venelin111111 Публикувано Март 29, 2021 Сподели Публикувано Март 29, 2021 В нета се появи тази снимка . Едит: Да не подценяваме възможностите на “Фотошоп“ 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Март 29, 2021 Сподели Публикувано Март 29, 2021 Колаж е. Помисли и ще се сетиш защо 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Март 29, 2021 Автор Сподели Публикувано Март 29, 2021 Да , така си е , ама е миличко.Sent from my iPhone Ⅻ using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 29, 2021 Сподели Публикувано Март 29, 2021 Ами...не е колаж. Има пакет в Сидиа, с който се подкарват слушалките под iOS6.1.3 на 4S(на 4 не съм пробвал). 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Март 30, 2021 Сподели Публикувано Март 30, 2021 Според мен телефона на снимката е 3GS. Bluetooth на 3GS е 2.1 А2DP, а на слушалките е 4.2 (първата генерация). Също така анимацията изглежда къде-къде по-красиво, това горе е все едно аз съм го рисувал! 🤣 Не знам какво си опитвал, но при положение, че iPhone 4S поддържа iOS 9.*.* eдва ли някой ще се захване да лъже устройство с iOS 6. To не че е лошо, ама колко ще са онези дето ще го ползват? Май се бъркаш с пакета за AirPods Classic. В нета има разни съмнителни клипове как подкарват слушалките на 4S без всякакви хакове, но снимката горе си е фейк от всякъде! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 30, 2021 Сподели Публикувано Март 30, 2021 Може и да е фейк снимката, но Еърподс класик е наличен и всеки е свободен да го тества. А, за обратната съвместимост и общото/разликите в A2DP не искам и да се напрягам да обяснявам. Цитираните от теб версии са версии на блутуут контролера, що ги бъркаш с протокол за предаване на поточно стерео аудио? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Март 30, 2021 Сподели Публикувано Март 30, 2021 Гледай сега, съгласен съм с всичко, което казваш! Хайде обаче ми обясни как има анимация на телефона при затворен кейс на слушалките. Или и за това има приложение в Сидия? И ако може без от 100 кладенеца вода. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 31, 2021 Сподели Публикувано Март 31, 2021 Аз не коментирам снимката, както си забелязал, а възможното. А, че ти е мерак да си отгоре - ами, седай, кой чакаш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Март 31, 2021 Сподели Публикувано Март 31, 2021 (редактирано) И кое е възможното, което коментираш? Да вържеш AirPods на 3GS, та и анимация да ти излезе? 😀 И да слушалките се свързват идеално с iPhone 5c(це) и 4S и без помощ от Сидия, но няма анимация. Вчера проверих. На първия айфон и на четворката не става. 3GS-a ми се взриви преди години и нямам на какво да тествам, но съм уверен, че няма да стане! Не умирам от желание да съм отгоре, но пък и дискусията си има тема и е добре да се придържаме към нея Първо казваш, че снимката не е колаж, после "Може и да е фейк", а накрая че НЕ я коментираш нея. След това отвличаш вниманието, като ми приписваш объркване на протоколи с контролери въпреки, че аз за протоколи нищо не съм казвал ( но нека тази тема да не я захващаме)! ...Та питам се : не беше ли по-лесно просто да кажеш: - абе извинявайте , сгреших!Просто не разбрах какво коментираме в темата? Не подценявам знанията ти и капацитета ти, но хубаво е да ги използваш по предназначение. Редактирано Март 31, 2021 от gorgior 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
apomarinov Публикувано Април 1, 2021 Сподели Публикувано Април 1, 2021 Забавно ми стана от тази снимка, но после защо ми беше да се зачитам надолу... сетих се що спрях да влизам по форуми вече. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gorgior Публикувано Април 1, 2021 Сподели Публикувано Април 1, 2021 Що? Какво е станало толкова? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.