ivander Публикувано Октомври 24, 2022 Сподели Публикувано Октомври 24, 2022 Считано от днес, абонаментът за AppleTV+ става от 9,99 на 14,99 лв/мес. Apple Music от 8,99 става на 9,99 лв/мес. Цената на bundle-a Apple One, включващ Apple Music, AppleTV+, Apple Arcade и 50GB iCloud+ също ще се повиши, като предстои да разберем колко ще бъде за България. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Октомври 24, 2022 Сподели Публикувано Октомври 24, 2022 Директно ще се откажа от bundle-a Apple One, ако се осерат с цената. Ще си оставя само 50GB. iCloud. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 26, 2022 Сподели Публикувано Октомври 26, 2022 Аз съм на Family плана. От 25.95 цената се вдига на 29.95. На индивидуалния е 22.95 - не помня колко беше преди. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Октомври 26, 2022 Сподели Публикувано Октомври 26, 2022 не е страшно, индивидуалният план беше 18,95 лв. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 26, 2022 Сподели Публикувано Октомври 26, 2022 Винаги ми е било странно защо нямаме premier плана в България (този с 2TB icloud storage). Може би, защото няма apple news + и не могат да оправдаят цената, която биха искали. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 27, 2022 Сподели Публикувано Октомври 27, 2022 Да и на мен също. Сега ми се налага да плащам 18.99 за 2TB и отделно 13.99 за Епъл мюзик. Спрях от този месец Епъл ТВ+ защото не е оправдано за мен 15лв за толкова малко съдържание, при наличието на HBO MAX и Netflix в къщи. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.