Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Нов дизай на AirPods през 2020 година, прогнозира анализатор


dessyteneva

Recommended Posts

apple-airpods.thumb.jpg.636c3b07713a1f90b52da33764ee5cf2.jpg

Безжичните слушалки AirPods на Apple са на път да станат най-добрия продукт на компанията в обозримо бъдеще, а известният анализатор Минг-Чи Куо твърди, че през първото тримесечие на следващата година, гигантът ще пусне „модернизиран модел с поддръжка на безжично зареждане“. Според Куо в началото на 2020 година, ще станем свидетели на дебюта на изцяло нов модел слушалки.

Анализаторът прогнозира още и драматичен растеж на продадените бройки AirPods, които от 16 милиона през 2017 година, ще достигнат 100 милиона до 2020 година и ще се превърнат в най-популярния аксесоар на компанията. Той посочва, че съществуващите потребители на iPhone са по-склонни да купуват AirPods, отколкото да сменят текущия си iPhone, а що се отнася до „модернизирания модел с безжично зареждане“, това на пръв поглед звучи като новия кейс, за който вече сме чували, и който беше обявен заедно с AirPower през септември 2017 година. Интересното е, че Куо твърди, че новите AirPods ще имат подобрен вътрешен компонент на „rigid-flex board“, който ще е и по-скъп за производство. Пантата на кутийката ще бъде преработена, за да поддържа промените в дизайна и да отговаря на по-високите температурни изисквания, а разходите за производство ще се увеличат с около 60%. Новият модел според анализатора, ще има и ъпгрейд на Bluetooth спецификациите, което ни навява на мисълта, че промени ще има в самите слушалки, а не само в кутийката за зареждане.

Анализаторът не се впуска в подробности за изцяло новия модел, който ще дебютира през 2020 година, но и не споменава подложката за безжично зареждане AirPower, което съвсем не звучи добре, след като през октомври той посочи, че заедно с новия кейс за зареждане на AirPods, можем да я очакваме на пазара в края на тази, или началото на следващата година.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ще си ударя за**ка от тавана ако пуснат следващата година новият Airpods днес си купих 2 броя (Като ценен на клиент от фирмата където пазарувам ми ги дадоха за 2х250лв), че предните airpods където имах, вчера кучето изяде едната слушалка...

e1c30a631a2a13b0b29966f1ee9db29d.jpg

 

 

Sent from my iPhone XS Max Dual using Tapatalk Pro

 

 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...