SlimJimmx Публикувано Декември 12, 2019 Сподели Публикувано Декември 12, 2019 (редактирано) Здравейте, имам въпрос. Тъй като ми се налага да си заменя дънната платкана на моя Iphone 8 и ще ми я изпратят по еконт с преглед и тест (тест до 15мин) за да съм сигурен, че работи и няма iCloud Въпросът ми е следния. Няма да имам достатъчно време за да го сглобя в самия офис и разглобя. Всичките части от моя Iphone работят, мога ли да свържа САМО платката с батерията, порта за зареждане,дисплея и да го свържа към лаптопа ми за да се включи без Power бутона? Благодаря предварително! Редактирано Декември 12, 2019 от SlimJimmx Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Декември 13, 2019 Сподели Публикувано Декември 13, 2019 До колкото си спомням имаш три лентови кабела, който трудно ще закачиш ако платката не легне на място. Не ти е лесна задачата. И като го включиш към лаптопа какво? Ще ти покаже, че е в рековъри и кво правиш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.