adibet Публикувано Юли 18, 2022 Сподели Публикувано Юли 18, 2022 От както се появиха тези IMessages и FaceTime, вече 7-8 години не знам точно, смених няколко айфоня и сим карти на А1 3G, 4G, 5G и така и не успявам да пратя SMS. Някакви идеи? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 dessyteneva Публикувано Юли 18, 2022 Сподели Публикувано Юли 18, 2022 Не знам защо ти е да се набутваш със SMS, но в настройките на съобщенията отдолу има Send as SMS, ако го включиш, ще стане. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Русев Публикувано Юли 18, 2022 Сподели Публикувано Юли 18, 2022 Не е невъзможно да ти е изтрит SMS център, това е телефон /различен за всеки оператор/, който се пази в SIM картата и докато си с тази SIM карта - няма и да пратиш докато не се въведе. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Въпрос
adibet
От както се появиха тези IMessages и FaceTime, вече 7-8 години не знам точно, смених няколко айфоня и сим карти на А1 3G, 4G, 5G и така и не успявам да пратя SMS. Някакви идеи?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
2 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.