dessyteneva Публикувано Януари 22, 2019 Сподели Публикувано Януари 22, 2019 След като прекрати продажбите на iPhone SE през септември, Apple се сблъска с някои проблеми и се очаква да отчете първия си годишен спад в приходите през празничното тримесечие от 2000 година насам. Компанията обаче явно реши да се погрижи за останалите налчиости от iPhone SE този уикенд и 32/128 GB му версии се появиха в сайта й с цени от 249 и 299 долара, което означава 100 – 150 долара отстъпка. Устройството беше достъпно във всички разцветки и се разпродаде толкова бързо, че дори не стана ясно кога е публикувано и кога свалено. Явно малкият бюджетен модел все още е привлекателен за потребителите, въпреки че беше представен през 2016 година. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hgeorgiev Публикувано Февруари 2, 2019 Сподели Публикувано Февруари 2, 2019 Само дето се натъкнах на инфо, че iPhone SE няма да получи iOS 13. Неприятно отчаян ход ако е истина. Да отпадне за ъпдейт заедно с 5s....кофти. Толкова се радвах на този телефон. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Февруари 2, 2019 Сподели Публикувано Февруари 2, 2019 А може би това значи, че има шанс да се появи нов телефон със подобен размер например SE 2. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hgeorgiev Публикувано Февруари 2, 2019 Сподели Публикувано Февруари 2, 2019 Едва ли. Спират и за 6s ъпдейтите. Нали не вървят новите модели. Но не очаквах че ще ударят модел на 3 години със секирата. Малцина искат малки телефони. Едва ли ще инвестират в разработка на нещо малко. Все пак нищо официално. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Февруари 2, 2019 Сподели Публикувано Февруари 2, 2019 преди 3 часа, hgeorgiev написа: Само дето се натъкнах на инфо, че iPhone SE няма да получи iOS 13. Гоуеми яйца, ако мога така да се изразя. Аз с моя Макс съм на 12.1 и не мисля в скоро време да катеря, защото апаратът ми работи перфе, нямам оплаквания и дупки в софтуера (или поне не фрапантни) и сичко ми е 6. Отдавна забравих времето, в което излиза новия ъпдейт и аз го ръгам веднага - сега си стоя на по-стар, чета за новите мнения, натрупани с ползването от потребители и преценявам. Може би по-старите апарати имат фрапантна нужда да ъпдейтват, не знам, но аз лично нямам зор за нови ъпдейти. Не съм отпушвал дупки с нов софтуер, за да се нуждая отчаяно от нов софтуер, за да запуша отпушеното 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Февруари 2, 2019 Сподели Публикувано Февруари 2, 2019 Толкова по-добре за собствениците на SE - няма да им се налага да качват на 13, соято следвайки хода на събитията няма да бъде нищо повече от най-големия булшит досега. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Февруари 2, 2019 Сподели Публикувано Февруари 2, 2019 Следващия път, когато някой попита дали да даде 600лв за нов iPhone 6s пак му нахвалете колко дълго ще получава ъпдейти и как само за това си заслужава да си даде дълго събираните парички.А при тези яки продажби нищо чудно догодина и на XS да спрат ъпдейтите. Тъкмо ще се хвалим , че Епъл вече правят всеки телефон с индивидуална ОС и то на цена само 5-6 Бона. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Февруари 2, 2019 Сподели Публикувано Февруари 2, 2019 Който е свикнал с iOS ще си седи на същата, дреме ми дали ще има ъп за апарата ми. Когато реша ще купя нов и т.н.Няма защо да се ядосвате колегиЛека вечер Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Февруари 2, 2019 Сподели Публикувано Февруари 2, 2019 преди 10 часа, gorgior написа: Следващия път, когато някой попита дали да даде 600лв за нов iPhone 6s пак му нахвалете колко дълго ще получава ъпдейти и как само за това си заслужава да си даде дълго събираните парички. Аз пък не помня някой (или поне аз) да съм препоръчвал който и да е модел, че само заради ъпдейтите си заслужава. И заради ъпдейтите...И!!! Самоцитирам се: Цитат Не, не грешиш и правилно си се ориентирал, относно това за по-гладката работа и по-дългата употреба в полза на iPhone. По-добре несъвършени, но по-дълго получавани ъпдейти на ОС, отколкото от 8-мия месец на покупка на андроида без каквито и да е ъпдейти. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Февруари 2, 2019 Сподели Публикувано Февруари 2, 2019 И аз не помня да съм те споменавал, ама нали света (форума) се върти около теб... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Февруари 2, 2019 Сподели Публикувано Февруари 2, 2019 Ти споменаваш всеки и всички, защото ти е кеф и ти се иска да си по- и да си най (в което всъщност няма нищо лошо). Не обичаш хората, обаче, да имат мнение, макар и аргументирано, а се кефиш на това, повечето да следват твоето и когато обичаш Apple и когато хейтиш Apple. Не става така, пич и колкото и да ти е неприятно и да не можеш да се събереш в кожата си, то доста хора не само имат положително мнение за Apple, а и във всеки един момент могат да се аргументират защо това или онова им или не им харесва. Научи се да критикуваш, ама градивно, защото в последната година, освен да хейтиш всичко и всички, не виждам за нещо смислено да оползотворяваш знанията и възможностите си. пп. И е нормално света (форума) да се върти около такива като мен, защото само позитивната енергия и доброто можем да въртим света около себе си. 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Февруари 3, 2019 Сподели Публикувано Февруари 3, 2019 При този спад в продажбите се очакваше да направят подобно нещо, ала роботите. Да видим дали ще им помогне очаквах го, но в по лек вид, примерно нова ос но орязана откъм повечето нови неща. Явно са решили с балтията, та да вдигнат приходите. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kracode Публикувано Февруари 3, 2019 Сподели Публикувано Февруари 3, 2019 Всички марки телефони са в застой,надуват софтуерно камерата и ето ти нов телефон.Преди около месец с кеф се запътвам към теленор при мадамата която отговаря за фирмата с нагласата да си взема xr .Разглеждах телефона около 30 мин и да ви кажа нищо не ме накара да направя разход от бюджета 1500 лв.Просто няма за какво да се хвана,интересното е и мацката беше на същото мнение и тя си кара с iphone 7.За сега ще се движа с 6s plus,докато не стане някоя тротоарна злополука:) 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Февруари 3, 2019 Сподели Публикувано Февруари 3, 2019 преди 11 часа, algor написа: Ти споменаваш всеки и всички, защото ти е кеф и ти се иска да си по- и да си най (в което всъщност няма нищо лошо). Не обичаш хората, обаче, да имат мнение, макар и аргументирано, а се кефиш на това, повечето да следват твоето и когато обичаш Apple и когато хейтиш Apple. Не става така, пич и колкото и да ти е неприятно и да не можеш да се събереш в кожата си, то доста хора не само имат положително мнение за Apple, а и във всеки един момент могат да се аргументират защо това или онова им или не им харесва. Научи се да критикуваш, ама градивно, защото в последната година, освен да хейтиш всичко и всички, не виждам за нещо смислено да оползотворяваш знанията и възможностите си. пп. И е нормално света (форума) да се върти около такива като мен, защото само позитивната енергия и доброто можем да въртим света около себе си. Ако се върнеш в темата, от която си извадил цитата си и поразгледаш останалите мнения ще разбереш какво съм имал в предвид. Вина ги съм уважавал добре аргументираните мнения на когото и да било. Но не приемам за аргумент заучените фрази използвани от "Епъл феновете"! Когато критикувам градивно ме обявяват за спамер и ми се сърдят, но продължават да си пишат глупости. За някой потребители времето е спряло там, където им харесва, а земята продължава да се върти. Хубаво е , че поне не са много. Евала ти за позитивната енергия! Макар, че често е прекалено позитивна , а прекалено богуугодния и на Господ не е угоден! Викам да спираме по тази тема. Уверен съм , че си достатъчно умен за да ме разбереш. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 3, 2019 Сподели Публикувано Февруари 3, 2019 Не се джавкайте, другарчета. Не ви отива. Гога, само една критика към теб - върни малко газта. Знаеш - и аз съм кривак като тебе, ама трябва мярка. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Февруари 3, 2019 Сподели Публикувано Февруари 3, 2019 Нещо лошо ли казах? Смятам, че тона ми е нормален.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.