ludiamax Публикувано Декември 2, 2019 Публикувано Декември 2, 2019 Бетерията е чук на маска, камерата също. Като добавим и втората карта си заслужава. И аз скочих от десятка и ми е кеф. Цитирай
JmeLche Публикувано Декември 3, 2019 Публикувано Декември 3, 2019 Някой с новите airpods Pro?Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Декември 3, 2019 Публикувано Декември 3, 2019 Аз. Конкретни въпроси имаш ли? Какво ми харесва: Шумоизолацията е на ниво, но предимно за "фонови" звуци - по-силни звуци от типа на крещящо дете се чуват. Батерията държи достатъчно дълго време. Качеството на звука е задоволително. Какво не ми харесва: Кейса ми се струва една идея по-паянтов от предния модел. Капачето има луфт и може да се мести странично, което дразни. Щракането при затваряне не е така задоволително както при базовия модел. Първата седмица лявата слушалка ми убиваше на хрущяла на ухото, но с времето се адаптирах и вече нямам болежки. 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Декември 3, 2019 Публикувано Декември 3, 2019 Как вдигам и затварям? Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Декември 3, 2019 Публикувано Декември 3, 2019 Стискаш "стъблото" на едната слушалка веднъж, за да вдигнеш или 2 пъти, за да затвориш. 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Декември 3, 2019 Публикувано Декември 3, 2019 Да с натискане, а не с потупване или тн.... Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Декември 3, 2019 Публикувано Декември 3, 2019 От 2 часа съм със 11 про борче, котлоните къртят ? 3 1 Цитирай
profusion Публикувано Декември 5, 2019 Публикувано Декември 5, 2019 Пуснах го за първи път да се зарежда като падна около 5% ....и само на мен ли ми се струва доста бързо за 30мин май стигна 45%...? Или се заблъждавам нещо... Цитирай
arm11 Публикувано Декември 6, 2019 Публикувано Декември 6, 2019 Е нали има фаст черджинг де Иначе и аз като за първи път взех телефон с бързо зареждане и не ми се вярваше, колко удобно нещо е. Шаиоми от 0 до 100% за 30 мин, а други китайци са постигнали от 0 до 80 за 1 мин., как го охлаждат вече не знам. Цитирай
profusion Публикувано Декември 6, 2019 Публикувано Декември 6, 2019 Фаст чарджинг ама мислех че трябва да се купува друг адаптер и тоя в комплекта не е Тоест и батерията е нова? Не мога да зареждам бързо 10-ка със този адаптер (или подобен 18w)? Цитирай
andondragov Публикувано Декември 6, 2019 Публикувано Декември 6, 2019 Фаст чарджинг ама мислех че трябва да се купува друг адаптер и тоя в комплемта не е Тоест и батерията е нова? Не мога да зареждам бързо 10-ка със този адаптер (или подобен 18w)?Можеш всичко от 8 и нагоре. Само че само протата имат бързо зарядно в комплекта.Изпратено от моя iPhone 8 чрез Tapatalk 1 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 6, 2019 Публикувано Декември 6, 2019 Да, този път им се откъсна от сърцето да сложат 18 вата зарядно в кутията, но само на про-то Все пак не са някоя голяма компания със огромни печалби и не могат да си позволят да глезят клиентите си с подобни разхищения. Но ако искаш да си го купиш отделно с удоволствие, ще ти го продадат. 1 Цитирай
ayl Публикувано Декември 6, 2019 Публикувано Декември 6, 2019 Да, тия про-та наистина струват точно 1100 долара на Епъл и това наистина е екстра подарък.Няма да има годишни отчисления за акционерите, защото клиента е важен... 2 Цитирай
profusion Публикувано Декември 6, 2019 Публикувано Декември 6, 2019 Телефона дойде с 13.1.2, да упдейтвам ли до последната ако е безпроблемна? (че нали диип фюжъна е само след 13.2) Цитирай
kalas_x Публикувано Декември 6, 2019 Публикувано Декември 6, 2019 Винаги като прочета нещо от сорта на “Да ъпдейтвам ли?” и ми иде да ви цапна през ръцете Смело всеки ъпдейт и това е! Някой да сподели, добра марка за калъфчета за 11 Про Зелен? (ползвам оригинален прозрачен от Епъл, но на 2рата седмица се напука отдолу..) Хубав и успешен ден! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ludiamax Публикувано Декември 6, 2019 Публикувано Декември 6, 2019 (редактирано) Карай без калъф. Редактирано Декември 6, 2019 от ludiamax Цитирай
blackmore Публикувано Декември 6, 2019 Публикувано Декември 6, 2019 Много се драска, ама много. Поне при мен - pro max. Ползвам го с калъф на Sena тип пауч (каквито ползвам от 10г.), страшно много го пазя и въпреки това има абсурдно много драскотини. И не го казвам, за да съм поредния оплакващ се, но наистина такова нещо не ми се е случвало. Явно якостта на стъклото има и минуси. В този ред на мисли, по-добре вземи и протектор за екрана, при мен е късно вече, но можеш да видиш "TETHYS Glass Screen Protector" - има добри отзиви. Цитирай
profusion Публикувано Декември 7, 2019 Публикувано Декември 7, 2019 Има ли качествен 18w от алито който няма да ми скапе батерията, че ми трябва второ за работата? ПП усб-ц ли трябва да е задължително? Цитирай
ludiamax Публикувано Декември 7, 2019 Публикувано Декември 7, 2019 Бърза справка в алито ще ти даде представа. По 6-7 долара са. Пишат, че нямат разлика на външен вид и работят добре. Цитирай
007Georgi Публикувано Декември 7, 2019 Публикувано Декември 7, 2019 Винаги като прочета нещо от сорта на “Да ъпдейтвам ли?” и ми иде да ви цапна през ръцете Смело всеки ъпдейт и това е! Някой да сподели, добра марка за калъфчета за 11 Про Зелен? (ползвам оригинален прозрачен от Епъл, но на 2рата седмица се напука отдолу..) Хубав и успешен ден! Sent from my iPhone using Tapatalk Удароустойчив калъф за iPhone 11 на американската фирма Speck с високо ниво на защита при изпускане от 4 метра височина, покритие против UV пожълтяване и антибактериално покритие.https://iabalka.eu/kalufi-za-iphone/kalf-speck-presidio-za-iphone-11-clear-129907-5085Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
VelliIw Публикувано Декември 8, 2019 Автор Публикувано Декември 8, 2019 Бях си сложил в iStyle Paradise скрийн протектор - стъклен. По-точно не аз де, но мацката там. И сега започна да се отлепя .. От лявата страна вече доста се е отлепил и то започна след няма и 1 месец от слагането. В началото отлепянето беше малко, но сега вече започна доста да се вижда и да ми пречи на използването в лявата част. Предложете ми добър скрийн протектор, както и човек, който добре ги поставя. Цитирай
ne4o Публикувано Декември 8, 2019 Публикувано Декември 8, 2019 В мола на Стамболийски, за 20 лв, китаеца слага протектор за 7+.Намира се между етажите, надолу към Техномаркет.Като качество не са кой знае какво, но стават. Цитирай
Янислава Публикувано Декември 9, 2019 Публикувано Декември 9, 2019 Чудя се междy iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max дайте мнения Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.