peppu Публикувано Януари 16, 2020 Публикувано Януари 16, 2020 Забелязвам от известно време, че Whatsapp-a трупа часове като background activity. По принцип ползвам приложението, защото съм добавен в една група, но съм изключил известията за нея, отделно от настройки съм спрял и background app refresh-a. Ако никой не пише в групата не се трупат минути като активност, но ако някой е написал нещо преди 2 часа да речем, то имам 2 h background activity на приложението. Някой знае ли на какво се дължи и евентуално как да го оправя? Пробвах с реинстал, но не помага. 1 Цитирай
germana Публикувано Януари 17, 2020 Публикувано Януари 17, 2020 И аз съм на това мнение. Започвате да робувате на вещите си. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Русев Публикувано Януари 17, 2020 Публикувано Януари 17, 2020 Хубаво е да не робуваш на вещите, ама е хубаво и да не се притесняваш дали ще се прибереш с батерия и дали след работа по случайност няма да се озовеш в кръчма и бар и да нямаш батерия да си викнеш такси после. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 1 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 17, 2020 Автор Публикувано Януари 17, 2020 Ти много петъчно мислиш! 1 Цитирай
germana Публикувано Януари 17, 2020 Публикувано Януари 17, 2020 Е на работа със сигурност имате контакти предполагам, зареди го и няма да имаш проблем, ако нямаш достатъчно батерия. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
KLM Публикувано Януари 17, 2020 Публикувано Януари 17, 2020 Аз съм с 11 Pro и съм доволен от батерията.Приципно винаги си нося в чантата една външна батерия и отдавна не мисля колко батерия имам и докога ще ми стигне. Цитирай
andondragov Публикувано Януари 17, 2020 Публикувано Януари 17, 2020 Хубаво е да не робуваш на вещите, ама е хубаво и да не се притесняваш дали ще се прибереш с батерия и дали след работа по случайност няма да се озовеш в кръчма и бар и да нямаш батерия да си викнеш такси после. Sent from my iPhone using TapatalkПоследно по off-топика Powerbank - това е твоят уред. Аз имам един 10000 mAh и се родих. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 28, 2020 Публикувано Януари 28, 2020 Пуснаха 13.3.1Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ludiamax Публикувано Януари 29, 2020 Публикувано Януари 29, 2020 Да ви питам при вас с про макс тоя дисплей как се държи? При мен не хваща от първия път винаги! Натискам примерно на тема от форума, хваща на второ натискане, следваща страница-същата работа. На заключен екран докато пусна фенера голяма мъка и там. Цитирай
kalas_x Публикувано Януари 29, 2020 Публикувано Януари 29, 2020 Четох че има подобрения откъм батерия на 11 Про на 13.3.1, някой да има наблюдения? Цитирай
simba4 Публикувано Януари 29, 2020 Публикувано Януари 29, 2020 ДаЗа няколко часа, батерията жус Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Януари 29, 2020 Публикувано Януари 29, 2020 Ей сега погледнах, и забелязвам, че в 9:30 съм извадил телефона от зарядното, и батерията ми е на 73%, като имам доста Facetime video! Доста добре.. Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Цитирай
Nov_2017 Публикувано Февруари 1, 2020 Публикувано Февруари 1, 2020 Минаха 3 дни от излизането на 13.3.1. Време е за по-подробни отзиви... Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 1, 2020 Публикувано Февруари 1, 2020 Аз не съм намерил разлика с 13.3 дотук. Ако чакате отзиви, за да ъпдейтнете - вече няма голям смисъл. Като дойде версия .3 вече горе долу са стабилизирали каквото са могли и нещата са ок. 2 Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 1, 2020 Публикувано Февруари 1, 2020 При мен нещо батерията не ми аресва .... по малко изкарвам сега !Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro 1 Цитирай
kalas_x Публикувано Февруари 1, 2020 Публикувано Февруари 1, 2020 (редактирано) преди 1 час, londongunner написа: При мен нещо батерията не ми аресва .... по малко изкарвам сега ! Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Същата работа е и при мен.. а уж си казах че за такива неща няма да се дразня. Редактирано Февруари 1, 2020 от kalas_x Цитирай
germana Публикувано Февруари 1, 2020 Публикувано Февруари 1, 2020 Интересно ми е какво значи “батерията ми изкарва по-малко”, колко по-малко?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 2, 2020 Автор Публикувано Февруари 2, 2020 Siri пуска музика от Spotify! Това е нещо ново за мен Цитирай
germana Публикувано Февруари 2, 2020 Публикувано Февруари 2, 2020 Пуска от доста време. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 15, 2020 Публикувано Февруари 15, 2020 Днес за първи път ми се случи да не мога да си заредя телефона. Първо да спомена, последните седмици съм забелязал, че едвам ми изкарва 12 ч. Но като цяло батерията се държи добре и няма сривове (да ми се рестартира или други подобни). На 93% здраве е. Излизам на 20-25%, ръгам го в колата (с хубав Anker кабел), няма никой. Вадя кабела, пак го вкарвам - нищо. Обърнах го - пак не ще. Смених юсб-то. Пак не. А apple car play си работи... После се видях с един приятел и опитах да му използвам външната батерия - пак не се зареждаше. Реших да почистя буксата, обаче нямаше боклуци. Помислих, че кабелът нещо е дал фира. Прибирам се с него вкъщи (вече телефонът беше изгаснал), слагам го към моята външна батерия. Пали от раз. Колкото да махам и слагам кабела, пак си зарежда. С щепсел също. Някой с подобни преживявания? От 10 г. ползвам айфони. Такова нещо за първи път. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
stangen Публикувано Февруари 16, 2020 Публикувано Февруари 16, 2020 На жената XS-а преди няколко дена не искаше да се зарежда на нито едно зарядно. След рестарт, се оправи. Телефона е ъпдейтнат до последно. 1 Цитирай
bkristov Публикувано Февруари 16, 2020 Публикувано Февруари 16, 2020 Здравейте. Някой би ли разяснил за какво е опцията "Optimised Battery Charging"? Предпазва батерията от стареене ли? Как е по-добре за самата батерия - да е включена или изключена? Цитирай
gosta Публикувано Февруари 16, 2020 Публикувано Февруари 16, 2020 Аз също имах проблем със зареждането.Преди около месец, го оставих на оригиналното зарядно през нощта на 6% и на сутринта беше загаснал нацяло. Нито едно зарядно не тръгваше да зарежда.Занесох го в епъл , направиха му хард ресет и ми го върнаха - случвало се понякога...От тогава нямам проблеми.11 про макс е телефона, беше на 13.3 фърм .Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
RedBull Публикувано Февруари 17, 2020 Публикувано Февруари 17, 2020 Днес за първи път ми се случи да не мога да си заредя телефона. Първо да спомена, последните седмици съм забелязал, че едвам ми изкарва 12 ч. Но като цяло батерията се държи добре и няма сривове (да ми се рестартира или други подобни). На 93% здраве е. Излизам на 20-25%, ръгам го в колата (с хубав Anker кабел), няма никой. Вадя кабела, пак го вкарвам - нищо. Обърнах го - пак не ще. Смених юсб-то. Пак не. А apple car play си работи... После се видях с един приятел и опитах да му използвам външната батерия - пак не се зареждаше. Реших да почистя буксата, обаче нямаше боклуци. Помислих, че кабелът нещо е дал фира. Прибирам се с него вкъщи (вече телефонът беше изгаснал), слагам го към моята външна батерия. Пали от раз. Колкото да махам и слагам кабела, пак си зарежда. С щепсел също. Някой с подобни преживявания? От 10 г. ползвам айфони. Такова нещо за първи път. Sent from my iPhone using TapatalkДа. Това ми го прави винаги, когато ползвам неоригинален кабел или зареждам телефона с външна батерия. Внимавай, че може да ти изгори порта за зареждане...някакъв си U2 чип и това не се покрива от гаранцията. При мен мисля, че е изгорял. Защото при студено време гасне телефона. Един от признаците. А е на 90% батерията. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.