DreamcatcheR Публикувано Април 10, 2019 Публикувано Април 10, 2019 Моят е от Германия (някъде се обърках като писах UK) и не бачка. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
eXtazy Публикувано Април 11, 2019 Публикувано Април 11, 2019 Аз току що си активирах функцията в София на часовник от САЩ с американски акаунт. На жената работи отдавна, но след като колегите са писали, че не става в България се зачудих дали аз не съм сбъркал нещо. Не съм - работи си. Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 11, 2019 Публикувано Април 11, 2019 За Американските няма никакво значение локацията. Винаги работи! Цитирай
ML16 Публикувано Април 30, 2019 Публикувано Април 30, 2019 На часовник произведен за EU, закупен от България, с българка сим карта и с български iTunes акаунт функцийте /ECG и Irregular Rhythm Notifications/ успешно се активират в Гърция. Дали ще продължат да работят в България ще пиша по късно. 3 2 Цитирай
ne4o Публикувано Април 30, 2019 Публикувано Април 30, 2019 Да не би, някой БГ оператор да предлага Е-сим ? Цитирай
ML16 Публикувано Април 30, 2019 Публикувано Април 30, 2019 Сим карта в телефона, чудехме се по назад в темата дали и това има значение. Иначе не никой български оператор не предлага E-Sim. Цитирай
shaman Публикувано Май 5, 2019 Публикувано Май 5, 2019 Да потвърдя и аз Качих се на една лодка за разходка Щом минах границата: Веднага пробвах да активирам: Стана без проблеми: Без никакви други настройки... И продължава да работи ! 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 5, 2019 Публикувано Май 5, 2019 Значи всички с четворки - на екскурзия до Гърция, ако разбира се продължи да работи след това де. Цитирай
shaman Публикувано Май 5, 2019 Публикувано Май 5, 2019 преди 3 минути, skpavlov написа: Пробва ли някой в Турция. https://www.apple.com/watchos/feature-availability/ Турция не става. Цитирай
shaman Публикувано Май 5, 2019 Публикувано Май 5, 2019 Идвайте в Русе - ще ви возя на лодка или каяк ! Хехе.. Нова идея за бизнес: "Активиране на EKG и разходка с лодка по Дунав" 4 2 Цитирай
momchil_g Публикувано Май 6, 2019 Публикувано Май 6, 2019 Имам приятел с дрон от Русе. Може да ви ги активира от някое кафе в центъра на града. 1 Цитирай
shaman Публикувано Май 7, 2019 Публикувано Май 7, 2019 преди 14 часа, momchil_g написа: Имам приятел с дрон от Русе. Може да ви ги активира от някое кафе в центъра на града. Ами да С дрона да ми донесе телефона и часовника до реката, където ще бъда аз с лодката или каяка за да мога да ги активирам ръчно Цитирай
ne4o Публикувано Юни 4, 2019 Публикувано Юни 4, 2019 Днес ми донесоха 4- ка от Щатите и с разочарование установих, че ЕКГ не може да се активира.Ще помоля, тези от вас, които го активираха в БГ, да споделят, дали все още е активно. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 4, 2019 Публикувано Юни 4, 2019 Моят е серия 4 от Щатите и не съм го активирал ЕКГ-то по никакъв начин. Просто си беше там и си работеше, както и си работи в момента. Току що го пробвах. До колко си сигурен, че е наистина от Щатите? Имаш ли документ които удостоверява чрез серийния номер, че наистина този часовник е купен от там? Цитирай
ne4o Публикувано Юни 4, 2019 Публикувано Юни 4, 2019 (редактирано) Вчера на обяд,сестра ми го купи от Чикаго и го прати по човек,който пристигна днес.Пробвах със смяна на региона и в телефона и в часовника,но пак ми изписва, че моя регион не поддържа услугата. ПП.След като го активирах, го ъпдейтнах с последната версия и чак тогава пробвах ЕКГ.Дали с последната версия, не са променили нещо? Редактирано Юни 4, 2019 от ne4o Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 4, 2019 Публикувано Юни 4, 2019 Не вярвам да са променили нещо в тази посока. Няма логика, защото те засичат часовниците за тази функция по серийния номер. Странно е, аз лично бих отворил кейс в съпорта на епъл, след като имаш документи за покупката и можеш да докажеш всичко. Звучи нелогично да не работи, може и да има някакъв вид проблем в часовника и да изисква преинсталиране на софтуера или не знам и аз какво. 1 1 Цитирай
ne4o Публикувано Юни 4, 2019 Публикувано Юни 4, 2019 Като знам как Apple процедират, нищо чудно и да са ни резнали нещо, с последните ъпдейти. Друго,което ми идва на ум е, че ID-то ми е Бг.Не стана ясно, от по-задните мнения, дали това няма значение. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юни 4, 2019 Публикувано Юни 4, 2019 Представи си ситуация - Американец си и купувайки го си нямал време да го активираш, защото е трябвало да пътуваш за Европа. И отивайки там го активираш и нямаш ЕКГ. Директно ги съдиш ... Не вярвам да са си позволили подобно нещо, особено след като вече го активираха и за някой големи европейски държави. Бих отворил кейс по въпроса! Цитирай
ne4o Публикувано Юни 4, 2019 Публикувано Юни 4, 2019 Има резон в предположението ти, но акаунта ми е български и нямам основание, да търся съдействие, след като официално услугата не е достъпна в моя регион. Цитирай
ne4o Публикувано Юни 4, 2019 Публикувано Юни 4, 2019 Трябва да правя, защото нямам такъв.Не ми се занимава по тази схема,че много играчка с телефона. Цитирай
ne4o Публикувано Юни 6, 2019 Публикувано Юни 6, 2019 Направих си US акаунт и го вкарах в един 5S, но проблема си остава.Пак ми изписва, че услугата не е достъпна в този регион.Може би, както по-назад се писа, ще трябва да активирам ЕКГ в страна, с активна услуга. Цитирай
hgeorgiev Публикувано Юни 28, 2019 Публикувано Юни 28, 2019 Здравейте. Изчетох до 100-тното мнение но не видях някой да споделя мнение за това дали е воден часовника. В спецификациите някъде виждам 50 метра. Това значи ли, че ще мога да се къпя с него? Благодаря. Цитирай
killer4o Публикувано Юни 28, 2019 Публикувано Юни 28, 2019 Да, водоустойчив е и можеш да се къпеш/плуваш с него. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.