Здравейте!От скоро сме притежатели на Toyota Yaris 2007 година ,и решихме да сменим мултимедията.Тъй като сме двама ползващи iPhone решихме новата мултимедия да е с Carplay.До тук всичко е супер,но...на първо четене Carplay не е включен за “българският пазар”.Друго нещо което забелязах,че дори и да успея да подкарам това нещо на телефона си,трябва да го свържа с кабел...,a аз искам да избегна това!Харесал си един Alpine iLX-107 ,на който от ревютата разбирам,че може да се свърже безжично.Може ли някой да ми разясни как точки стоят нещата и ще бъда радостен да предложите вариант!Говорителите,които ще сменя са на Alpine и ми се щеше и ресийвъра да е такъв но...!Благодаря предваротелно!
Въпрос
ElemenT (a.k.a. Chiko)
Здравейте!От скоро сме притежатели на Toyota Yaris 2007 година ,и решихме да сменим мултимедията.Тъй като сме двама ползващи iPhone решихме новата мултимедия да е с Carplay.До тук всичко е супер,но...на първо четене Carplay не е включен за “българският пазар”.Друго нещо което забелязах,че дори и да успея да подкарам това нещо на телефона си,трябва да го свържа с кабел...,a аз искам да избегна това!Харесал си един Alpine iLX-107 ,на който от ревютата разбирам,че може да се свърже безжично.Може ли някой да ми разясни как точки стоят нещата и ще бъда радостен да предложите вариант!Говорителите,които ще сменя са на Alpine и ми се щеше и ресийвъра да е такъв но...!Благодаря предваротелно!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Top Posters For This Question
15
11
10
8
Популярни дни
Февр 11
8
Окт 4
6
Септ 7
5
Ноем 23
4
Top Posters For This Question
Kery70 15 posts
ElemenT (a.k.a. Chiko) 11 posts
Anthony 10 posts
simba4 8 posts
Популярни дни
Февр 11 2021
8 posts
Окт 4 2024
6 posts
Септ 7 2024
5 posts
Ноем 23 2022
4 posts
Популярни публикации
Alxx®
RIP audio quality...
Alxx®
Пич, ползвате айфони семейно, готвиш се да дадеш над 1к за мултимедия и сте купили казан на 14 години? Не мога да те разбера. Честно.
mirror
Казанът ли е определящ? Карам кола на 20 г. и много се надявам да ме изкара още 20.
Добавени снимки
107 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.