londongunner Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Ако си в Гърция ням ли да се появи?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
OXYGEN Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Идея си нямам. Но на стария го виждах и тук, просто при опит за активиране казваше, че тук не се поддържа...а сега тотално липсва.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
skpavlov Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Познат си купи ser.4 преди месец от Айстайл и при него опцията ЕКГ липсва. Цитирай
chayanne Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Ако се смени региона не се ли появява? Както News при iPhone. Цитирай
londongunner Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Ще пробвам . Аз пътувам за Испания следващата седмица ако мога там да го активирам ще е супер...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
OXYGEN Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Моя регион си седи на Гърция от стария часовник. Но няма.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Нали и по gps засичаSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
chayanne Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Имам предвид да смениш регионалните настройки на часовника и евентуално на телефона, за да се покаже апп-а. За активацията е ясно, че трябва да си в страна, която поддържа услугата. Цитирай
OXYGEN Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Да, часовника в с mirror iPhone region, телефона е сернат Гърция...По абсолютно същия начин 4-ката имаше апа.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hgeorgiev Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 От както влизат официално в България часовниците за тук май нямат ЕКГ. Тези които се продаваха преди неофициално - имат. Моя е купен преди 3 месеца и има ЕКГ. Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 27, 2019 Автор Публикувано Септември 27, 2019 Много ме дразнят с това ЕКГ. Уж го пуснаха за цялата Европейска икономическа зона, а при нас хОй. Писах им feedback преди месеци, но изобщо не го отразиха. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Предполагам, че проблемът е в нашите институции и бюрократщини. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hgeorgiev Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Не виждам връзката/логиката между нашите институции и свинщините на епъл. Но пък като искате с ЕКГ си го купувате от неофициален вносител. Избор винаги има. Цитирай
killer4o Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 Добре де, смяташ ли че Епъл специално да те прецакат го изключват в България? В смисъл имат го имплементирано, хардуерът е там, ама само и само да унижат българите, спират приложението? Или алтернативно, това е функционалност с медицинска насоченост и съответно има нужда от одобрение от МЗ или някоя асоциирана институция? 3 Цитирай
ne4o Публикувано Септември 27, 2019 Публикувано Септември 27, 2019 преди 7 часа, hgeorgiev написа: От както влизат официално в България часовниците за тук май нямат ЕКГ. Тези които се продаваха преди неофициално - имат. Моя е купен преди 3 месеца и има ЕКГ. И моят е купен преди три месеца от Щатите, но не мога да активирам ЕКГ, въпреки, че я имам опцията в менюто на часовника.Както се каза по- назад, проблема вероятно отлежава, на бюрото, на някой БГ чиновник. Цитирай
ne4o Публикувано Септември 28, 2019 Публикувано Септември 28, 2019 Завиждам, за положителната ти нагласа, към родната бюрокрация. За България, разбира се, въобще не е важно дали има или няма ЕКГ в iWatch, но поради някаква причина, аз бих се възползвал от нея. Освен това и без телефони можем да караме, но не искаме!? Цитирай
ne4o Публикувано Септември 28, 2019 Публикувано Септември 28, 2019 Нали точно бюрократи издават съответните одобрения и разрешителни.Apple си спазват регулаторните разпоредби и вероятно чакат такова.Как в повечето Европейски държави направиха каквото трябва, а тук все още не. 1 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 29, 2019 Публикувано Септември 29, 2019 Нещо не съм впечатлен от батерията на 5....Снощи към 18 ч приключи и след като се прибрах я вклччих да се зарежда. В 22ч лягайки си беше на 100% сложих часовника на ръката си и заспах сега ставам и енна 92% което значи,че посмъртно не може да ме изкара до довечера. Още повече след тренировка ще е сигурно на 0% .... Не знам как е при други колеги , при 4 например?Always on съм го спрял още като сетвах часовника. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
hgeorgiev Публикувано Септември 29, 2019 Публикувано Септември 29, 2019 Ами 4 ме изкарва два дни....понякога. Траква 40 Мин всяка сутрин. Но без да е на ръката ми вечер. Не знам това до колко има значение. Цитирай
OXYGEN Публикувано Септември 29, 2019 Публикувано Септември 29, 2019 Все още се надявам да св подобри малко батерията на моя, но и аз до тук мога да споделя, че 5-цата изкарва осезаемо по-малко Ако с 4-та можех в някои от дните да го слагам вечер на зарядното на 50-ина %, то новия е около 20 и надолу.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Септември 29, 2019 Публикувано Септември 29, 2019 Ще видя какво мога да изключа от това което не ползвам за да може да кара повече.Сега си приключих тренировката 2 часа и е на 77% вече. Дано да изкара до довечера. А мери ли съня , че нещо не ми излизат данни а ми беше на ръката цялата нощ?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
OXYGEN Публикувано Септември 29, 2019 Публикувано Септември 29, 2019 Сън мери само с 3rd party apps.Аз и на стария и на този нищо не съм спирал.Не съм фен на това да имаш техника с Х на брой функции и екстри и да ги спираш заради една батерия...то иначе по-добре един кварцов QnQ от пазара - батерия бетон...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ne4o Публикувано Септември 29, 2019 Публикувано Септември 29, 2019 Имам усещането, че S4, c watchOS 6.0, издържа повече време.Ограничил съм единствено някои нотификации на Aktivity, че досаждат много и съм спрял от Breafhe. Последните 24 ч, без да го свалям, с 30 Мин. силова тренировка,с 1ч крос, като и при двете е с включена Workouts, батерията е на 47%. 2 Цитирай
hgeorgiev Публикувано Септември 29, 2019 Публикувано Септември 29, 2019 Не знам новия часовник как му работи гпс-а. Защото уж 4-ката има гпс, но според мен нещо е фейк работата, защото няма вариант да го пуснеш самостоятелно. (Поне аз не успях) В момента който пусна на часовника се пуска и на телефона. Така, че не съм убеден че има истински. Докато ако 5 има и Ви е пуснат...това може би е причината да харчи повече. Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 29, 2019 Автор Публикувано Септември 29, 2019 GPS си има. Пробвай да излезеш без телефона и да пуснеш workout. Ще видиш, че като се върнеш ще ти отчете къде си вървял. Според мен просто ползва GPS-а на телефона, когато е в близост, за да пести батерия на часовника. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.