Премини към съдържанието

Приложения свързани с банкови услуги - АНКЕТА

mirror

Приложения свързани с банкови услуги  

82 гласа

Нямате разрешение да гласувате в тази анкета или да видите резултатите от анкетата. Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Recommended Posts

Приложения свързани с банкови услуги - АНКЕТА

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• mirror changed the title to Приложения свързани с банкови услуги - АНКЕТА
  • Aveliky locked, pinned и featured this topic
  • Aveliky unlocked this topic

Отключвам темата за да може да се обсъжда в нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой пробвал ли е да плаща по банков път ток и вода по техните сметки с револют? с Епей става супер лесно но ме дразнят таксичките дето на всяко плащане ми слагат по 20ст по 20ст и стане лев на месец.... Те са в някакъв картел с банките и или банката зима тая такса или Епей.

Редактирано от profusion
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако ползваш epay с карта revolut има такса от 2,9% и това са доста повече от 20 ст. Ако си 2 или 3 левел и имаш IBAN, който зареждаш от приложението револют, тогава нямаш никава такса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ми четеш поста явно....я пак, чакай да болдна :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Днеска CURVE-то пак ми върна 30лв. необяснимо за какво. Почвам да ги обичам  яко! ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

На  мен Революта за 2 дена ми е върнал 150 лв. А преди тези два дни в един момент бях на -6 лв. Всички върнати пари са от 10-11.01

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой има ли фирмена сметка в пейсера? 4 месеца след отварянето на сметката, разбирам, че трябвало да се подаде някаква форма-декларация към БНБ. От съпорта им: 

Бихме желали да Ви уведомим, че всички фирмени сметки в системата на Paysera е необходимо да бъдат декларирани в БНБ по реда на Наредба № 27. За целта, е необходимо да попълните и изпратите електронно или на хартиен носител форма СПБ 2 в срок до 14 дни от откриването на Вашата фирмена сметка, както и форма СПБ 5, която е необходимо да изпращате на тримесечие.
На следния линк в сайта на БНБ можете да намерите самата Наредба 27, както и двете форми с указания за попълване. https://www.bnb.bg/Statistics/StReportingForms/StRFLegalEntitiesAndSP/index.htm?fbclid=IwAR0CFAa9Yk6g3fjRjBc9ldkDPC_tHea-iWur_5oUsUzmUBBVHZYcMysk5P0 

Линкът не ми го отваря. Формата я намерих. Проблем ли е, че това не сме го направили навреме? Какво да правя според вас? Имаме пуснати няколко превода, не сме получавали пари по тази сметка. Онлайн може да се подаде само с КЕП, ние нямаме. Счетоводителката има, но трябвало да ходи на място така или иначе като упълномощено лице. Въобще, излишни разправии...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да навремето беше така, подавахме декларации. Сега ако е обикновенна банка, автоматично новите сметки се подават към БНБ. Но за тези финтекс компании е добре да провериш.

И да навремето имаше глоби за неподаване в срок.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото успях да намеря, и след консултация със счетоводителката, като че ли няма санкции, така че нищо няма да правим за момента.
Ако някой има друга информация, може да сподели.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

Здравейте. Споделям един проблем, ако някой е минал през подобен да даде акъл как се процедира:

Бях извадил карта револют на майка ми.  Приложението го инсталирах на един стар iPhone 5S и всичко си беще наред до вчера, когато взех, че ъпдейтнах приложението. След ъпдейта ме върна на начална страница и ми поиска телефонен номер. След въвеждането му  ми изписа, че ми слаба защитата, трябвало да си направя парола (въпреки  че имаше) и бля-бля да отида в  настройки. Обаче бутон настройки няма никъде. И така след 3-4 опита реших да пробвам друго. Натиснах на " Не можете да се сьвържете с номера си" - пак ми поиска номер, след това парола, след това ме прати в пощата, където натиснах потвърдително бутонче и ...пак от начало! ? На съпорта не съм писал щото беше късно и не ми се чакаше. Смятам  днес да преинсталирам приложението или да върна по-стара версия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Опитай днес пак. Случвало се е, когато са имали проблрм със сървъра.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ей, да се таковам в главата проста! ?

Те хората си ми го написали и на български, обаче аз чета и не мисля. Трябвало да си сложа парола или пръстов отпечатък на "телефона", а Не на приложението! Всичко вече е ОК.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има ли начин за комуникация с Револют извън приложението им? Не успявам да се логна от апликацията.Опитах с мейли, но няма отговор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай в Twitter или Facebook, ама не на лично а под някой topic.

Каква грешка ти дава, пробва ли да я изтриеш и пак да я инсталираш?

Редактирано от ML16
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

e41c29371d300b1c24f4872da666ec56.jpg

Това като вкарам кода за верификация. Трих над 10 пъти.

Проблема е при тях. Очаква се развитие. Или рестор, но изобщо не ми се занимава.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай да го сложиш на друго устройство, ако и там не става - няма смисъл от рестор.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Направих го вече и успях. Затова мислех за рестор. Револют казаха, че ще отстранят проблема. Мисля, че не е само при мен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

Има голямо лансиране заради кашбака, но той е само даден период докато каниш други хора, ако ги няма е безмислено пред Револют защото няма лев и винаги превалутира което е дърво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...