VelliIw Публикувано Август 30, 2019 Сподели Публикувано Август 30, 2019 (редактирано) Здравейте, какво е мнението ви за оригиналния силиконов калъф на Apple? Харесвам го много чисто визуално и на пипане, както и това, че приляга перфектно на телефона, но пък цената е твърде висока. Бихте ли споделили мнението си и опита си, ако притежавате такъв, относно качеството на въпросния кейс. Редактирано Август 30, 2019 от VelliIw Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Август 30, 2019 Сподели Публикувано Август 30, 2019 Всичко зависи от критериите за качество. А що е то "качество" е друга тема. В момента съм със силиконов кейс на 7-цата, купен за 2 (ДВА) лв от Китай барабар с доставката. По - добър кейс от този не съм имал до сега. Преди това носех "оригиналния кожен на Епъл" , който беше на цена 140лв. в Технополис. Просто човека от който купих телефона ми го подари. Е, не бих дал токова пари за тази глупост! Предназначението на кейса е да предпазва телефона и на второ място да му придава друг, по-различен от стандартния вид. Ако ти се дават толкова пари за кейс - взимай го! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
blackadder Публикувано Август 30, 2019 Сподели Публикувано Август 30, 2019 И моят и на един колега започна да се бели по ръбовете.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Август 30, 2019 Сподели Публикувано Август 30, 2019 Ето ти въпросния кейс купен за два лева след 8 месеца употреба.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bobiikonomov Публикувано Август 30, 2019 Сподели Публикувано Август 30, 2019 преди 3 часа, gorgior написа: Всичко зависи от критериите за качество. А що е то "качество" е друга тема. Вярно е че всичко зависи от това. Ако не бях досега с "оригиналния кожен на Епъл", досега да съм изгорял с няколко хилядарки. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Август 30, 2019 Сподели Публикувано Август 30, 2019 Погледни поста над твоя и ми кажи с колко съм изгорял?! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Септември 4, 2019 Сподели Публикувано Септември 4, 2019 Аз ползвам реплика на оригиналният кейс от алиекспрес за 3 лв с доставка и честно казано съм доволен, а и не намирам кой знае каква фрапантна разлика в сравнение с кейса от 100 лв. на Епъл. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.