Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple съкращава производството на iPhone с 10% за това тримесечие


dessyteneva

Recommended Posts

apple-iphone-xs-max-full-frontals-1000x574.thumb.jpg.f207027cb5c4e576abebc44429ec983b.jpg

Може би ще ви се стори, че тази тема се повтаря, след като в края на миналата година станахме свидетели на няколко отделни доклада, които твърдяха, че Apple съкращава производството на iPhone. Новината идва от Азия и твърди, че компанията е намалила производството на смартфони с 10% за следващите три месеца. Неназовани източници посочват, че гигантът е поискал от своите доставчици в края на миналия месец, да произвеждат по-малко iPhone от планираните за периода януари-март.

Всъщност информацията е подобна на тази, която посочи анализаторът Джонг Джанг в края на декември, въпреки че той говореше за груби числа, а не в проценти и това се случи преди компанията да обяви по-слаби от очакваните финансови резултати в началото на годината.

Друг източник, запознат със ситуацията твърди, че съгласно преработения план, общият планиран обем на производство ще бъде намален до 40-43 милиона за първото тримесечие, вместо прогнозираните преди 47-48 милиона единици. Тъй като Apple вече не разкрива броя на продадените смартфони, ще трябва да се доверим на спекулациите и докладите от неназовани източници и анализатори. Кук обвини за по-слабите резултати в продажбите рограмата за евтина замяна на батериите и бюджетния модел, но търговската война между САЩ и Китай и делото с Qualcomm, както и високите цени, също играят своята роля.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цените, цените...хората ги бОли за Куалком, Тръмп-ската война с Китай и данъчната политика. Те се интересуват колко е изваждането за нов модел, не се занимават с глупости. Епъл има най-ниските производствени цени в света и най-високите продажни. Да, де, ама и хората не пасат трева...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ей на, намалиха ги с 66 за мах-а и 59 за останалите, вярно само за Китай, ама може скоро и в другите градове да се случи! Направо да не повярва човек как им се откъсна от сърцето, ако сега с тези отстъпки очакват бум на продажбите в Китай, сериозно са загазили с анализите си....

Редактирано от MacIlian
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...