Grievous Публикувано Юли 10, 2023 Публикувано Юли 10, 2023 Де*ба, к'ви са тези вехти ъпдейти? Цитирай
londongunner Публикувано Юли 10, 2023 Публикувано Юли 10, 2023 (редактирано) И след ъпдейта , изненада 😁 Сурат тефтера не подържа сафари за мак Редактирано Юли 10, 2023 от londongunner 1 Цитирай
ML16 Публикувано Юли 11, 2023 Публикувано Юли 11, 2023 (редактирано) Поради горе споменатия бъг изтеглиха update-а, най-вероятно утре или по-късно през седмицата ще им нов. Между другото ако някой го е сложил и има проблеми може да го махне: iOS: Settings->General->iOS Version->Remove Security Response Mac Редактирано Юли 11, 2023 от ML16 3 Цитирай
londongunner Публикувано Юли 23, 2023 Публикувано Юли 23, 2023 Приложението за времето е тотал щета вече няколко години. Не знам откъде черпят информация но няма нищо общо с реалността.От 2 часа не е спряло, удави ни направо. Гръмотевична буря яко, вятър бута дървета .....И единственото приложение което на 100% досега съм засичал да познава е The Weather ChannelSent from my iPhone 12 Pro Max using Tapatalk Pro 2 Цитирай
venelin111111 Публикувано Юли 24, 2023 Публикувано Юли 24, 2023 16.6 излезе.Sent from my Айфон using Tapatalk 2 Цитирай
penmark Публикувано Юли 27, 2023 Публикувано Юли 27, 2023 В Гърция времето го показва много точно. Явно българската информация се подава грешно. Цитирай
Kery70 Публикувано Юли 27, 2023 Публикувано Юли 27, 2023 От iOS 16 някъде изписваше, че за БГ прогнозата за времето я взима от института по метеорология и хидрология към БАН. Но дали е само за предупреждения за лошо време, нямам идея. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ML16 Публикувано Юли 27, 2023 Публикувано Юли 27, 2023 Основния проблем, е че данните за България идват от БАН, в iOS 15 данните идваха от The Weather Channel. В момента за Гърция идват от "Hellenic National Meteorological Service". След придобиването на "Dark Sky" от iOS 16 Apple решиха да спрат да плащат и взимат данните от националните агенции, ние имаме късмет нашата да живее в друго измерение.... Лошото, е че грешката не е в Apple. Някой, който е на beta iOS 17 може да сподели дали има промяна на източника. 2 Цитирай
ludiamax Публикувано Юли 27, 2023 Публикувано Юли 27, 2023 https://support.apple.com/en-gb/HT211777 Цитирай
niksan76 Публикувано Юли 29, 2023 Публикувано Юли 29, 2023 Здравейте! служебната Х-ка, която много си обичам от както минах на iOs 16, има кофти проблем. Непрекъснато получавам СМС-и, за пропуснати обаждания, поради липсата на обхват, а реално по това време съм говорел по 14 Про макса и всички около мен са си имали обхват също. Пробвах с ресет на мрежовите настройки, рестор на телефона, но не се оправя. Тъкмо бях решил, че проблема не е от iOS и е в картата и уговарях отговорника във фирмата да ми смени картата и от месец/два започна нещо още по-странно. Обаждат ми се по другоя телефон и казват, че служебния пак няма обхват, а той реално си има чертички. По време на разговора служебния започва да звъни и ми изписва именно лицето с което говоря и което се е опитвало да ме набере по него. Нарочно вдигам, да видя какво ще стане, естествено нищо не се чува, щото човека е на другата линия, естествено и брояча за секундите седи на нула и нищо не отброява. Затварям и в следващия момент идва и СМС-а, че са ме търсили и съм нямал обхват. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно? Следя редовно какво се пише тук и ако е дискутирано, аз съм пропуснал и задавам поредното малоумно и досадно питане, кажете за да се извиня и да си пия гинкобилобата. Цитирай
ayl Публикувано Юли 29, 2023 Публикувано Юли 29, 2023 Преди 2 години и аз си мислих, че проблема със загубата на обхват в хола у нас е в телефона, ресторвах, ресетвах мрежови настройки и накрая се оказа, че и двете клетки на А1, които ме обслужват са дефектирали и в графика им за 2023 и за 20.. за подмяна. Та като смених картата с виваком няма проблеми. 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Юли 29, 2023 Публикувано Юли 29, 2023 Мерси много, ще опитам с картата. Обачетова звънене на телефона 5 минути след като някой се е опитвал и вече ме е набрал на другия, това ми е малко необяснимо и ми се струва да е софтуерно, ама пък само при мен. Другия вариант е да е хардуерно в самия телефон, но това вече не е за тази тема. Цитирай
ludiamax Публикувано Юли 29, 2023 Публикувано Юли 29, 2023 Не е необяснимо и софтуерно. От мрежата е. Преди години си спомням, още преди ерата на смартфоните го имаше. Набира някой, затваряш, а на него си му звъни телефона. 1 Цитирай
niksan76 Публикувано Юли 29, 2023 Публикувано Юли 29, 2023 Да случвало ми се е със старите телефони, но с два телефона съм, случва се само на единия. Сега вярно е, че има и едни 5г. разлика между тях. Цитирай
ludiamax Публикувано Юли 29, 2023 Публикувано Юли 29, 2023 Е то ако е от картата/мрежата, не е задължително да прави проблем и другия апарат. Цитирай
Veselin Panov Публикувано Юли 29, 2023 Публикувано Юли 29, 2023 Аз пък от доста време и с iPhone 11 и с 13 и с 13 PM имам следния проблем , понякога, когато някой ми звъни, вдигам и нищо! брояча си стои на 00:00. трябва да затворя и да върна обаждане. това и с Йетел а сега с А1.... Чувал съм от познати, че и те има понякога същия проблем ! Цитирай
algor Публикувано Юли 29, 2023 Публикувано Юли 29, 2023 преди 11 часа, niksan76 написа: Здравейте! служебната Х-ка, която много си обичам от както минах на iOs 16, има кофти проблем. Непрекъснато получавам СМС-и, за пропуснати обаждания, поради липсата на обхват, а реално по това време съм говорел по 14 Про макса и всички около мен са си имали обхват също. Пробвах с ресет на мрежовите настройки, рестор на телефона, но не се оправя. Тъкмо бях решил, че проблема не е от iOS и е в картата и уговарях отговорника във фирмата да ми смени картата и от месец/два започна нещо още по-странно. Обаждат ми се по другоя телефон и казват, че служебния пак няма обхват, а той реално си има чертички. По време на разговора служебния започва да звъни и ми изписва именно лицето с което говоря и което се е опитвало да ме набере по него. Нарочно вдигам, да видя какво ще стане, естествено нищо не се чува, щото човека е на другата линия, естествено и брояча за секундите седи на нула и нищо не отброява. Затварям и в следващия момент идва и СМС-а, че са ме търсили и съм нямал обхват. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно? Следя редовно какво се пише тук и ако е дискутирано, аз съм пропуснал и задавам поредното малоумно и досадно питане, кажете за да се извиня и да си пия гинкобилобата. Същия дебил съм, ама аз съм забранил да ми звънят другите устройства и пак го прави този проблем. Само на А1. Апропо 2 карти ли ползваш на Макс-а? Аз съм с две, като А1 ми е Е-сим. 1 Цитирай
stangen Публикувано Юли 29, 2023 Публикувано Юли 29, 2023 Хммм, нямам подобна драма с две активни линии. Единственото което съм направил е да си прехвърля разговорите от едната карта към другата когато е извън обхват. (Нали при две карти ако говориш по едната, на другата ако някой звъни, ще му каже, че телефона на абоната е изключен или извън обхват). И двете ми карти са есим на А1 и Йетел. Цитирай
niksan76 Публикувано Юли 29, 2023 Публикувано Юли 29, 2023 на 29.07.2023 г. в 21:25, algor написа: Апропо 2 карти ли ползваш на Макс-а? Не, с една карта съм на Макс-а, физическа. С два номера съм на двата телефона и нямат нищо общо. Реално ме търсят на Х-а, дава им, че нямам обхват и хората ме търсят на другия номер , който е в Макс-а. Макс-а звъни, вдигам и разговора си тече нормално. В един момент Х-а започва да звъни и виждам, че ми звъни лицето, с което говоря. Вдигам, за да видя какво ще стане и както казах, нищо ме се чува и брояча си седи 00:00. Не съм си прехвърлял и разговорите на другия телефон, когато нямам обхват. Цитирай
penmark Публикувано Юли 30, 2023 Публикувано Юли 30, 2023 На мен ми се случи преди два дена. Търсихме се с жената в един магазин и се намерихме, а телефона продължаваше да звъни и й викам затваряй, тя вика затворила съм 🤣 В роуминг съм и си помислих, че нещо от това е. Ама май е бъг на 16.6 Цитирай
niksan76 Публикувано Юли 30, 2023 Публикувано Юли 30, 2023 При мен се появи от доста време, нямам спомен даже дали е от 16. Цитирай
Илиев 1919 Публикувано Август 1, 2023 Публикувано Август 1, 2023 При мен винаги е било когато ме търсят по едната линия , а говоря по другата, чувам в слушалката че ме търсят и след като затворя, получавам “уж” обаждане , вдигам и нищо. А реално абоната който ме търси дори , много често чака доста за да чуе че съм зает. Това е от пренасочването и то най-вече от А1. Много си играх и с оператор говорих- нищо. Андроида - поне това с двете карти беше измислено добре Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.