Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple Event 15.09.2020

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

08FB272E-ADA6-4F11-8206-2F2CF5D9A7F3.png

318DBF9E-18AF-4DBF-A5DC-59931604790B.png

12 лв. над Family Music плана

Редактирано от ML16
Публикувано

За 26 лева е доста добре, при мен фамилито излиза 20€.

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

Публикувано
На колко здраве е батерията? Моята за 6 месеца падна с 2 процента

Декември за коледа часовника прави две години, батерията в момента е на 93%. Но с версия 7.0.2 стана трагична направо.

Току що забелязах едно петно на 6-цата.

Точно под цифрата 9. Има го само тук, в други моменти не се забелязва. Бях чел за петна от прегряване по SE-то и затова се зачудих, дали и тук няма нещо подобно, защото изглежда по същия начин.

1EA1BD98-A2FA-4C7F-8BA2-48A7D4A2C4FB.jpeg

21280E61-001C-4DDF-818A-9DE3D330D0B1.jpeg

7EF94AAD-A6FF-4F9E-B0DE-D33ED6419397.jpeg

За съжаление, сега видях, че си го има петното. Вижда се на тъмно.

297FE770-1DA0-4B01-8195-F8FE79DAE5F1.jpeg

Редактирано от niksan76
Публикувано

Направо го носи да го сменят

Публикувано

От ивента минаха 2 месеца а айпади еър няма в айстайл или другаде :(

Публикувано

Имаше миналата седмица ако не се лъжа.

Публикувано

То Прота няма, че минаха 8 месеца, какво остава за новите.

Публикувано

С про 2020 страшна греда, поръчахме един за приятел 12.9” с 1тб сторидж, и след три месеца ни съобщиха че не могат да го доставят. Нямало наличности и това е, първо обслужват американския пазар и след това за където останат. Ние тук сме последна грижа.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Тия в iStyle съвсем са разпуснали нещата, никой не отговаря на телефона с дни, след 2 месеца чакане накрая ми пратиха друг цвят Air 4, сега трябва да се разправят с куриери...... :( 

Сутринта получих СМС и мейл от iStyle, че часовника ми е подменен с нов. Отидох и ми дадоха нов ия часовник, с нов сериен номер, всичко както си му е реда. Прибирам се, разцъквам го и изненада - петното се появи отново. Е това вече не знам какво е и как да процедирам. Появи се след като активирах Power Reserve за да дремна на спокойствие и след това включих отново часовника.

Редактирано от niksan76
Публикувано

Ми кръгом и обратно към iStyle, този път би трябвало по-бързичко до го сменят и явно ще сменяш, докато не попаднеш на читава бройка. Късмет!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой има ли впечатления от SE?

Публикувано

Добро е часовничето, взех на дъщеря ми, никакви оплаквания няма. За съжаление друго не можа да кажа, защото тя си го ползва.

Публикувано

За оплаквания писах, във връзка със споменатите преди това в темата проблеми, а няма с какво да се похваля, защото не го нося аз, моят е петица.

Публикувано

5 все още е 120-130 лева по-скъп от SE, а не съм убеден че ЕКГ сензорът или always on дисплеят са нещо, което тийнейджър ще използва особено много (тук предполагам за възрастта на дъщерята на Деси). Освен това SE идва в много повече цветове, което, отново, е примамливо за една по-млада аудитория. Честно казано и аз ако трябваше да избирам часовник на моите момичета, щеше да е SE.

Зех си SE, просто цената му ми е максимум за смарт,  над това по-добре да си зема някой висок клас Сейко или Ориент автоматик дето ще ме надживее  :)

ПП някой да предложи хубави каишки, че ще съм с бялата и ще се сменя ама да не са баси скъпите като оригиналите ! предполадам около 50лв ще е ок?

Редактирано от profusion

При китайците в Али има безкрайни възможности от 1, 5$ до колкото ти се дават. Силиконовите не са като оригиналните, НО за 1,5 $ са върха :):):)

Редактирано от wsgar3
Публикувано

Взех точно тези, и съм дота доволен от силикона.

Дойдоха за 3 седмици, поръчах около 10, че бяха за 5 часовника :)

Пасват за всички генерации включително оригинала от 2015.

Публикувано

На мен пък нещо не ми идват нещата от алито, свиркай другия път като поръчваш, ще ти дам пари и на нас да вземеш няколко, ако е удобно разбира се.

Публикувано

И аз пазарувам доста от али но си мислех че за кайшйите частта която се пъха в часовника е специална и няма да са добри на алито? 

ПП при мен идват нещата но си трябва чакане 3-8 седмици 

освен ако не е от Полша там идват за седмица по Спийди :) 

търсете с добавено &shipFromCountry=PL в линка

Публикувано

Мога ли да зареждам SE със зарядно от ipad 6gen или iphone 11? И кое е по добре за батерията му?

Публикувано

Аз зареждам всичко с всичко. И кабел от динамо да ми пуснеш, включвам се.

Публикувано

Аз зареждам  8+ и 12 про макс със зарядното на МБП 2017 - 61W

Публикувано

За часовника ставаше въпрос...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...