Denytu1 Публикувано Август 18, 2020 Публикувано Август 18, 2020 Здравейте,Нов потребител съм ! Имам проблем ! мой приятел ми праща покана да ме следва.В същото време и друг човек получава същата покана за следване от моя приятел.Как може да се спре това или ако е проблем с програма да се отстрани ! Цитирай
0 JmeLche Публикувано Август 18, 2020 Публикувано Август 18, 2020 Здравей, в апликацията Find my спираш или изтриваш, който искаш или не искаш да те следи! Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro Цитирай
0 Denytu1 Публикувано Август 18, 2020 Автор Публикувано Август 18, 2020 (редактирано) Не не ме разбра значи като ми пратят покана намен и на още един айфон също отива смисъл като се прати намен и принего се праща. Но другия айфон не може да приема само му отива известие и вижда кой иска даме следва Редактирано Август 18, 2020 от Denytu1 Цитирай
0 ne4o Публикувано Август 18, 2020 Публикувано Август 18, 2020 Двата айфона,които получават поканата, да не са с един акаунт? Цитирай
0 ne4o Публикувано Август 18, 2020 Публикувано Август 18, 2020 Остава варианта човека, който изпраща поканата, да я изпраща поотделно и на двата телефона. Няма начин, покана изпратена на един айфон, да се вижда на друг, освен ако не са с едно ID. 1 Цитирай
0 Denytu1 Публикувано Август 18, 2020 Автор Публикувано Август 18, 2020 Добре къде да проверя в другия телефон дали има свързано нещо с моя ид той намен ми праща обаче принего отива само известие той нито може да го приеме нито друго само известие Цитирай
0 Русев Публикувано Август 19, 2020 Публикувано Август 19, 2020 Да не би човека който праща, на твоя контакт да има някаква информация свързана с третия човек /e-mail/ примерно и затова да се дублират известията. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
0 Denytu1 Публикувано Август 19, 2020 Автор Публикувано Август 19, 2020 Къде мога дс търся това нещо и да го махна можели да ми обясните мерси Цитирай
0 ne4o Публикувано Август 20, 2020 Публикувано Август 20, 2020 (редактирано) Виж, дали има един и същ имейл адрес, който се използва от телефоните, получаващи една и съща покана. Може и да не е основен, а добавен за връзка с Find My Friends.Тук можеш да видиш как става : https://support.apple.com/bg-bg/HT201356 Редактирано Август 20, 2020 от ne4o 1 Цитирай
0 Denytu1 Публикувано Август 21, 2020 Автор Публикувано Август 21, 2020 Имам но не Знам къде даго намерия за да ги премахна http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=rgh1597993460g.jpeg Цитирай
0 mirror Публикувано Август 21, 2020 Публикувано Август 21, 2020 @Denytu1 Следя темата вече няколко дни и все още не мога да разбера, какъв точно е проблема? Към момента само гадая... Иван праща покана за споделяне на Петър, но в същото време и Гошо получава покана, но без възможност да следва Иван, така ли?! Цитирай
0 Denytu1 Публикувано Август 21, 2020 Автор Публикувано Август 21, 2020 Да покана получава но неможе да отговори на поканата само известие. Сега видяхме ,че като се изключи телефона и се включи тогава иска моя ид Цитирай
0 mirror Публикувано Август 21, 2020 Публикувано Август 21, 2020 @Denytu1 А защо е с твоето ID? По никакъв повод не си слагай ID в у-во, което не ползваш. Излез от профила си на апарата, който не ползваш, а собственика да си направи ID ако няма. Цитирай
0 ne4o Публикувано Август 21, 2020 Публикувано Август 21, 2020 на 18.08.2020 г. at 20:14, Denytu1 написа: Не не са проверих Последно, телефоните на Петър и на Гошо с едно ID ли са? Цитирай
0 Denytu1 Публикувано Август 21, 2020 Автор Публикувано Август 21, 2020 преди 11 часа, mirror написа: @Denytu1 А защо е с твоето ID? По никакъв повод не си слагай ID в у-во, което не ползваш. Излез от профила си на апарата, който не ползваш, а собственика да си направи ID ако няма. Първоначално акаунта беше мой.За целта излязох от всички акаунти и си на му направих нов.Приятеля ми се логна с друга парола,но системата продължава да иска друга парола,т.е моята .Как да решим проблема?Благодаря ! Цитирай
0 Русев Публикувано Август 21, 2020 Публикувано Август 21, 2020 Крушката си имала опашка. Явно не си излязъл от всички акаунти. Един ресет и после вкарване само на неговия /твоя стария/ акаунт, няма да е грешка. Внимавай какво правиш, че да не затриеш информацията на другия човек. Рестор през DFU най-добре и без това е нужен от време на време. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 Denytu1 Публикувано Август 21, 2020 Автор Публикувано Август 21, 2020 (редактирано) Няма пц как да го направя по друг начин Редактирано Август 21, 2020 от Denytu1 Цитирай
0 ML16 Публикувано Август 22, 2020 Публикувано Август 22, 2020 (редактирано) Да си запази инфото което му трябва, снимки и др..... Settings -> General -> Reset -> Erase All Content and Settings. Внимавайте това затрива всичко на телефона!!! После се логва с неговия акаунт. А ти на твоя телефон влез в Settings -> Твоето име/първото меню със снимката/ -> най отдолу са изредени всички устройства на които си се логвал. Избираш телефона, който вече не ползваш влизаш в него и даваш “Remove from account”. В същото меню малко по нагоре има “Find My” провери вътре дали пише “My Location - This Device”, за да си сигурен че шерваш локацията от устройството което искаш. Редактирано Август 22, 2020 от ML16 Цитирай
0 Denytu1 Публикувано Август 30, 2020 Автор Публикувано Август 30, 2020 (редактирано) на 22.08.2020 г. at 7:10, ML16 написа: Да си запази инфото което му трябва, снимки и др..... Settings -> General -> Reset -> Erase All Content and Settings. Внимавайте това затрива всичко на телефона!!! После се логва с неговия акаунт. А ти на твоя телефон влез в Settings -> Твоето име/първото меню със снимката/ -> най отдолу са изредени всички устройства на които си се логвал. Избираш телефона, който вече не ползваш влизаш в него и даваш “Remove from account”. В същото меню малко по нагоре има “Find My” провери вътре дали пише “My Location - This Device”, за да си сигурен че шерваш локацията от устройството което искаш. Всичко направихме и като се включи телефона пак иска мойта парола Редактирано Август 30, 2020 от Denytu1 Цитирай
0 Alxx® Публикувано Август 30, 2020 Публикувано Август 30, 2020 Нещо леко ми намирисва на опит за... Я, дай скрийншотове кое, къде иска и на чий телефон? 4 Цитирай
0 Denytu1 Публикувано Август 31, 2020 Автор Публикувано Август 31, 2020 Аз си смених вече ида с друг мисля ,че няма да има проблем за това ще чакам малко и ще пиша пак мерси на всички 1 Цитирай
0 mirror Публикувано Август 31, 2020 Публикувано Август 31, 2020 @Alxx®, да му пратим полиция ? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Август 31, 2020 Публикувано Август 31, 2020 Кел файда. Свикнал съм на всякакви заобикалки по темата "как да изтрия ID без паролата" и този случай не е прецедент. 1 Цитирай
Въпрос
Denytu1
Здравейте,Нов потребител съм ! Имам проблем ! мой приятел ми праща покана да ме следва.В същото време и друг човек получава същата покана за следване от моя приятел.Как може да се спре това или ако е проблем с програма да се отстрани !
25 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.