OXYGEN Публикувано Септември 29, 2019 Публикувано Септември 29, 2019 ГПС-а на часовника работи само ако не е вързан към телефона. Т. е. отиваш да бягаш с телефона в теб - ползвангпс на телефона. Птиваш само с часовник - ползванси неговия ГПС.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 2, 2019 Публикувано Октомври 2, 2019 След ъпдейта вчера днес ми прави впечатление ,че батерията се държи доста по добре , след двучасова тренировка падна само с 9 % а вчера отидоха почти 20% за почти същото натоварване... Цитирай
OXYGEN Публикувано Октомври 3, 2019 Публикувано Октомври 3, 2019 Днес говорих с Apple Support. Факторите дали имаш ЕКГ са:1. Часовника да е купен от страна поддържаща го.2. Региона на телефона и часовника да са на страна поддържаща го.3. Физически (ГПС-а се използва, май дори в комбинация с ИП адрес) да се намираш в страна поддържаща го.От което следва, че 4-ките, които се продаваха в Айстайл и имаха ЕКГ апа, са били партида за някъде другаде, а не официални бройки за България.5-ците обаче са си български...За да видим ЕКГ на българска 5-ца, трябва България да одобри тази функция, Епъл да си обновят списъка с поддържани страни, и от този момент със следващия софтуерен ъпдейт на ОС, ще се появи и за нас...Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
wsgar3 Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Привет, миналата седмица си купи s5 от Германия, активирах го там и ЕКГ работи естествено. Но за моя изненада, работи и в България за момента - региона и на телефона и на часовника ми са България. Не знам как това се вписва в казаното от съпорта...... Цитирай
OXYGEN Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Може би от условие регион на телефона за серия 4, да са минали на “купен от” за серия 5...все пак 4-ката си го имаше апа, макар и да не даваше активация, а тукашните 5 - не.Променили са си логиката, а съпорта умишлено или не, са обединили и двете като условия.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Явно защото за Германия функцията е разрешена. Аз се чудя сега както съм в Испания ако го ресетна моя и му задам при началните настройки регион Испания дали няма да се появи ECG защото със смяна само на региона не става , пробвах го ? Или това няма значение след като по сериен номер е предназначен за България?! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
OXYGEN Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Така ми твърдяха.За да се появи трябвало страната на покупка да се одобри и да има последващ ъпдейт на ОС, с конто да се появи.Но аз днес в Гърция ще се прежаля да ресетна и ще пробвам... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Айде ще чакам да кажеш дали се е получило УспехSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
OXYGEN Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Само не знам на какъв принцип е “криенето” на апа и какво точно прави ресета.Т.е. дали екг е в часовника, но скрито, или трябва да се инсталира. Но от апстора няма как, следователно само с ъпдейт на ОС.Примврно на телефоните при ресет, ОС не се “преинсталира”, това правим с рикавъри меню и през Айтюнс ъпдейт. Ама за часовника каква е аналогичната процедура? Ако това е наистина необходимо, може би просто ресет няма да ми помогне. Как да принудя часовника да си изтегли наново 6.0.1?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ne4o Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Вчера пристигнах в Гърция и активирах ЕКГ на S4, закупен от Щатите, без да сменям региона.В кой случай се губеше функцията, когато се прибера в БГ? Рестор на телефона ли? Цитирай
OXYGEN Публикувано Октомври 5, 2019 Публикувано Октомври 5, 2019 Да.Аз също съм в Гърция вече и опитах с ресет - никакъв ефект. На 5-ците продавани в България, ЕКГ апа явно няма начин да се появи Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
imoverpowered Публикувано Октомври 9, 2019 Публикувано Октомври 9, 2019 Здравейте, миналата седмица си купих Apple Watch series 5 алуминиев, сив с бяла каишка от германия, но не съм доволен изобщо. Просто не ми върши работа и бих искал да го продам. Знам, че тук не е мястото, но просто бих се радвал, ако има някой който би се радвал на този продукт. Поздрави, Християн Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 11, 2019 Автор Публикувано Октомври 11, 2019 Колега, горе в навигацията има 1 бутон Борса - там повече хора ще видят. Аз преди малко си пуснах поръчката за керамичен Edition. Уви, ще трябва да го чакам повече от месец. Цитирай
Donchew Публикувано Октомври 11, 2019 Публикувано Октомври 11, 2019 на 10.10.2019 г. at 1:58, imoverpowered написа: Здравейте, миналата седмица си купих Apple Watch series 5 алуминиев, сив с бяла каишка от германия, но не съм доволен изобщо. Просто не ми върши работа и бих искал да го продам. Знам, че тук не е мястото, но просто бих се радвал, ако има някой който би се радвал на този продукт. Поздрави, Християн Същата история е и при мен, но го върнах на епъл. Имаш две седмици срок, в който можеш да направиш ретур.(поне в Австрия е толкова) 1 Цитирай
costi.kocev Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Колеги, някой слагал ли си е протектор на часовника? Има ли смисъл или дисплея не се драска? Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Аз не съм , уж внимавам. Ползвам го сериозно всеки ден.Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
ne4o Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 преди 31 минути, costi.kocev написа: Колеги, някой слагал ли си е протектор на часовника? Има ли смисъл или дисплея не се драска? Купих си два, различни 3D протектора за екрана от Алиекспрес, но се оказаха боклук. И при двата, екрана стана слабочувствителен и не можеше да се скролва.Имах и един силиконов кейс, за целия часовник, но пак греда. При спорт, потта кондензираше между екрана и кейса и произволно се активираше дисплея.Имам вече няколко драскотини, но се примирих.Според мен, часовника не става за спорт при тежки условия, а само за парка.Носих го лятото 20 дена в планината и ако не бях с дълъг ръкав през повечето време, щях да го потроша.Вече само в градски условия го ползвам.За екстремни преживявания Garmin. Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 20, 2019 Автор Публикувано Октомври 20, 2019 Моя вече има две драскотини, но ги преживях. В крайна сметка не робувам на техниката си. Цитирай
costi.kocev Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Има един в istlye., който е като едновремешните протектори като лепенка, чудя се за такъв. Аз държа всичко да ми е перфектно общо взето. Имах преди доста време едно Ксиоми, което го продадох, само защото го надрасках и ми вадеше очите Цитирай
ne4o Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Хубаво е след тренировка, да миеш часовника от потта.Мекия протектор ще се разлепи много бързо, като го мокриш. Цитирай
costi.kocev Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Той ако е толкова "нежен" освен в офиса май другаде няма да се носи или трябва да си взема и Гармин Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Не е нежен, аз моя го носих около година и освен заварената малка драскотинка дето имаше, нищо друго не се появи, а и си спях с него.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Я си спомнете колко се драскаха айподите с лъскавия гръб.. В сравнение с тях, Епъл уоч е направо непробиваем. Няма нужда от никакви протектори, кейсове и тем подобни глупости. Спортният модел може и да покаже някоя драскотина, все пак е алуминий. Не знам какво очаквате..Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
costi.kocev Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Oчаквам да е достатъчно дурабъл за това, за което са го измислили по принцип. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 20, 2019 Публикувано Октомври 20, 2019 Ами, тя и колата ми е "дюрабъл", даже малко повече, но като мине някой доброжелател с ключ, калник, капси на дънките и се драска Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.