007Georgi Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 Вместо да ги подобряват приложенията със всеки следващ ъпдейт понякога става обратното. Нелогично но фактSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 Това вече не зависи от Епъл ....Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
germana Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 Аз пък имам късмета всички приятели с които си пиша да са с Apple устройства и пиша главно на iMessage. Имам Viber на телефона, но не съм г отварял с месеци. Все едно къде си чатиш. Всеки според нуждите и предпочитанията си. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
andondragov Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 Абе има си и още необходимост от услугите, различни от iMessage... Примерно за групови чатове и мероприятия си ползваме Viber или FB Messenger. Не е необходимо да си имаме номерата (това за Messenger), има анкети... В iMessage някои функции още липсват - примерно редакция на изпратено съобщение. Ама се притеснявам, че се отместваме от темата...За много години! Живи и здрави! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
kalas_x Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 За много години приятели - живи и здрави! Като цяло, винаги щом имам възможност да използвам с някой приятел или колега iMessage & FaceTime го права, просто защото е много по удобно и лесно на Епъл устройствата. Вайбър и ФБ Месинджър са голяма боза, но българинът си знае това и само това ползва. Цитирай
ludiamax Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 С нищо. Че отсреща трябва същото устройство е ясно. Исках да кажа, че хората с ай устройства /от двете страни/, пак си ползват алтернативите. И едни са с вайбър, други уатсъп, трети с телеграм. И от там и голямото кичене. Не че ми пречат. 1 Цитирай
Anthony Публикувано Януари 2, 2020 Публикувано Януари 2, 2020 Viber го има за абсолютно всички платформи. Мога да го ползвам на телефон, таблет, PC, Mac и всичко да ми е синхронизорано. Това е най-голямото удобство. Цитирай
germana Публикувано Януари 2, 2020 Публикувано Януари 2, 2020 Отново сме далеч от темата...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
matrix4o Публикувано Януари 3, 2020 Публикувано Януари 3, 2020 Iphone 11 Pro MAX купуван от Технополис ( ако има значение това ) на 1 месец, вече съм с 1% надолу от максимум капацитета на батерията. Това нормално ли е ? 1 Цитирай
mirror Публикувано Януари 3, 2020 Публикувано Януари 3, 2020 Ако го купуваш от AppStore в Норвегия, батерията пада с 1% за 3 месеца. 2 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 3, 2020 Публикувано Януари 3, 2020 Не мисля, че е нормално, при мен на Xs първият процент падна в края на осмия месец, а аз не си щадя телефона. Не, че нещо може да се направи... Всъщност имаше много оплаквания подобни на това миналата година - нови телефони с бързо падащи проценти, но дали е от приложението за замерване, или не нямам идея. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
simba4 Публикувано Януари 3, 2020 Публикувано Януари 3, 2020 Моя ХS е на една година на 84 процента, не е болка за умиране.Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro 1 Цитирай
germana Публикувано Януари 3, 2020 Публикувано Януари 3, 2020 Ако го купуваш от AppStore в Норвегия, батерията пада с 1% за 3 месеца.От AppStore можеш да си купиш iPhone?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
007Georgi Публикувано Януари 3, 2020 Публикувано Януари 3, 2020 Моя ХS е на една година на 84 процента, не е болка за умиране.Sent from my iPhone XS using Tapatalk ProТова не е нормално. Моята осмица и тя е точно на година и е на 92%Sent from my iPhone 8 using Tapatalk 1 Цитирай
germana Публикувано Януари 3, 2020 Публикувано Януари 3, 2020 Зависи колко ползваш телефона. Ако всеки ден хабиш 100% или повече от батерията, ще падат процентите. За пореден път, не мисля, че това е правилната тема за това...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
killer4o Публикувано Януари 3, 2020 Публикувано Януари 3, 2020 преди 1 час, 007Georgi написа: Това не е нормално. Моята осмица и тя е точно на година и е на 92% Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Защо пък неговото да не е нормално, може твоето да не е - представи си, че ти си ударил кьоравото и ти се е паднал безсмъртния телефон, а на всички нас батериите ни се разтапят пред очите ни ?♂️ Тези проценти поне 200 пъти сме ги дискутирали във форума и всеки път се опитваме да обясним, че не са точна наука. Да пресметнеш по електронен път какво е състоянието на химикалите в батерията е прекалено амбициозна задача, дори за Apple. Те се влияят от външнанта температура, влажността на въздуха и какво ли още не. Това че на теб ти показва 92, на него 84 какво значение има и какво точно ти казва? Вие сте с различни телефони, различни батерии, различен начин на ползване и на зареждане. В крайна сметка, тези батерии са design-нати да задържат повече от 80% от капацитета си поне 2 години (за да могат Apple да си измият ръцете) и доколкото не ви се включва power saver режима, няма никакво значение дали батерията ти е на 81% здраве или на 99%. 6 Цитирай
007Georgi Публикувано Януари 3, 2020 Публикувано Януари 3, 2020 Истината е някъде там .....Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Цитирай
niksan76 Публикувано Януари 4, 2020 Публикувано Януари 4, 2020 Взех моя 11 про макс с версия 13.0. Онзи ден го ъпдейтнах до 13,3 и днес докато говорех по него, на няколко пъти чух едно цъкване в слушалката. Спомням си, че на времето жена ми имаше същото цъкане на 8 плюс (но при нея беше непрекъснато, докато при мен е по-нарядко) и излезе даже ъпдейт който оправяше този проблем. Ъпдейтна го и нещата се оправиха. Сега същото нещо се появи при мен (може и да съм го имал и преди, но не съм го чувал, просто днес говорих доста и то продължителни разговори). Странното е, че току що проведох отново дълъг разговор през слушалките (AirPods) и отново имаше цъкането. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Цитирай
simba4 Публикувано Януари 4, 2020 Публикувано Януари 4, 2020 Какво е това цъкане?Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай
ludiamax Публикувано Януари 4, 2020 Публикувано Януари 4, 2020 Нали преди имаше настройка на всяка минута да уведомява! Нещо подобно ли е? Цитирай
niksan76 Публикувано Януари 4, 2020 Публикувано Януари 4, 2020 преди 1 час, simba4 написа: Какво е това цъкане? Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Просто чуваш едно ЦЪК/ТИК в слушалката, не знам как да го опиша. Тихо е, не е силно, но е дразнещо и доста досадно. Чува си се осезаемо. преди 1 час, ludiamax написа: Нали преди имаше настройка на всяка минута да уведомява! Нещо подобно ли е? Това съм го пропуснал, не я знам тази настройка. Може ли малко инфо, наистина не знам нищо! Цитирай
ludiamax Публикувано Януари 4, 2020 Публикувано Януари 4, 2020 На по-стари телефони я имаше. Не помня на айфон дали я имаше. Мисълта ми е дали звукът е същия? Цитирай
simba4 Публикувано Януари 4, 2020 Публикувано Януари 4, 2020 Да не е като все едно говорителя прецъква като издънен?Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай
niksan76 Публикувано Януари 4, 2020 Публикувано Януари 4, 2020 Не, просто се чува едно ЦЪК, все едно някакво външно смущение. Имаше го при 8 плюс и се изписа доста и накрая от Епъл пуснаха ъпдейт, именно за този проблем и се оправяше. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.