profusion Публикувано Януари 1, 2021 Публикувано Януари 1, 2021 (редактирано) на 29.12.2020 г. at 16:59, ML16 написа: Взех точно тези, и съм дота доволен от силикона. Дойдоха за 3 седмици, поръчах около 10, че бяха за 5 часовника Пасват за всички генерации включително оригинала от 2015. Мерси и аз поръчах. Дайте още линкове на изпробвани които ви харесват като качество? Нещо магнитно или кожено или текстилно? Редактирано Януари 1, 2021 от profusion 1 Цитирай
profusion Публикувано Януари 9, 2021 Публикувано Януари 9, 2021 Някой знае ли часовника какво оптимално зарядно иска, оказа се че имам само това с УСБ-с и греда ? имам едно амазонско от киндъл 5w 1A? Или да зимам нещо на Ugreen? Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 9, 2021 Публикувано Януари 9, 2021 Това е на моя часовникSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 9, 2021 Публикувано Януари 9, 2021 (редактирано) Трудно го снимах на тази светлина, утре ще опитам пак, виждам само че е 5w Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edit: установих, че или аз съм много, много кьорава вече и дори с очилата не мога да разчета какво пише, или Apple са се престарали с дребния шрифт. Как ли не го въртях, не мога и не мога да видя данните четливо, но в сайта намерих, че часовниците са съвместими със стандартното 5W зарядно, тоест като iPhone. При мен петицата си е кабел със зарядно, явно за новите партиди и модели може да се използва стандартно зарядно за iPhone. Дано инфото ти е полезно! Редактирано Януари 10, 2021 от dessyteneva 1 Цитирай
Русев Публикувано Януари 10, 2021 Публикувано Януари 10, 2021 Това на снимката трябва да е 1А зарядно от iPhone, часовника му трябват 0,2А за да се зарежда и всяко зарядно ще свърши работа. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
cezare Публикувано Януари 10, 2021 Публикувано Януари 10, 2021 Трудно го снимах на тази светлина, утре ще опитам пак, виждам само че е 5w Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edit: установих, че или аз съм много, много кьорава вече и дори с очилата не мога да разчета какво пише, или Apple са се престарали с дребния шрифт. Как ли не го въртях, не мога и не мога да видя данните четливо, но в сайта намерих, че часовниците са съвместими със стандартното 5W зарядно, тоест като iPhone. При мен петицата си е кабел със зарядно, явно за новите партиди и модели може да се използва стандартно зарядно за iPhone. Дано инфото ти е полезно! Използвай Magnifier,върши чудесна работа...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 10, 2021 Публикувано Януари 10, 2021 Това на снимката трябва да е 1А зарядно от iPhone, часовника му трябват 0,2А за да се зарежда и всяко зарядно ще свърши работа. Sent from my iPhone using Tapatalk ProНе е от iPhone, зарядното на часовника си е, моят е от старите партиди и си идва заедно със зарядно в комплекта.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Kery70 Публикувано Януари 10, 2021 Публикувано Януари 10, 2021 Същото е като тези които идваха с телефоните, 5W 1A. 3 Цитирай
niksan76 Публикувано Януари 12, 2021 Публикувано Януари 12, 2021 Току що видях, колко е надрано стъклото на часовника ми (6-ца). Дори с нокът, като мина по тях и се усещат. На сина ми 4-ката, дето не я сваля от две години и нещо, няма нито драскотина. Много странно. Някой има ли идея, как да оправя драскотините, защото адски ме драснят? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 13, 2021 Публикувано Януари 13, 2021 Да, с цериев окис, от температурата на който ще ти изгори дисплеят. 1 Цитирай
penmark Публикувано Януари 13, 2021 Публикувано Януари 13, 2021 Снимай да видим колко е надраскано. Цитирай
niksan76 Публикувано Януари 14, 2021 Публикувано Януари 14, 2021 За съжаление, на снимка не се вижда. Цитирай
drjivago Публикувано Януари 14, 2021 Публикувано Януари 14, 2021 на 13.01.2021 г. at 18:28, Alxx® написа: Да, с цериев окис, от температурата на който ще ти изгори дисплеят. Тамън, после го сменя по гаранция 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Януари 14, 2021 Публикувано Януари 14, 2021 Просто ми е стрнно, как за два месеца от както го имам (предния ми го смениха гаранционно заради петно на дисплея) се е надрал. Сина ми ги носи и малтретира, но до сега толкова не ги е надрасквал за по година, две. Цитирай
ludiamax Публикувано Януари 14, 2021 Публикувано Януари 14, 2021 Купувай само на сина ти. ? 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Януари 20, 2021 Публикувано Януари 20, 2021 Най-края успях да го снимам ? Цитирай
mirror Публикувано Януари 20, 2021 Автор Публикувано Януари 20, 2021 Ако наистина ползваха сапфирено стъкло, това нямаше да се случи. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 20, 2021 Публикувано Януари 20, 2021 Ох, заболя ме направо! На мъжа ми са почти същите драскотини, но горе в дясно, ама той има жесток късмет, след като носейки каса го е фраснал в ръба на вратата, поне е само деруга, а не пръснато стъкло.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
niksan76 Публикувано Януари 20, 2021 Публикувано Януари 20, 2021 Ето го виновника, копчето на якето ми. Супер гладко и неможещо да надере каквото и да било, надра стъклото ? Цитирай
kal1ch Публикувано Януари 20, 2021 Публикувано Януари 20, 2021 В интерес на истината, 4-ката ми беше алуминиев и екрана се надраска сравнително бързо. 5-цата ми е керамичен със т.нар. покритие "сапфир" и за 14 месеца е безупречен. Не съм го пазил повече от предния. Цитирай
niksan76 Публикувано Януари 20, 2021 Публикувано Януари 20, 2021 Стоманения също е със спафир, но исках син и затова взех алуминиев, за което вече съжалявам. Цитирай
dessyteneva Публикувано Февруари 16, 2021 Публикувано Февруари 16, 2021 За собствениците на Apple Watch 6 и SE - важно е да инсталирате новата актуализация watchOS 7.3.1, защото тя поправя бъга с невъзможността да се зареждат някои часовници след влизане в Power Reserve режим. Налична е, излезе снощи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.