сподели Публикувано Юли 10, 2018 Може. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.