Aveliky Публикувано Януари 9, 2020 Публикувано Януари 9, 2020 Може ли без спорове? Кой определя критерия, кой от двата варианта дето се обсъждат да е по-добрър или по-оригинален? На едни им харесва повече светлия, на други тъмния.... Казвам го от личен опит в сервиза, хайде със здраве Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 9, 2020 Публикувано Януари 9, 2020 Адаш, на вкус и цвет товарищи нет. Ама не е нормално "премиум" продукт да има такива девиации в представянето. Меко казано е обидно и непрофесионално. 1 Цитирай
mirror Публикувано Януари 9, 2020 Публикувано Януари 9, 2020 А бе разни хора ме разсмиват, но сега ще се опитам да бъда сериозен. При едни и същи настройки в Display&Brightness и изключен true tone, разлика между дисплеите на 3 телефона един до друг (2x 11pro & 1x 1 pro max), НЯМА!! АКО обаче e включен true tone, се забелязва лека разлика. Нещо много важно! Не сравнявайте телефоните си с DEMO UNITS, защото разлика винаги ще забележите. Не ставайте роби на играчките си, защото техния живот е по-кратък от вашия така или иначе. Ай лека и полека . 10 Цитирай
Д_Т_Г Публикувано Януари 11, 2020 Публикувано Януари 11, 2020 Здравейте колеги. Извинявам се предварително ако въпроса ми не е за тук. Дойде време да си сменям телефона и искам съвет от вас. Към момента заслужава ли си да избера и да си взема iPhone XS спрямо 11? Гледах сравнение в гсм арена. Като характеристики са долу горе на кантар. Единият е : по стар с година; с по малък екран , но с по голяма пилселна гъстота и е амолед; процесора е предно поколение, но даже iPhone 8 e на равно според бенч тестовете с тазгодишните андроид флагмани; батерията е по малка; предната камера е малко по слаба. Евентуално и софтуерната му поддръжка ще е по кратка от тази на iphone 11. Цитирай
mirror Публикувано Януари 11, 2020 Публикувано Януари 11, 2020 Всеки ще ти предложи това, което той харесва, ако трябваше аз да избирам, бих избрал 11. А ма не знам защо Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 11, 2020 Публикувано Януари 11, 2020 Доволна съм си от моя Xs, дори не го смених тази година с някой от новите модели, чистата 11ка се води бюджетен клас, въпреки че е с година по-нова, не е съвсем равностойна на Xs. Както каза колегата горе обаче, всеки ще ти предложи това, което той самия харесва, така че иди в магазин, вземи ги в ръка, сравни ги за самия себе си и реши, все пак ти ще го използваш, не ние. Което и да вземеш, няма да сбъркаш, но аз пак бих избрала Xs сред тези два модела. 1 Цитирай
007Georgi Публикувано Януари 11, 2020 Публикувано Януари 11, 2020 5,8 vs 6,1 инча разликата е минимална но при работа със една ръка има значениеSent from my iPhone 8 using Tapatalk Цитирай
georgekodinov Публикувано Януари 12, 2020 Публикувано Януари 12, 2020 Винаги има смисъл да се купи тазгодишния модел ако смяташ да го ползваш известно време заради ъпдейтите. А и фирмите обикновено тестват основно с най-новите модели така че всичко работи субективно малко по-добре.Иначе аз имам 11 и съм доволен от него. Особено батерията е супер.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
germana Публикувано Януари 12, 2020 Публикувано Януари 12, 2020 Всичко зависи до това какво ти трябва. Единствения + в Xs е дисплея и може би, не за всички telephoto камерата. 11 е с нов, по-бърз процесор, по-добра основна камера, но екрана е LCD, а не OLED като при Хs. Аудиото е в пъти, по-добро на 11.В 11 имаш и ultra wide камера, вместо telephoto. Аз лично бих предпочел 11 пред Xs, но най-добре ти да си решиш, но докато се чудиш след 8 месеца ще излезне новия , та ако се чудиш още месец по-добре направо изчакай . Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 13, 2020 Публикувано Януари 13, 2020 Оня ден една приятелка украинка точно същото ме пита - Хс или 11 да си взима нов. Викам ѝ, че ако бях на нейно място - 11. Ама като ми каза, че са на една цена Хс 256 и 11 64 малко поразмислих. Май бих предпочел повече сторидж. Хс си е по-премиум апарат и изглежда по-добре поне според мен. Така че верно за 11ката остава една малко по-добра камера и (може би) батерия. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
stangen Публикувано Януари 14, 2020 Публикувано Януари 14, 2020 При положение, че 50 GB в iCloud е 2 лева на месец, въобще не бих взел 256 гигабайта. Но всеки си има различни критерии. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 14, 2020 Публикувано Януари 14, 2020 Ами да, всеки си има различни. Аз съм с 256 гб в телефона и 2тб в облака. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
kalas_x Публикувано Януари 14, 2020 Публикувано Януари 14, 2020 Привет, От известно време забелязвам един доста странен бъг при снимане с дефаулт камера апп-а. Снимайки нещо, камерата замръзва със снимката и нищо не може да се направи по екрана. Някой друг да е наблюдавал подобен бъг? П.С Става въпрос за 11 Про Цитирай
londongunner Публикувано Януари 14, 2020 Публикувано Януари 14, 2020 И аз съм го забелязал не го прави често но се случва. Дразни определеноSent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
007Georgi Публикувано Януари 14, 2020 Публикувано Януари 14, 2020 При мен го няма този бъг(iPhone 8)Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Януари 14, 2020 Публикувано Януари 14, 2020 На iPhone X понякога ми забива камерата като я отворя и не се оправя докато не я рестартирам. Не е същото, но като цяло си има разни проблеми с камера приложението. Цитирай
germana Публикувано Януари 14, 2020 Публикувано Януари 14, 2020 iPhone 11 Pro Max, случва се да забие понякога...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ayl Публикувано Януари 15, 2020 Публикувано Януари 15, 2020 Ако не е рестартиран от 2 години, ще забие Цитирай
germana Публикувано Януари 15, 2020 Публикувано Януари 15, 2020 Да 11 Pro-то, не съм го рестартирвал от две години, дали от това може да е?Забива ми камерата, не се изразих ясно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Януари 15, 2020 Публикувано Януари 15, 2020 Значи 11ката е ментак или е била в пред производство Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro 1 Цитирай
germana Публикувано Януари 15, 2020 Публикувано Януари 15, 2020 Не, просто се базиках с предния коментар преди моя. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gfgy1 Публикувано Януари 16, 2020 Публикувано Януари 16, 2020 Здравейте, преди по-малко от две седмици си купих Iphone 11 Pro от магазин на А1, за съжаление вече се сблъсках с доста неприятен проблем.При разговор доста често се появяват някакви насичания(прекъсвания), като дори не се разбира това, което искам да кажа. Четох из форумите, че е сравнително често срещан проблем с телефона, като имаше и няколко предложения за фикс - за съжаление нито един не ми помогна (пробвах с ресет, спиране на bluetooth по време на разговори, смяна на СИМ чипа), но до момента нищо. Имам някакви съмнения, че е възможно след последния ъпдейт (13.3) се появи този проблем, но за момента са само догадки. Въпросите ми са два - някой срещал ли се е с този проблем и дали ако го пусна по гаранция към А1 ще ми подменят апарата, тъй като не искам да се отваря, "ремонтира" и т.н. 1 Цитирай
germana Публикувано Януари 16, 2020 Публикувано Януари 16, 2020 Аз нямам подобен проблем, но съм на Telenor. Апарата няма да ти го отворят и ремонтират, най-вероятно ще ти дадът нов такъв или рециклиран. Поне така процедират с телефоните. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.