Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

След като големината на файла е 553mb, защо в dox-а е 549.06mb и като го инстилирам не излиза икона а само взима място ? Само при мен ли след инсталация не ми излиза икона

Публикувано

Като гледам за сега е само при теб. Файла е 549, одеве го казах малко по памет...

Публикувано (редактирано)

Ок дърпам пак дано този път да стане..

едит: разбрах от къде е проблема, файла трябва да е с оригиналното има както е написано в doxa в противен случай не се инсталира правилно

Редактирано от FausT
Публикувано
Половината бутони не се виждат бре. Не мога да Save. Мреш и отначало, а аз почти я преполових. Все едно играя X-Man. Хаха :)

И при мен така, ще чакам нов релийз.

Публикувано

При мен сейфа се вижда. Няма го бутона back, но не е болка.

Публикувано

При мен, сейфа се намира долу вдясно, а бек е вляво .. ;) .. ( по напипване) :)

Публикувано

Ясно е че този който се захване да я върти на iPhona ще бере много ядове. На мен PSP порта не ми беше удобен на времето. Иначе играта е класика много уважавам всички части на принца.

Публикувано

Мога да кажа само едно: Официално това е най-добрият порт на игра за iPhone, правен някога. Може би дори най-добре реализираната стандартна игра за iPhone. Не можеш да кажеш, че е правена (портвана) от Gameloft. Дано новото лого да значи ново начало.

Не мога да повярвам, че играя любимата част на любимата си поредица на телефона си с такава фрафика и такова управление, а всичко, гласовете, по-голямата част от музиката, средата, всичко съвпада. Направо се разнежих.

Публикувано

Той се вижда, ама като ти открие 3-4 empty иди, че запазвай. Не дава пущината. Затова като пийнете една студена вода :) и ви предложи сейф, отказвайте го.

Публикувано

Учуди ме колко добре е портната 1към 1 със тази от 2004г.

Това ми беше една от любимите части на времето, вярно наистина явно не е кракната добре защото save не се вижда

но и на четирите слота съм сейвал и си лоудва без проблем .

Играта е доста дългичка и предполагам че и затова е толкова голяма като мегабайти.

За графиката няма да говоря защото навремето е писана за по старите машини xbox и Playstation 2 и енджина на играта си е старият, но за времето си беше много красива със с доста по мрачна атмосфера от предната част sand of time .

Не мога още да и свикна на управлението но сигурно ще си я мина пак цялата.

Това е засега си работи нормално ако има някакъв проблем ще споделя.

Публикувано

Защо просто не овъррайтвате сейвовете върху един слот? Просто кликвате върху стария и избирате Save.

Публикувано

Мхъм... Така правя и аз ;) Сейф след сейф :no: ... Предполагам, че на 3GS играта върви много гладко ( и по отношение на гъймплейа и по отношение на графиката)... Аз съм с 3G и мога да каже, че на моменти доста зацепва, но честно да си кажа изобщо не ми пука ... :) Играта е номер едно ..

Публикувано
Защо просто не овъррайтвате сейвовете върху един слот? Просто кликвате върху стария и избирате Save.

Абсолютно... Аз така си действам с всички игри... Какъв е смисъла от другото :)

Публикувано

Просто изпробвах дали ще лоудва от различните слотове ,а иначе и аз си правя овърайт .

Публикувано

А това бета версия ли е, защото всички менюта са много странно сиви, нито стрелки, нито превключватели нищо не се вижда

Публикувано

При прочете ли темата изобщо? Поне последните десетина поста?

Публикувано

Играта е наистина хубава аз съм с 3G и за да не ми насича си пускам телефона в сейфмод режим и си върви доста гладко без насичане. Относно сейфовете като наизустиш бутоните кое къде се намира няма да имате проблем :)))))

Публикувано

Някой знае ли как се сменят езиците

,че всичко е на китайски?

Публикувано

Gameloft са изтеглили играта от appstore-а за поправка...проблемите с менюто е по тяхна вина, а не на кракерите!

Инфо

Публикувано

От първите 20 минути ,които играх, играта ми хареса доста .Графиката е невероятна и комботата също ,но пак според мен е доста тежичка и доста голяма(като обем ). :);):);)

Публикувано

Голяма е защото си е доста дългичка .

Неверотно върви за 3gs просто има доста страни лоудинги няма насичане или забавяне доата добре е портната със излючение на бъговете в менюто

Публикувано

Очуден съм ,че и на 2Г-то върви почти без засечка само в менюто звукът от време на време насича,но е феноменална игра.

Публикувано

Дайте да напишем който я мине пръв да каже за колко време горе долу му е отнела.

Аз сум вече почти към средата май но не съм сигурен до нивото Activation room past съм стигнал тя и като излезе ми строши доста нервички през 2004 .БЯх позабравил че е трудна и на easy

Заради тази версия оше не съм започнал новата Prince of Persia The Forgotthen Sands

Публикувано

The Forgotten Sands е доста линейна и сравнително лесна особено в сравенение с най-добрата игра от поредицата Warrior Within.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...