gogi6 Публикувано Юни 7, 2023 Публикувано Юни 7, 2023 Като избереш 17 не излиза ли опция да ъпдейтнеш? При мен си излиза. Цитирай
venelin111111 Публикувано Юни 7, 2023 Автор Публикувано Юни 7, 2023 За 16 , не знам , но преди това имаше гимнастики, особено с девлоперския профил изтеглен не от Apple. Сигурен съм за да го напиша.Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 7, 2023 Публикувано Юни 7, 2023 Само опитах опцията за 17 и се появи единицата в настройки и няма махане Цитирай
gogi6 Публикувано Юни 7, 2023 Публикувано Юни 7, 2023 Че има ъпдейт към 17. А аз съм изключил опцията Цитирай
venelin111111 Публикувано Юни 7, 2023 Автор Публикувано Юни 7, 2023 Gogi6 махна ли се значката?Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Юни 7, 2023 Публикувано Юни 7, 2023 (редактирано) За да ви излезе iOS 17 Dev beta трябва да влезете с Apple ID-то си тук: https://developer.apple.com и да приемете условията. След това би трябвало да стане. Това прочетох, но не мога да го потвърдя, тъй като имам платен акаунт. А Vision Pro е трепач отвсякъде. Забавен ми е скептицизма, защото наистина напомня на времената на първия iPhone. И все пак, нека не се заблуждаваме - това е първо поколение продукт, на цена която е в пъти по-недостъпна в сравнение с първия iPhone. Убеден съм, че след няколко итерации очилата ще станат по-масови, но тази продуктова категория ще иска повече време за приемственост и развитие. Редактирано Юни 7, 2023 от kal1ch 2 Цитирай
stangen Публикувано Юни 7, 2023 Публикувано Юни 7, 2023 Вижъна за момента въобще не е таргетиран към крайните клиенти. По-скоро към корпоративните такива. А и съм 100% сигурен, че това ще раздвижи и без това умрелият AR/VR пазар и иновации. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 7, 2023 Публикувано Юни 7, 2023 Изобщо не съм скептичен ако визираш мен. На мен ми стана забавно обявяването на продукт, който не е готов за производство и няма одобрение от FCC. Иначе е факт, ще избият рибата, дори и да не е с първия опит. Макар, че точно навремето още с първия iPhone успяха при мен - още помня първото усещане от пипането на чисто стъкло с мекото на пръста, вместо цъкането с клечка или нокът по целулоида на тогавашните смартове. А, пък сега даже няма точно такъв продукт на пазара - този изглежда от тежката артилерия. 2 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Юни 7, 2023 Публикувано Юни 7, 2023 (редактирано) Не визирах теб изобщо. Срещам много скептицизъм сред познати и из интернет пространството, но в повечето случаи идва от хора, които или говорят наизуст, или си нямат понятие от нещата. P.S. Осъзнавам, че може би постовете ми не създават такова впечатление, но съм много зарибен да си купя Vision Pro още като го пуснат в Европа. Ако трябва ще летя до Лондон за целта. Редактирано Юни 7, 2023 от kal1ch 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 7, 2023 Публикувано Юни 7, 2023 А, очилата са уникални, спор няма, за съжаление не бих могла да си ги взема, но с удоволствие бих ги пробвала поне.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юни 8, 2023 Публикувано Юни 8, 2023 преди 16 часа, kal1ch написа: За да ви излезе iOS 17 Dev beta трябва да влезете с Apple ID-то си тук: https://developer.apple.com и да приемете условията. След това би трябвало да стане. .......... При мен излиза, без да съм приемал нищо.С този акаунт никога не съм слагал бети. 2 Цитирай
ML16 Публикувано Юни 8, 2023 Публикувано Юни 8, 2023 Някой от форума сложили 17-ката, интересува да ли има dictation на български при българската клавиатура? Цитирай
robot Публикувано Юни 8, 2023 Публикувано Юни 8, 2023 Най-вероятно няма, защото не е описано във всички промени. Отделно за промените в клавиатурата е написано че важат само за Available in Arabic, Dutch, English, French, German, Hebrew, Korean, Italian, Polish, Portuguese, Romanian, Spanish, and Thai. English, French, and Spanish require iPhone 12 or later. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 9, 2023 Публикувано Юни 9, 2023 За да ви излезе iOS 17 Dev beta трябва да влезете с Apple ID-то си тук: https://developer.apple.com и да приемете условията. След това би трябвало да стане.Така е: Цитирай
venelin111111 Публикувано Юни 9, 2023 Автор Публикувано Юни 9, 2023 Моля,някой мод да прехвърли темите касаещи новата iOS в започнатата тема iOS 17Sent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Октомври 30, 2023 Автор Публикувано Октомври 30, 2023 Днес излезе в AppStoreсъбитието е през ноща на 31.10.в 02:00 часаSent from my Айфон using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 30, 2023 Публикувано Октомври 30, 2023 Да, ама ще е нощеска в 2 часа, няма кой да виси да го гледа. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
robot Публикувано Октомври 31, 2023 Публикувано Октомври 31, 2023 (редактирано) Най-яката част от това събитие беше че е изцяло снимано с айфон. УАУ. Редактирано Октомври 31, 2023 от robot 1 Цитирай
penmark Публикувано Октомври 31, 2023 Публикувано Октомври 31, 2023 Има ли нови тапети, че тях чакам 😁 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.