Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Приложения свързани с банкови услуги  

99 гласа

Нямате разрешение да гласувате в тази анкета или да видите резултатите от анкетата. Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Recommended Posts

Публикувано

Една от причините да напусна тая банка преди 5 години.

Публикувано (редактирано)

Винаги си е била смотана, 19 години работих там, ама картите за пенсиите на нашите са от нея и затова още се занимавам.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Редактирано от dessyteneva
  • 7 месеца по-късно...
Публикувано

В офиса ползвам приложението на Пощенска банка за банкиране (по служебни дела), на стационарен компютър с Windows. Достъпа/влизането става с код, който пращат по вайбър, лудост всеки път и по 100 пъти на ден. Затова си инсталирах m-Token на служебния iphone X и всичко си ставаше супер, биометричното влизане си бачкаше перфектно. Наскоро смених телефона с Air, но не мигрирах токъна от стария на новия телефон (има такава услуга в менюто), а го инсталирах наново, на новия телефон (другия вариант за активиране на токъна, при смяна на устройство). Естествено на стария веднага спря да работи. До тук всичко добре, но постепенно започна да ми иска ПИН код и да не зацепва биометрията. От няколко дни, всеки път ми иска ПИН (буквално от 10 влизания макс. един път да ме пусне с лицевото разпознаване). Пусках и спирах биометричното разпознаване от приложението, не. Пусках и спирах от Face ID & Passcode --> Other Apps, пак НЕ. Какво може да е разковничето (за рестартиране на устройства и т.н., няма да говоря, над 10 пъти)?

Публикувано

Аз също съм на ПБ, и ползвам m-Token аппа, но ми иска потвърждение само от време на време. Виж в настройките за известия - имаш да включиш или изключиш тези за вход - пише че се искат само, ако отваряш банкирането от ново IP, или на всеки 60 дни за съществуващо IP. (не знам дали има разлика в настройките и опции между акаунтите на ЮЛ и ФЛ)

Определено не е от аппа, поне при мен си работи нормално FaceID, може да пробваш да пуснеш и спреш настройката от самия апп, и от настройките на аппа (в Settings > Apps > m-Token).

И последно - когато не ти разпознава биометрията, излиза ли някакво съобщение? Може да "форснеш" биометрията от логин екрана с бутона най-долу в дясно на клавиатурата - и да видиш какво съобщение ти изкарва.

Публикувано (редактирано)

И аз не знам от какво е. Колегата няма проблем, рядко му се налага да пише пин код. На мен с Аира, непрекъснато вече. 
Това са ми настройките, не се влияе от пускане и спиране на биометрията.

IMG_0790.jpeg

Като “форсна” биометрията и ми излиза това:

IMG_0792.png

A на монитора ми излиза това:

IMG_0793.jpeg

Започва да си се джурка и не мога да вляза, докато не му дам "влизане с QR код", или "обратно към вход", съответно да напиша ПИН.

Редактирано от niksan76
Публикувано

Аз по-скоро имах предвид за това тук, което беше написал по-рано,

преди 8 часа, niksan76 написа:

.... започна да ми иска ПИН код и да не зацепва биометрията. От няколко дни, всеки път ми иска ПИН (буквално ...

Че не ти разпознава лицето все едно, ако правилно разбирам?

Т.е. да ти излиза нещо такова при опит за вход, и тогава да трябва да въвеждаш ПИН кода?

image.thumb.png.a924fb6908a59aa1d784f7764367d7d9.png

Публикувано

Ааааа не, извинявам се! Явно не се изразих правилно! Просто биометрията не сработва, все едно не е включена. Даже си правих експеримент, пускам я и спирам, никаква разлика. Face ID си работи на телефона, както и на всички останали приложения. Ще взема да “премахна” токъна и да го сложа отново. Нямам идея какво се е омазало, но това сякаш ми е последната надежда.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...