Илиев 1919 Публикувано Юли 18, 2022 Публикувано Юли 18, 2022 преди 37 минути, simba4 написа: НЕ ЦИТИРАЙ ПОСЛЕДЕН ПОСТ!!! Да, видях че е променено , ама как е станало…: благодаря Цитирай
simba4 Публикувано Юли 18, 2022 Публикувано Юли 18, 2022 От 16-ката, до бета 3 все ми го променяше на мен!Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай
profusion Публикувано Юли 19, 2022 Автор Публикувано Юли 19, 2022 Някой ако знае приложения които вече поддържат локскрийн уиджети да сподели (особенно такова за времето без пуснат нон стоп гпс 😅) 1 Цитирай
robot Публикувано Юли 20, 2022 Публикувано Юли 20, 2022 Като цяло първата Бета е доста стабилна с някакви дребни бъгчета за момента, но нищо важно, няма големи бъгове, и батерията се държи доста прилично. Единственото което ми направи впечатление е разликата в лок скрийна като се ползват или не уиджети. Когато се използват depth ефекта изчезва. Но не съм сигурен бъг ли е или фийчър Цитирай
profusion Публикувано Юли 21, 2022 Автор Публикувано Юли 21, 2022 на 19.07.2022 г. в 17:40, profusion написа: Някой ако знае приложения които вече поддържат локскрийн уиджети да сподели (особенно такова за времето без пуснат нон стоп гпс 😅) По въпроса за виджета, някой може ли да потвърди че ако включа локацията за да работи уиджета но без "презицизна локация" тя се дърпа от някаква триангулация от клетките, а не от гпс-а? ако е така верочтно няма да хаби батерия толкоз? Цитирай
simba4 Публикувано Юли 21, 2022 Публикувано Юли 21, 2022 Нищо не хаби, всичко е ок.Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай
stangen Публикувано Юли 21, 2022 Публикувано Юли 21, 2022 при мен си държи по същият начин, както и 15ката. Аз също съм с динамичният екран с времето. Цитирай
JmeLche Публикувано Юли 29, 2022 Публикувано Юли 29, 2022 Sent from my iPhone 13 Pro Max using Tapatalk Pro 1 Цитирай
robot Публикувано Август 3, 2022 Публикувано Август 3, 2022 (редактирано) Фитнес аппа в iOS 16 работи интересно на айфона без часовник. В интерес на истината не знам дали може да му се вярва. Ето една почти еднаква активност - ходене в 3 различни дни. Интересно как се изчисляват изгорените калории? И тотала калории под графиката също не ми е ясно как се образува Редактирано Август 3, 2022 от robot Цитирай
ne4o Публикувано Август 3, 2022 Публикувано Август 3, 2022 Не знам каква прецизност очакваш, но обобщената активност, се базира на данни, подадени от различните сензори на телефона. Това са: акселерометър, жироскоп, компас, барометър, GPS и разбира се, времето на активност, като основен компонент в уравнението. Това е от една страна, а от другата е физическите данни за самия теб, като тегло, височина, възраст и пол. Например, телефона доста точно може да измери средно колко см е крачката ти и съчетано с данните за скорост, денивелация , изминато разстояние, времето на активност и личните, физически данни, ще ти даде някаква статистика. Ако тестваш системата на стадион, ще получаваш почти идентични данни всеки път, на ако ходиш в градска среда, светофарите например, ще са допълнителна компонента в уравнението и изгорените калории ще са различни всеки път. Има много други фактори, които променят статистиката и затова не трябва много да задълбаваме, а да наблягаме на движението. С часовник, нещата са доста по-прецизни, защото измерва пулса, който е показателен за натоварването, в конкретния момент. 1 Цитирай
robot Публикувано Август 4, 2022 Публикувано Август 4, 2022 Благодаря за подробното обяснение. Просто наистина се чудех как може при почти еднакво изминато разстояние или крачки, изгорените калории да са различни. В интерес на истината сега забелязах, че в Health приложението е свързана активността от фитнес аппа, и там са обяснени с подробност нещата. Цитирай
profusion Публикувано Август 6, 2022 Автор Публикувано Август 6, 2022 С публик б2 съм, при разглеждане на някой страници съа сафари яко почва да грее телефона….. при вас как е? Цитирай
robot Публикувано Август 7, 2022 Публикувано Август 7, 2022 Поне при мен не се случва. Ако става въпрос за конкретни сайтове, кажи кои са за да ги тестваме. Цитирай
simba4 Публикувано Август 8, 2022 Публикувано Август 8, 2022 Тук вече е чук софтуера, евала!Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай
ML16 Публикувано Август 9, 2022 Публикувано Август 9, 2022 Само, че когато са включени процентите батерията винаги е запълнена на макс. Ако новия телефон е с hole punch сигурно пак ще има място % да е отстрани. Цитирай
ludiamax Публикувано Август 9, 2022 Публикувано Август 9, 2022 Е нали се виждат процентите! Какво, като е запълнена? 1 Цитирай
stangen Публикувано Август 9, 2022 Публикувано Август 9, 2022 Това предполагам е девелопър бета, че нещо не я намира моя телефон. 1 Цитирай
robot Публикувано Август 9, 2022 Публикувано Август 9, 2022 Аз не разбирам целия хайп около %те на батерията. Колкото по-малко индикации, толкова по-добре, не като андроида и 16те икони в статус бара. А и най-вероятно има някаква сериозна конспирация зад връщането на %те на батерията, и най-вероятно епъл така се мъчат да намалят продажбите на часовниците си втора ръка. Човек живее много по-спокоен живот като не се притеснява за батерията, а когато точните % са постоянно пред очите ти, погледът ти е постоянно там, при всяко намаление на числото притеснението се покачва, потиш се повече, и целият ти часовник става потен, и после не може да го продадеш целия мокър. 1 4 Цитирай
profusion Публикувано Август 9, 2022 Автор Публикувано Август 9, 2022 Аз като видя 3% и не само по часовника се потя...... почвам валерян, мента глог, антидепресанти.....задух...тупане в тъпанчетата.....залитане.... 4 Цитирай
profusion Публикувано Август 9, 2022 Автор Публикувано Август 9, 2022 Мани, комарите в Пловдив са като Ф-16 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.