JmeLche Публикувано Март 3, 2020 Публикувано Март 3, 2020 Нямам iTunes И не може да се ресторне Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Март 3, 2020 Публикувано Март 3, 2020 (редактирано) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Март 3, 2020 от arm11 Последно предупреждение за огромните скрийншотове! Цитирай
JmeLche Публикувано Март 3, 2020 Публикувано Март 3, 2020 Не е от кабела, не става. Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Март 3, 2020 Публикувано Март 3, 2020 Малките грешки говорят за хардуерен проблем. Кабел,порт, комп, телефон и т.н. Ако със смяна на кабела или порта/компа не става е за сервиз вероятно. Цитирай
niksan76 Публикувано Март 8, 2020 Публикувано Март 8, 2020 Привет на всички! От известно време Ми прави впечатление огромната разлика в яркостта и контраста на моя 11 pro max, в сравнение с този на жена ми. Моя е доста мътен и тъмен в сравнение с нейния. Не помня в началото да ми е правило впечатление, но от известно време ми прави доста силно. И двата телефона са с еднакви протектори, тъй че тази причина отпада. Този в средата е моя, нейния е в ляво, а в дясно е служебната ми Х-ка,. На снимката не се вижда добре, но на живо разликата е доста очевадна. И трите телефона с едно и също ниво на яркост от настройките. Знам за различните производители на дисплей, но дали само това е причината. Тук вече са моя 11 pro max и Х-ката, разликата вече се забелязва доста по-добре. Спомням си, че при стария ми XS max и Х-ката нямаше почти никаква разлика или ако е имало, то тя е била в полза на XS max-a. Не знам дали подобно оплакване ще бъде уважено за гаранционен сервиз или подмяна? За ресторване, и сетване като нов, не мисля, че ще има полза. Цитирай
K.K1 Публикувано Март 8, 2020 Публикувано Март 8, 2020 Имате ли проблем с Screen Time Widget-а ? Не ми отчита напоследък правилно. Цитирай
niksan76 Публикувано Март 8, 2020 Публикувано Март 8, 2020 преди 30 минути, gorgior написа: Ти този проблем не го ли дискутираш за втори път? На скоро го четохме някъде. Я върни някоя и друга страница назад. Чакай, че за момент реших, че Гинкобилобата не действа вече? и станах за смях. Колежка се оплакваше, че нейния е мътен и има разлика, но при нея проблема е от началото, докато моята мътилка се яви в последствие. Наясно съм, че няма еднакви дисплеи, но при мен разликата не само е огромна, а и дори да нямах база за сравнение, просто дисплея е ужасен. Цитирай
Янислава Публикувано Март 9, 2020 Публикувано Март 9, 2020 Аз имах този проблем и със много уговорки и раправии смениха дисплея, като не мога да кажа че има особено голяма разлика, но при мен не беше мътен а имаше жълтеникъв оттенък Цитирай
blackmore Публикувано Март 9, 2020 Публикувано Март 9, 2020 Сигурно сте проверили, но все пак да напомня - да не сте пуснали Night Shift, че при него има силен, жълтеникъв "оттенък"? Цитирай
MM-iphone Публикувано Март 9, 2020 Публикувано Март 9, 2020 Колеги препоръчайте качествен протектор за дисплея, да е фолио не стъкло ? Някоя по-добра марка , като гледам по нашите магазини само някакви боклуци продават от Алито за 2 $ , но тук са 20 лв..... Цитирай
londongunner Публикувано Март 9, 2020 Публикувано Март 9, 2020 Моя е от алито за 2 лв нано нещо си не е стъкло супер тънък и съм с него от както купих телефона септември, не е мръднал.Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
WULAS Публикувано Март 18, 2020 Публикувано Март 18, 2020 Да се похваля, от днес съм с чиста 11-ка, черна. Много доволен, скока от 7 плюс е направо космически. 2 Цитирай
Koceto Публикувано Март 18, 2020 Публикувано Март 18, 2020 (редактирано) преди 44 минути, WULAS написа: Да се похваля, от днес съм с чиста 11-ка, черна. Много доволен, скока от 7 плюс е направо космически. Наистина ли мислите така,аз освен камерата друга съществена разлика не виждам.Даже ми се струва че дисплея на 7плюс е една идея по добър.Новото си е ново но лично аз не мисля че скока е космически. Редактирано Март 18, 2020 от Koceto Цитирай
simba4 Публикувано Март 18, 2020 Публикувано Март 18, 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Alxx® Публикувано Март 18, 2020 Публикувано Март 18, 2020 преди 3 часа, Koceto написа: Новото си е ново но лично аз не мисля че скока е космически. Вземи побачкай с двата телефона един до друг и пак пиши. 3 Цитирай
K.K1 Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 Колеги забелязвам и при мен странни неща с батерията . Днес ми се зареди до 97%. Знам не е болка за умиране , но ми е чудно на какво се дължи това. Живота на батерията е 98% . Цитирай
ne4o Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 Вероятно е заради включената опция Optimised battery charging. 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 Спрях да ползвам оригиналното бързо зарядно на про макс. Един процент от батерията ми замина. Сега си го зареждам със старото и процентите не мърдат. Стария ми макс на една година го продадох с батерия на 100 % здраве. Още от както го купих и започнах да зареждам с бързото това греене на батерията не ми хареса. Може. и да бъркам. Цитирай
skpavlov Публикувано Март 21, 2020 Публикувано Март 21, 2020 (редактирано) Горгиор ти винаги си прав. Ще се вслушам в съвета ти и още утре го го захвърля с 99 здраве на батерията не се живее. Короната е детска игра. Благодаря ти! Редактирано Март 21, 2020 от skpavlov Цитирай
kalas_x Публикувано Март 22, 2020 Публикувано Март 22, 2020 преди 19 часа, skpavlov написа: Спрях да ползвам оригиналното бързо зарядно на про макс. Един процент от батерията ми замина. Сега си го зареждам със старото и процентите не мърдат. Стария ми макс на една година го продадох с батерия на 100 % здраве. Още от както го купих и започнах да зареждам с бързото това греене на батерията не ми хареса. Може. и да бъркам. И аз се чудя защо от това зарядно ми падна батерията на 98% ? тцтц! Цитирай
Anthony Публикувано Март 22, 2020 Публикувано Март 22, 2020 Дано се грижите за телата си така, както за някаква пиклива батерия за 60 лв. Щото и те се износват и умират, ама е завинаги. 3 1 Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 16, 2021 Публикувано Февруари 16, 2021 Да попитам в тази остаряла тема, някой ползвал 11 Pro Max и 11 Pro , вижда ли осезаема разлика в издръжливостта на батерията ,че съм пред дилема да махна моята лопата , излезе ми много изгодна "оферта" за 11 Pro,но гледайки ревютата това само ме спира ?! Цитирай
ayl Публикувано Февруари 16, 2021 Публикувано Февруари 16, 2021 Аз имам 11 про макс от ноември 2019. Винаги е зареждан с оригиналното елипсовидно зарядно, досега съм на 95 %, но си мисля, че за 15 месеца е нормално, та даже малко е паднал капацитета на батерията. 2 Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 16, 2021 Публикувано Февруари 16, 2021 (редактирано) Аз го имам от 1-вия ден в България и е само с оригиналното зарядно зареждан и е вече на 90% По цял ден не го оставям телефона ( чат, мейли, смс, интернет ) и в 19ч се прибирам на 45-50% батерия. Ако съм така и с 11 Pro ще го взема ?! Но още се двуомя. Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Редактирано Февруари 16, 2021 от londongunner Цитирай
007Georgi Публикувано Февруари 16, 2021 Публикувано Февруари 16, 2021 Според мен разликата ще бъде,че като се прибереш със 11 про ще бъдеш на 25-30 процента спрямо 45-50 на максаSent from my iPhone XR Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.