Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Watch S4

kal1ch

Recommended Posts

Публикувано

При мен винаги идват до 14 дена даже и не поглеждам с каква услуга поръчвам!
90e7cb4edb791ab4590c3f1529c167e6.jpg
301e66a9c354f824776cdeed849d9cd7.jpg

Sent from my iPhone XS Max Dual using Tapatalk Pro

Публикувано

Здравейте,

От днес официално се присъединявам към клуба на притежатели на apple watch 4 в България. Заради това, че държах на конкретен модел ми се наложи да изчакам поне 25 дена повече, дано чакането да си е заслужавало.

Спорен ден!

47379813_2250632681927079_3115883071124013056_n.jpg

watch 4.jpg

Публикувано

Честито! Със здраве да си го ползваш!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Благодаря за пожеланията Деси!

Публикувано

Със здраве, няма да съжаляваш!

Тази каишка отива много на часовникаa7670f662e21fe927b4ac46b609ca58f.jpg

Публикувано

Подозрително заприличва на Rado с нея :)

Публикувано

Успяхте ли да подкарате ECG app-a? При мен смяната на региона (и на 2те устройства) + рестарти не помогнаха.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Направили са го така, че да не може да се включи със смяна на региона. Явно засичат и по друг начин къде се намира потребителя. Големи са п*******и. 

Почнаха много да ме дразнят с това софтуерно ограничаване на функции по регион. Не стига че плащаме повече от тъпите американци, че и не ни дават да си ползваме функциите на устройствата.

Публикувано

С часовника изобщо не съм запознат, но някакъв VPN няма ли да свърши работа?

Публикувано

Не съм тръгнал да си правя ЕКГ всеки ден, ама ми беше интересно за тест. Това все пак е един от сел-пойнтовете на С4 ебаси.. То News апп-а дори не ни дават, какво остава за ЕКГ. Дали не засичат по сериен номер от къде е закупен часовника? Моят е от Германия. Другият вариант е да е на база локация. Ще изчакаме да видим дали ще се появи уъркараунд.

Публикувано

Навсякъде пишат, че е по сериен номер.

Публикувано

Това значи ли, че ако часовника е закупен от шатите ще може да се ползва ЕКГ функцията в България?

Публикувано

Би трябвало. Ако някой има щатски часовник, нека пробва и да сподели. :)

Публикувано

Моят часовник е Щатски и имам ЕКГ апп. Регионът и физическата ми локация е Дания, така че изглежда че наистина зависи само от серийния номер.

Публикувано

Може ли да постнете коя е оригиналната ECG app щото ми излизат платени и свободни. Моя AW е от дойчланд.

Публикувано

Тя е инсталирана на часовника по подразбиране, не се сваля от app store.

Публикувано

3b9eeca65d3860c3df3a62818467e4c3.jpg

74ec9e507e0f65c9c49aeb7167580eeb.jpg

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Привет на всички!

От два дни съм щаслив собственик на такъв часовник. Донесоха го от Щатите. Функцията ECG работи. В България живея.

Публикувано

А регионалните ти настройки какви са? Ще еинтересно ако ти е на България :)

Публикувано

Регионалните настройки са за България, език - английски.

Публикувано

Коментираше се по-напред в темата, че засичат по сериен номер часовника и закупените от САЩ притежават работещо ЕКГ. Може би само това е важно за приложението!

• 1 месец по-късно...
Публикувано

8bf2e6e0b7f73b631aeeb6f05dc7b3e7.jpg

Публикувано

Имам Серия 2 и мисля да го ъпдейтна вече. Но се чудя много дали да в със С3 или С4....до колкото прочетох, нещата заради които си заслужава С4 не работят тук. Единствено си мисля, че ще е по-добре все пак да взема по-новия, но дали си заслужават парите? А и четох, че на С3 се държи по-добре батерията. Искам нещо, което да кара 2-3 дни, че всяка вечер да го зареждам е гадно. Вие какво мислите?

Публикувано

Ако го ползваш постоянно, ще го зареждаш всеки ден! Аз съм с новия и не го ползвам толкова активно и го зареждам на два дена.

Публикувано

С3 ми издържаше пълни 2 дни, понякога 2.5. С4 го зареждам обикновено на всеки 24-36 часа. Единственият друг проблем, който май само при мен се проявява, е че при въвеждане на паролата в 2/10 случая не ми разпознава натискане на 8-цата. Дребно е, ама понякога така ме дразни, че го шляпвам толкова силно, че му активирам fall detection-a :D
Според мен си вземи новия. Дизайнът и дисплеят са толкова яки, че старите модели вече ми изглеждат outdated. Новите watch faces също са много полезни.

Sent from my iPad using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...