profusion Публикувано Септември 28, 2020 Публикувано Септември 28, 2020 Гледам 18-ватовото зарядно на 11-ка е съвместимо с новия Пад Еър 4 Това означава ли, че ако взема пада ще мога да зареждам 12-ка с него (нали няма да има зарядно)? Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 28, 2020 Публикувано Септември 28, 2020 Провери на колко вата е зарядното и дали отговаря, защото така по този начин съкращаваш живота на батерията и нейният заряд! С айфонското зарядно зареждам MacBook pro-то, но съкращавам, или по-скоро унижавам заряда на батерията!PS: Виж ватовете на зарядното на iPhone с това на iPad и ако е минимална разлика, е ок, но ако е над 15 недей. Sent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro Цитирай
killer4o Публикувано Септември 28, 2020 Публикувано Септември 28, 2020 Това не е вярно. Консуматорът на енергия - не източникът - определя колко мощност да използва. Ако напрежението е правилно (а то е, защото стандартът е един), то няма как зарядното да "пусне" повече ток, отколкото устройството би поело. Затова не е проблем да включиш 800 ватова микровълнова в 3500 ватов източник (електрическата мрежа) без някакви негативни последствия. Съответно, ако лимитът на телефона е 15 вата, дори и в 100 вата зарядно да го плъгнеш, няма да го накараш да използва повече от 15 вата. 11 Цитирай
arm11 Публикувано Септември 29, 2020 Публикувано Септември 29, 2020 Мале, подобна глупост не бях чел отдавна п.с. за поста над този на килър4о Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 29, 2020 Публикувано Септември 29, 2020 Глупост не глупост Apple са го написали , като вкарам друго зарядно или външна батерия ми го изписва в batterySent from my iPhone Pro using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Септември 29, 2020 Публикувано Септември 29, 2020 Мисля на айфона е 18 а на новия пад еър ще е 20. За ампеража не знам дали има значение? Цитирай
profusion Публикувано Октомври 21, 2020 Публикувано Октомври 21, 2020 От istyle казаха средата на месеца за ipad air 4, ни вест ни кост...... Цитирай
niksan76 Публикувано Октомври 25, 2020 Публикувано Октомври 25, 2020 Батерията на часовника наистина е трагична. Вчера вечерта си взех синя 6-ца 44 мм от iStyle. Активирах го към 19:30. Направих му набързо настройките и погледнах процентите на батерията, бяха 68%. Почти не съм се занимавал след това с неги. Сутринта в 10 беше на 18%, а на обяд изгасна, всичко това без почти никаква експлоатация и то в къщи. Поради липсата на зарядно, се чудя с какво да го зареждам - зарядното на служебната 10-ка, зарядното на Про макса или с едно старо зарядно от iPad Air 2? Другото, което ми направи впечатление е, че разговора през високоговорителя на 6-цата се чува по-тихо отколкото през 4-ката. Цитирай
Christina Публикувано Октомври 25, 2020 Публикувано Октомври 25, 2020 преди 4 минути, niksan76 написа: Батерията на часовника наистина е трагична. Вчера вечерта си взех синя 6-ца 44 мм от iStyle. Активирах го към 19:30. Направих му набързо настройките и погледнах процентите на батерията, бяха 68%. Почти не съм се занимавал след това с неги. Сутринта в 10 беше на 18%, а на обяд изгасна, всичко това без почти никаква експлоатация и то в къщи. Поради липсата на зарядно, се чудя с какво да го зареждам - зарядното на служебната 10-ка, зарядното на Про макса или с едно старо зарядно от iPad Air 2? Другото, което ми направи впечатление е, че разговора през високоговорителя на 6-цата се чува по-тихо отколкото през 4-ката. Аз пък съм доволна от батерията, качвам снимки за пример. Вчера имах 2 тренировки, днес 1, останалото ползване са му нотификейшъните, които съм чела, няколко снимки и 2 разговора. Идея нямам колко се очаква да държи, но пък и не му пада за 10 часа батерията. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 25, 2020 Публикувано Октомври 25, 2020 Ужас! Пълна излагация за Apple. 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Октомври 25, 2020 Публикувано Октомври 25, 2020 преди 3 часа, Christina написа: Аз пък съм доволна от батерията, качвам снимки за пример. Вчера имах 2 тренировки, днес 1, останалото ползване са му нотификейшъните, които съм чела, няколко снимки и 2 разговора. Идея нямам колко се очаква да държи, но пък и не му пада за 10 часа батерията. Всичкото това с включен през цялото време дисплей ли? Цитирай
Christina Публикувано Октомври 25, 2020 Публикувано Октомври 25, 2020 А, това го пропуснах. Не, не ми харесва да свети постоянно. 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Октомври 25, 2020 Публикувано Октомври 25, 2020 Ще пробвам със спряна функция, че така е кошмар. Цитирай
ML16 Публикувано Октомври 25, 2020 Публикувано Октомври 25, 2020 Apple Watch 6, 40mm с включен always on display след махане от зарядното сутрин: - без тренировка вечер в 23ч на 40% - с един час тренировка в 23ч 20-25% Моята 4-ка 44мм на година и половина: - без тренировка вечер в 23ч на 50-55% - с един час тренировка в 23ч 30-34% Според мен разликата се крие в always on display-а. Но така или иначе с всички модели два дена много трудно. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 25, 2020 Публикувано Октомври 25, 2020 Петицата ми с включена опция за дисплея, тренировка и сън с него, но при bed mode, сутрин е на около 40%, тоест около 60 за 24 часа отиват.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Октомври 25, 2020 Публикувано Октомври 25, 2020 За пръв път си купувам подобна играчка, аз нося друг тип часовници, но наистина батерията е разочароваща. Според мен, ако всичко му е включено и го ползвам на макс, един ден преко сили, ще държи заряда. За сравнение, на сина ми 4-ката, както и преди това останалите, държат двойно повече. Наистина голямо разочарование за новия часовник на ябълката. Не съм с големите очаквания, но силно се надявах да ме изненадат. Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 26, 2020 Публикувано Октомври 26, 2020 Четворката на жена ми, едва сега след близо 2 години взе да не изкарва два дни. Тя не спи с него, вечер го сваля без да го изключва. Точно снощи това говерехме, че за да има два пълни дни, сега вечер го изключва. Инак деня и е доста натоварен, много нотификации, три пъти седмично на фитнес и тн. Ползва си го доста като цяло. Явно скоро ще трябва да мислим за нова батерия. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 26, 2020 Публикувано Октомври 26, 2020 Те сменят ли се батерии у нас? Май нямаше официално, или се бъркам? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
penmark Публикувано Октомври 26, 2020 Публикувано Октомври 26, 2020 (редактирано) На колко здраве е батерията? Моята за 6 месеца падна с 2 процента Редактирано Октомври 26, 2020 от penmark Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 26, 2020 Публикувано Октомври 26, 2020 Официално май не сменят, но инак може да смени в друг сервиз. Не съм гледал на колко процента е батерията. Довечра ако не забравя ше погледна. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 26, 2020 Публикувано Октомври 26, 2020 Creative Center имат в ценоразписа си смяна на батерия на Apple Watch. На който му се дават 188 кинта да заповяда. https://creativecenter.bg/service 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 26, 2020 Публикувано Октомври 26, 2020 Дам, а за телефона ми е 180, май като му дойде времето часовника ще се сменя, а не батерията. Иначе питах защото преди бяхме говорили и тогава не се сменяше официално, просто като инфо.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Октомври 27, 2020 Публикувано Октомври 27, 2020 В istyle има вече новия пад еър ама само черно и сребрист......е що така баси....? Цитирай
ML16 Публикувано Октомври 30, 2020 Публикувано Октомври 30, 2020 От днес Apple One плановете са достъпни в САЩ, да видим кога ще ги пуснат за България и какви ще са цените тук. Източник Цитирай
Fakoni Публикувано Октомври 30, 2020 Публикувано Октомври 30, 2020 (редактирано) В Испания е активно Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Редактирано Октомври 31, 2020 от arm11 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.