vencislav Публикувано Декември 14, 2021 Публикувано Декември 14, 2021 Колеги, някой дали е успял да пребори аутокад на Мак с м1 чип. Цитирай
zlia Публикувано Декември 14, 2021 Публикувано Декември 14, 2021 Не знам дали не съм ти отговарял и в друг форум: аутокада си работи чудесно под Розета2, проблема е кракването му. Аз досега не съм видял работещ вариант различен от закупуване на абонамент или студентски лиценз. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Иан Иванов Публикувано Декември 16, 2021 Публикувано Декември 16, 2021 Аз изпозлвам CorewCAD, и е страхотна програмата. Няма разлика с аутокад по функций поне за това, за което го изпозвам аз. Архитект съм и работя главно на аутокад. Каквито функции имам на када, такива има и на корелкад, не знам ако ти трябва нещо по специфично като функция дали няма да липсва. Пробвай. Цитирай
vencislav Публикувано Декември 20, 2021 Автор Публикувано Декември 20, 2021 За кракването ставаше въпрос, иначе работи перфектно. Най-лошото е, че го ползвам не зачертане, а за гледане на чертежи. Много рядко чертая. Явно избързахме с М1-то. Цитирай
zlia Публикувано Декември 21, 2021 Публикувано Декември 21, 2021 Ако имаш познат студент, може да ти изкара лиценз за 1 година. До тогава все ще го кракнат. Иначе самите аутодеск нямаха ли вариант да се гледат файлове без да имаш аутокад. М1 е чудесна машина и това, че не сме свикнали да плащаме за софтуер е ненормалното :-)Има и по-евтини варианти - bricscad или горепосоченият. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.