Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Интересът към Apple Card е изненадващо голям


dessyteneva

Recommended Posts

 

Apple-Card-interest.thumb.jpg.a9e380634e71d1e889bcd718f866751c.jpg

От всичко, което Apple представи в понеделник, изглежда най-голям е интересът към Apple Card, а видеото, посветено на нея вече има 15 милиона преглеждания за по-малко от два дни:

Това постижение надминава рекорда на видеото за iPhone Xr и iPad Pro от преди месец и се нарежда само на 10 милиона гледания след тези за iPhone Xs като седми най-популярен клип на компанията в You Tube. Този голям брой гледания може би частично отразява уеличаващите се разходи за реклама на гиганта в опит за привличане на трафик към собствените му видеа, но се пак е впечатляващ.

В анкетата на 9to5mac, Apple Card се нарежда на първо място по интерес с 53% от гласоете, в сравнение с 26% за телевизията и 10% за игрите и новините. Още по-изненадващо обаче е, че експертите от картовата индустрия твърдят, че бонусите за връщане на пари по салдото не са нещо впечатляващо, тъй като вече съществуващите карти имат подобни и дори по-добри условия. Това важи и за лихвените проценти, които Apple изтъкна като по-ниски от средните. Според страницата на Apple Card, “променливите ГПР варират от 13.24% до 24.24% на база кредитоспособността”. Лесните за използване инструменти за анализ в приложението вероятно са плюс, но друг печеливш елемент може би е причината за високия интерес – естетическата привлекателност на самата карта и липсата на номер върху нея, с акцент върху сигурността. Това обаче може и да не е за дълго, тъй като MasterCard твърди, че други банки вероятно ще последват примера на Apple, за да поставят сигурността на възможно най-високо ниво в цялата екосистема и да направят плащанията максимално удобни за потребителите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...