Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Всички модели iPhone и два нови iPad ще получат Face ID тази година


dessyteneva

Recommended Posts

ipad-pro-2018-render.thumb.jpg.7d37f2a216e7966753209639437f4dbd.jpg

iPhone X има две противоречиви характеристики – дизайнът с цял екран и прорез в горния край и системата True Depth, която се използва за Face ID. Решението за лицево разпознаване дойде, след като Apple реши да премахне физическия хоум бутон и така да разшири използваемата полш на екрана, а наред с това и да осигури на потребителите един по-сигурен начин за идентификация.

Както знаете, миналата година десетият юбилеен модел се забави значително, поради проблеми с производството именно на компонентите за True Depth камерата, която подсигурява Face ID. Тази година обаче се очаква, всичките три нови модела iPhone, заедно с два нови iPad да поддържат спорната функция, твърди нов слух.

Доставчиците на 3D сензори за Face ID ще отбележат силна втора половина на годината, пише Digitimes. Източници по веригата за доставки са съобщили за сайта, че трите нови iPhone и два iPad, които ще бъдат пуснати в края на третото тримесечие, ще поддържат Face ID, което респективно значитлно ще повиши търсенето на ключови компоненти. Докладът не съдържа подробности за устройствата, но изброява различните доставчици, които ще се възползват от търсенето. За iPhone вече знаем, че се очакват три модела с 5.8, 6.1 и 6.5 инчови дисплеи, но що се отнася до iPad, компанията вече представи 9.7 инчов модел на достъпна цена, който обаче не разполага с Face ID. Наскоро Apple Insider посочи, че гигантът работи върху 11 инчов iPad Pro, който ще се появи заедно с 12.9 инчовия модел, а публикуваните концепции сочат, че таблетите ще поддържат лицево разпознаване и няма да имат хоум бутон, както посочи преди и анализаторът Минг-Чи Куо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...