germana Публикувано Декември 9, 2019 Публикувано Декември 9, 2019 Какво се чудиш, единствената разлика е размера. Ако ти трябва и ти харесва по голям екран си взимаш макса, ако не другия. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
JmeLche Публикувано Декември 10, 2019 Публикувано Декември 10, 2019 Не намерих темата за "iOS 13" Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 10, 2019 Публикувано Декември 10, 2019 Още някой се оплака. В търсачката излиза. Сега ще погледна. Цитирай
ML16 Публикувано Декември 10, 2019 Публикувано Декември 10, 2019 (редактирано) Да и аз не я намерих, и за това го сложих преди час в новината "Виетнамски оператор обяви датата на излизане за iOS 13.3." Редактирано Декември 10, 2019 от ML16 1 Цитирай
ayl Публикувано Декември 11, 2019 Публикувано Декември 11, 2019 Не са фиксилали проблема с локациите на про-тата? Аз поне не прочетох в лога такова нещо. Цитирай
germana Публикувано Декември 11, 2019 Публикувано Декември 11, 2019 Някой скоро взимал ли е 11 Pro или 11 Pro Max от Telenor? Нямали никакви налични, трябвало да се поръчва, 25лв капаро и можело за 10 дни да дойде можело и за месец. Гледам, че в сайта им пише, че е в наличност онлайн. Разбрах, че физическите магазини нямат общо с онлайн магазина, били с различни складове. От разговора с оператора разбрах, че щом пише в онлайн магазина им, че го има в наличност това значи, че от 2 до 6 дни телефона ще пристигне, но пък ако е онлайн искат да се плати на момента, а това ме притеснява, че ще ме бавят. Та питам, ако някой си е взимал скоро от там да каже как са минали нещата, ако го е нямало в наличност. Исках също и да си взема Apple Watch Series 5 Nike+, понеже са пуснали 10% отстъпка на аксесоари, което ще рече, че часовника излиза 854,99лв за 44мм. Него също го нямат в наличност... Не мога да си обясня как няма наличности на едни от най-търсените и продавани телефони и смарт часовници, особенно по това време на годината... ти искаш да им дадеш една торба с пари, а те не искат да я вземат... Цитирай
Vladimir Stoychev Публикувано Декември 11, 2019 Публикувано Декември 11, 2019 Днес говорих с оператор по същата причина тъй като ми предстоу преподписване на договара с Теленор и евентуално покупка на Про Макс 256гб. Момичето от кол центъра ми каза, че нямат никакви налични от тази версия, а само 64 гигабайтовите. При евентуална покупка и подновяване на договор за срокове относно доставката не се нае да ми каже колко дни ще отнеме. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
germana Публикувано Декември 11, 2019 Публикувано Декември 11, 2019 Да, аз също искам 256. На мен пък изобщо не успя да ми каже какви наличности има (нямало как да види) или го мързи... Чудя се за онлайн поръчка, след като нямало нищо общо между наличностите на физически магазини и онлайн както споменах по-горе, ама нещо не ми се занимава с онлайн поръчката. Имам съмнения, че дори да го поръчам от там, не мисля, че ще пристигне в рамките на 2-6 дни... Цитирай
jordan00 Публикувано Декември 11, 2019 Публикувано Декември 11, 2019 Аз така в чудене и обикаляне из магазините на Теле*** в София все ме лъгаха кога ще го имат наличен. Накрая си го поръчах през онлайн магазина на 26/11 в 16:40ч. На следващия ден, когато ми беше РД в 10:40 беше при мен. Та не се чудете за през онлайн магазина. Цитирай
anrito Публикувано Декември 11, 2019 Публикувано Декември 11, 2019 Аз скоро си го взех. Iphone 11 Pro Max 256GB.През онлайн магазина не ми даде възможност да го купя. Нещо се беше бъгнал точно тогава. Чрез познати, които работят във Теле***, се сдобих с единствената бройка останала в черно и 256гб за два дни! Докараха я чак от Русе! Но това беше преди месец Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kalas_x Публикувано Декември 11, 2019 Публикувано Декември 11, 2019 Началото на миналият месец взех моят 11 Про от Теленор - честно да си призная, ако нямах човек който ми уреди един от София да дойде в офиса на Теленор в Пловдив, може би досега щях да го чакам да дойде.. Иначе откъм избор е много зле положението в Теленор. Имат само златни и ако изкочи някой зелен или черен ще е голям късмет. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
germana Публикувано Декември 11, 2019 Публикувано Декември 11, 2019 Май ще пробвам от онлайн магазина им, понеже там го имат. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ayl Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 Проблемът с локациите за 11 про е фиксиран като гледам. Или поне са скрили стрелката да не се показва в статус бара... Цитирай
stangen Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 При мен си стои постоянно, въпреки, че съм спрял почти всичко което иска локация. Цитирай
ayl Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 Даа, просто са скрили стрелката предполагам. Поне не ме дразни както постоянно се появяваше и скриваше. Цитирай
Vladimir Stoychev Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 Туко що говорих с оператор. Евентуална доставка при покупка онлайн на версията про макс с 256 гб., щяла да отнеми между два и шест работни дни. Днес или утре ще го поръчам и ще пиша когато пристигне.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 Даа, просто са скрили стрелката предполагам. Поне не ме дразни както постоянно се появяваше и скриваше.Принципно можеш и сам да си скриеш иконката от тук Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
germana Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 Аз вече поръчах онлайн Pro Max 256GB, ще пиша когато пристигне. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Vladimir Stoychev Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 Аз вече поръчах онлайн Pro Max 256GB, ще пиша когато пристигне. Sent from my iPhone using TapatalkАз ще изчакам до другата седмица, защото разбрах, че Теленор щели да пускат още благинки и промоции към абонаментните планове.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
germana Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 Колко повече от х2 мегабайти не знам, ама може. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Vladimir Stoychev Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 Колко повече от х2 мегабайти не знам, ама може. Sent from my iPhone using TapatalkАми чух от регионалния, че евентуално допълнителните мегабайти интернет, дигиталните услуги и трафик пакетите щели да важат за целия 24 месечен срок на договора, а не само за първата година както е сега. Но докато не видя не вярвам, затова все пак ще изчакам няколко дни и ще стане ясно.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
germana Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 Ще преподпиша пак и така Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 Принципно можеш и сам да си скриеш иконката от тук Sent from my iPhone using Tapatalk ProИ аз това щях да напиша, но забелязах, че при мен и на изключена опция си стои иконката за локация. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 12, 2019 Публикувано Декември 12, 2019 Ми при мен я няма, нямам идея Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.