Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Само за протокола да добавя нещо:

миналата година бях писал, че при XS Max, ако има работещ телевизор в стаята, отсрещната страна чува гласовете от телевизора. При Х-a ми и при на сина ми XS-а няма такова нещо, околния шум е изолиран напълно. Не намерих решение на проблема и продадох телефона. Закупих друг XS MAX от друго място, но и при него имаше същото нещо. Реших, че или съм най-големия карък, или са си така максовете. Сега и при двата 11 PRO MAX-а в къщи, отново се чува телевизора. ?

Публикувано

Сменяй телевизора и ще се оправи :D

Публикувано

Здравейте!

Преди около месец си купих Iphone 11Pro, но от известно време имам проблем - когато звъня на познати, всички се оплакват, че ме чуват много трудно, че имало пращене, прекъсване, все едно съм в метрото. Някой да е имал подобен проблем? Ако реша да го дам в сервиза на Apple, колко време ще го задържат? Има ли опция да го върна или да го заменят нов, защото изглежда проблемът е фабричен дефект. Изключително много го пазя, така че няма начин да съм го повредила аз. Предварително благодаря!

Публикувано

@Ayza и при мен така, днес смених картата от виваком с нова дано се оправи , че иначе това ще ми е последната ябълка имал съм 6,7,8,XS и сега съм разочарован, ако разбереш къде е проблема кажи.

Публикувано

@milenchoo ще се радвам да споделиш дали след смяната на сим картата проблемът е решен. Смятам да го давам в оторизирания сервиз на Apple, друго не се сещам какво мога да направя. 

Публикувано (редактирано)
преди 13 часа, Ayza написа:

Здравейте!

Преди около месец си купих Iphone 11Pro, но от известно време имам проблем - когато звъня на познати, всички се оплакват, че ме чуват много трудно, че имало пращене, прекъсване, все едно съм в метрото. Някой да е имал подобен проблем? Ако реша да го дам в сервиза на Apple, колко време ще го задържат? Има ли опция да го върна или да го заменят нов, защото изглежда проблемът е фабричен дефект. Изключително много го пазя, така че няма начин да съм го повредила аз. Предварително благодаря!

Преди да го занесеш в сервиз защо не пробваш първо с връщане на фабрични настройки или с рестор с Айтюнс,да видиш дали няма да се оправи.Също виж дали ти е включен Noise cancellation,по подразбиране трябва да е включен.

Редактирано от miroslavm
Публикувано

Проблема се решава като преминете от LTE на 3G. Очаква се проблема с LTE да се реши края на февруари.

Публикувано

Мм но това е workaround за съжаление, после пък искам да ползвам ЛТЕ/4г и пак да преминавам, такова critical issue  да стои 3 месеца без фикс е доста тъпо от тяхна страна. 

https://discussions.apple.com/thread/250859057?page=1

Публикувано

@miroslavmПропуснах да спомена, че след рестарт на телефона, проблемът изчезва за 1-2 дни, след което отново се появява. Мои познати твърдят, че когато говоря с тях гласът ми е накъсан, че има силно пращене и пукане. Noise cancellation е включен, ще пробвам с  Factory Reset, но мисля, че ще е като рестартирането на телефона. Благодаря за съветите.

Публикувано

@milenchooБлагодаря за линка. Последвах един от съветите на такива със същия проблем - включих и изключих Airplane Mode и проблемът засега е оправен. Но знам, че след 1-2 дни отново ще е налице. 

@AvelikyПробвах и твоя съвет, минах на 3G, но не се получи. Според теб проблемът софтуерен ли е или е хардуерен, свързан с GSM модула? Да изчакам до края на февруари, но така си ми тече гаранцията, а не е сигурно дали проблемът ще се реши тогава.

Публикувано

Аз също щом чух бръжденето при свободен сигнал, реших да мина от LTE на 3G, но и при мен остана досадата.

Публикувано

Това е софтуерен проблем, не хардуерен и си е на виваком. За самолетен режим съм писал вече няколко пъти, че се оправя, но после пак се появява. Като казах, че решението е да минете от LTE на 3G имах предвид, че или повече няма да се появява проблема или ще е доста по рядко(при мен на 3G се появява дооооста рядко, при някои изчезва напълно). За февруари ме информира един от по високите етажи във виваком, че ще стабилизират LTE свързаността с новите айфони.

Публикувано

Аз съм на А1, но явно и тук нещата не са доизпипани.

Публикувано (редактирано)

Е това вече е лошо да зависим от виваком/А1/теленор едва ли с този малък пазар сме и таргет да фикснат нещо бързо (изключвам вивакома). 

@Aveliky нз до колко си прав като гледам в епъл дискъшъна има от Хамерика от Украйна от къде ли не или и техните провайдъри са като нашите ? И сега се сетих то обаждания на ЛТЕ/4г няма щом си набереш минава на 3Г

Редактирано от milenchoo
Публикувано

Ами не зависи от мен за да съм прав, вярвам на човека който познавам, че ми казва истината(дали него го лъжат е друга тема). Имат кореспонденция с Apple и по техни указания трябва да направят промени, които ще бъдат направени края на февруари(според моя познат).

Публикувано

Аз имам същия проблем. Временно от VIVACOM го бяха разрешили, след като спряха HD voice изцяло за моята карта, но след ъпдейта до 13.3, проблемът отново се появи. 1 месец нямах никакви проблеми... Доколкото е възможно използвам FaceTime Audio и това ме спасява, иначе е кошмар постоянно да превключвам между самолетен и нормален режим.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

И при мен с iPhone 11 не ме чуват добре или им накъсва. Има ли решение на този проблем или...

Публикувано

Здравейте! Моят въпрос е следният: собственицете на iphone 11 pro, биха ли споделила по колко време (часа, дни) им издържа батерията на телефона? Моята е един ден, приблизително 12/13ч. С не многоо използване! Според мен това не е окей, а според вас? 

Публикувано

Колко искаш да ти държи батерията?
30-40 часа?

Публикувано

С 11про макс карам без да се съобразявам по 3-4 дена.
Но не съм от тези, които не пускат телефона от ръка.

Публикувано
преди 8 часа, germana написа:

Колко искаш да ти държи батерията?
30-40 часа?

Винаги ли ще се намери някой да се заяжда?! Ех българино..... Прочети следващия коментар....! на един познат 11ката държи също по 2/3 дена! Като за нов телефон с по-добра батерия мисля, че 12часа е малко!!

Публикувано

Определено не се заяждам, разбрал си ме грешно. Явно си прочел изречението с грешен тон в главата си.

Батерията в достатъчна според мен.

Всяка вечер го зареждам, не виждам смисъл да не го правя.

Ако съм си във вкъщи и съм близо до контакт може и да го пусна дори да е на 50-60%.

Колкото по кратки зареждания правиш за батерията толкова по-добре за нея. Има стотици видеа и статии за тези батерии. Има и такава тема във форума.

Имаш и опция в настройки да видиш колко време си бил на screen on и screen off.

Аз съм с 11 Pro Max и ето ти една статистика за 10 дни.

da8da503a537098515239a84abff6a98.jpg

Играя една игричка от време на време, снимам видеа и снимки доста, проверка на социалните мрежи, 2-3 видеа от YouTube, MyFitnessPal всеки ден по цял ден, Spotify се слуша доста. Аз от батерията съм доволен, ако ти се струва малко, развържи кесията и купи един smart battery case. И както казах има си тема за тези батерии нека пишем там.

Публикувано

Ами то зависи от много неща, от начина на ползване, от сигнала на мрежата, дори и от външната температура, няма как да е еднакво при всички. В посочения коментар първо става въпрос за плюс модел, който е с по-голяма батерия и второ е посочено, че не се употребява много телефона и двете са голям фактор за живота на батерията.

Публикувано

От 1 ноември съм с 11 про , мога да кажа само добри впечатления до момента , батерията издържа два пълни дни с нормално ползване , зареждам я чак на третия ден след обяда , като е на 30-34 процента . Има много клипчета в мрежата за това как да пазим батерията на телефоните си с по дълъг живот, според мен има ефект. Направих всичките настройки и вече два месеца активни ползване на апарата , батерията още е на 100 процента здраве . Камерата е добра , звука е качествен . Телефона е добър, но не струва парите , за които се продава . Кеф цена няма. Весело посрещане на новата година.

Публикувано

iMessage си е супер, обаче хората пак масово си ползват вайбър и уатсъп.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...