Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Apple event 07.09.22

profusion

Recommended Posts

Публикувано
преди 1 час, momchil_g написа:

A1 започват да приемат поръчки петък от 15:00

То ще приемат ама цели имат ли, как така ще се записваш без да знаеш цени с преподписване без преподписване?

Публикувано
Съвременните телефони нямат нужда от протектор на дисплея. 

Аз не слагам и никога не съм слагал протектор, но гледам много хора слагат.

Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro!
Публикувано

Аз пък слагам и си ги сменям често. Помня как след едно падане, естествено не се чупи, но стъклото изглеждаше като картина на метеоритен дъжд..... После просто толкова дразни, че сменях телефона....

Публикувано (редактирано)

От както на една екскурзия счупихме екраните на два нови айпад про 11”, вече слагам протектори на всичко :)

Редактирано от stangen
Публикувано

Айстайл от сутринта са пуснали в сайта си за заявяване на интерес. Към 10:30 минах през магазина на Витоша и ме записаха за две про-та. Казаха, че имали заявки и по телефона.
За цени, предполагат около 200 лева по-скъпи от 13-ките.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
Публикувано

Цени в istyle
Iphone 14 Pro 128 GB - 2646 лв.
Iphone 14 Pro 256 CB - 2919 лв.

Публикувано

Мислите ли, че цените ще паднат леко? Звъннах в А1 и ми казаха, че било възможно цените да не са такива и не са били окончателни? Защото са наистина високи. 13 не е паднал все още. Не се ли очаква падане на 13ката и последващо намаляване и на цените на 14 според вас?

Публикувано

Нали не очакваш А1 да смъкнат цените с по 300 и … лева!? Дори да има занижение, което силно ме съмнява, ще е не повече от 50 - 70 лв.

Публикувано

2.5k f@a@a@@k, леко почвам да се назландисвам с 12ката ми…..

Публикувано

Цени в Техниполис
14 128 1999
14 Plus 128 2339
14 PRO 128 2649
14 Pro Max 128 2949...другите още по скъпи

*бал съм ги! оставам с 13 PM...Даже и кейсовете не съвпадат! Значи още 149лв лЪва за нов (ако не са вдигнали и него)... И сметката стана към 3.2К за ентри-то...

Редактирано от Veselin Panov
Публикувано
преди 14 часа, chayanne написа:

Нали не очакваш А1 да смъкнат цените с по 300 и … лева!? Дори да има занижение, което силно ме съмнява, ще е не повече от 50 - 70 лв.

Очаквам защото се обвързвам с договор. Цената на телефонът от производителя е същата, както е бил и 13 серията от миналата година.

преди 14 часа, profusion написа:

2.5k f@a@a@@k, леко почвам да се назландисвам с 12ката ми…..

Да, и аз. Разликата в цената на телефона без план в САЩ и тук е доста голяма 1000 лв отгоре

преди 14 часа, Георгиевски написа:

Очаквам защото се обвързвам с договор. Цената на телефонът от производителя е същата, както е бил и 13 серията от миналата година.

Да, и аз. Разликата в цената на телефона без план в САЩ и тук е доста голяма 1000 лв отгоре

Цените в САЩ се обявяват без да са включени данъците към тях. Отделно има и мита за България, не знам как ги правите тези бакалски сметки за 1000 лв надценка.

Редактирано от ivander

Именно.

14 PRO Max 128 е 2200лв. в USA, 2390лв. в БГ от А1 след обмитяване. Как ги калкулира тези 1000 лв. разлика?

Редактирано от chayanne

14 Pro Max 128gb в БГ е 2949лв в айстайл, не знам къде го видя за няма и 2400.... Явно гледаш Plus,  а не Max ;)

Редактирано от Veselin Panov
Публикувано

В А1. Пропуснах да го добавя..

Публикувано

И месечна такса от 60лв забрави да добавиш 😆

Публикувано

И като съпоставим и таксите с САЩ за 24 месеца, ще се окаже че 1000лв разлика е малко :)

преди 1 час, chayanne написа:

Именно.

14 PRO Max 128 е 2200лв. в USA, 2390лв. в БГ от А1 след обмитяване. Как ги калкулира тези 1000 лв. разлика?

iPhone 14 pro max 128gb в САЩ-1099$ в левове 2143 лв без план и обвързване с оператор. 

Iphone 14 pro max 128 в А1-2960лв без договор. 
Разликата е 817 лв. Извинявам се добавил съм 183 лв отгоре затова съм написал 1000лв

Пределно ясно ми е, че има митнически и транспортни такси. Вижда се и че цените са надути по това, че цените на 13 са останали същите, а на 14 серията са отгоре. Не съм тук да се заяждам и т.н. Попитах просто хората, които са следяли миналата година, дали е имало намаляване на цените спрямо 12 серията и 13 серията.

23AD13AC-B83F-4DF2-8EC9-0ABC0B3876A5.jpeg

113609E4-88BC-42F6-B091-2670BD0014C4.jpeg

Редактирано от Георгиевски
Публикувано
преди 1 час, Георгиевски написа:

Вижда се и че цените са надути по това, че цените на 13 са останали същите, а на 14 серията са отгоре.

Цените за цяла Европа на 14 бяха увеличени в сравнение с 13. 12 и 13 бяха на една цена, причината в момента е в увеличената стойност на долара спрямо еврото. Запазиха си цената в долари, обаче като се превалутира в евро за нас и...

Публикувано

В САЩ няма ДДС, което трябва да добавиш, демек 20%. Мито в България не се начислява на електронни продукти от има-няма 20 години. А на цената в САЩ трябва да добавиш 6-10% данък, в зависимост от кой щат се купува.

Публикувано

В някои щати е 3-4%.

Вчера приятел ми докара слушалки от щатско с 9% техен данък.

Редактирано от stangen
Публикувано

Китайците не спят 😂

65C9A2F1-B70F-4D8F-9F06-D265405FCAD0.jpeg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...