FausT Публикувано Юни 3, 2010 Публикувано Юни 3, 2010 След като големината на файла е 553mb, защо в dox-а е 549.06mb и като го инстилирам не излиза икона а само взима място ? Само при мен ли след инсталация не ми излиза икона Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 3, 2010 Автор Публикувано Юни 3, 2010 Като гледам за сега е само при теб. Файла е 549, одеве го казах малко по памет... Цитирай
FausT Публикувано Юни 3, 2010 Публикувано Юни 3, 2010 (редактирано) Ок дърпам пак дано този път да стане.. едит: разбрах от къде е проблема, файла трябва да е с оригиналното има както е написано в doxa в противен случай не се инсталира правилно Редактирано Юни 3, 2010 от FausT Цитирай
Jakkal Публикувано Юни 3, 2010 Публикувано Юни 3, 2010 Половината бутони не се виждат бре. Не мога да Save. Мреш и отначало, а аз почти я преполових. Все едно играя X-Man. Хаха И при мен така, ще чакам нов релийз. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 3, 2010 Автор Публикувано Юни 3, 2010 При мен сейфа се вижда. Няма го бутона back, но не е болка. Цитирай
VMonev Публикувано Юни 3, 2010 Публикувано Юни 3, 2010 При мен, сейфа се намира долу вдясно, а бек е вляво .. .. ( по напипване) Цитирай
frihet Публикувано Юни 3, 2010 Публикувано Юни 3, 2010 Ясно е че този който се захване да я върти на iPhona ще бере много ядове. На мен PSP порта не ми беше удобен на времето. Иначе играта е класика много уважавам всички части на принца. Цитирай
deezel Публикувано Юни 3, 2010 Публикувано Юни 3, 2010 Мога да кажа само едно: Официално това е най-добрият порт на игра за iPhone, правен някога. Може би дори най-добре реализираната стандартна игра за iPhone. Не можеш да кажеш, че е правена (портвана) от Gameloft. Дано новото лого да значи ново начало. Не мога да повярвам, че играя любимата част на любимата си поредица на телефона си с такава фрафика и такова управление, а всичко, гласовете, по-голямата част от музиката, средата, всичко съвпада. Направо се разнежих. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 3, 2010 Публикувано Юни 3, 2010 Той се вижда, ама като ти открие 3-4 empty иди, че запазвай. Не дава пущината. Затова като пийнете една студена вода и ви предложи сейф, отказвайте го. Цитирай
Fatalizr Публикувано Юни 4, 2010 Публикувано Юни 4, 2010 Учуди ме колко добре е портната 1към 1 със тази от 2004г. Това ми беше една от любимите части на времето, вярно наистина явно не е кракната добре защото save не се вижда но и на четирите слота съм сейвал и си лоудва без проблем . Играта е доста дългичка и предполагам че и затова е толкова голяма като мегабайти. За графиката няма да говоря защото навремето е писана за по старите машини xbox и Playstation 2 и енджина на играта си е старият, но за времето си беше много красива със с доста по мрачна атмосфера от предната част sand of time . Не мога още да и свикна на управлението но сигурно ще си я мина пак цялата. Това е засега си работи нормално ако има някакъв проблем ще споделя. Цитирай
deezel Публикувано Юни 4, 2010 Публикувано Юни 4, 2010 Защо просто не овъррайтвате сейвовете върху един слот? Просто кликвате върху стария и избирате Save. Цитирай
VMonev Публикувано Юни 4, 2010 Публикувано Юни 4, 2010 Мхъм... Така правя и аз Сейф след сейф ... Предполагам, че на 3GS играта върви много гладко ( и по отношение на гъймплейа и по отношение на графиката)... Аз съм с 3G и мога да каже, че на моменти доста зацепва, но честно да си кажа изобщо не ми пука ... Играта е номер едно .. Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 4, 2010 Автор Публикувано Юни 4, 2010 Защо просто не овъррайтвате сейвовете върху един слот? Просто кликвате върху стария и избирате Save. Абсолютно... Аз така си действам с всички игри... Какъв е смисъла от другото Цитирай
Fatalizr Публикувано Юни 5, 2010 Публикувано Юни 5, 2010 Просто изпробвах дали ще лоудва от различните слотове ,а иначе и аз си правя овърайт . Цитирай
d-b Публикувано Юни 5, 2010 Публикувано Юни 5, 2010 А това бета версия ли е, защото всички менюта са много странно сиви, нито стрелки, нито превключватели нищо не се вижда Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 5, 2010 Автор Публикувано Юни 5, 2010 При прочете ли темата изобщо? Поне последните десетина поста? Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Юни 5, 2010 Публикувано Юни 5, 2010 Играта е наистина хубава аз съм с 3G и за да не ми насича си пускам телефона в сейфмод режим и си върви доста гладко без насичане. Относно сейфовете като наизустиш бутоните кое къде се намира няма да имате проблем )))) Цитирай
heartagram1980 Публикувано Юни 5, 2010 Публикувано Юни 5, 2010 Някой знае ли как се сменят езиците ,че всичко е на китайски? Цитирай
BardoSore Публикувано Юни 5, 2010 Публикувано Юни 5, 2010 Gameloft са изтеглили играта от appstore-а за поправка...проблемите с менюто е по тяхна вина, а не на кракерите! Инфо Цитирай
appulous Публикувано Юни 5, 2010 Публикувано Юни 5, 2010 От първите 20 минути ,които играх, играта ми хареса доста .Графиката е невероятна и комботата също ,но пак според мен е доста тежичка и доста голяма(като обем ). Цитирай
Fatalizr Публикувано Юни 5, 2010 Публикувано Юни 5, 2010 Голяма е защото си е доста дългичка . Неверотно върви за 3gs просто има доста страни лоудинги няма насичане или забавяне доата добре е портната със излючение на бъговете в менюто Цитирай
appulous Публикувано Юни 6, 2010 Публикувано Юни 6, 2010 Очуден съм ,че и на 2Г-то върви почти без засечка само в менюто звукът от време на време насича,но е феноменална игра. Цитирай
Fatalizr Публикувано Юни 6, 2010 Публикувано Юни 6, 2010 Дайте да напишем който я мине пръв да каже за колко време горе долу му е отнела. Аз сум вече почти към средата май но не съм сигурен до нивото Activation room past съм стигнал тя и като излезе ми строши доста нервички през 2004 .БЯх позабравил че е трудна и на easy Заради тази версия оше не съм започнал новата Prince of Persia The Forgotthen Sands Цитирай
joshua1982 Публикувано Юни 8, 2010 Публикувано Юни 8, 2010 The Forgotten Sands е доста линейна и сравнително лесна особено в сравенение с най-добрата игра от поредицата Warrior Within. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.