Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Когато набирам някого от моя Watch Ultra 2, как да изключа говорителя на часовника...

Павел Василев

Въпрос

Привет колеги, когато са ви свързани безжичните слушалки, (в моя случай е слуховия ми апарат свързан чрез директен стрийминг) когато набера някого чрез часовника ми Watch Ultra 2, се активира говорителчето на самия часовник а не чрез безжичната ми слушалка (слуховия ми апарат), къде и каква настройка трябва да пипна, иначе ако се обадя от телефона, тогава се свързва директно с безжичната слушалка - в случая слуховия ми апарат?

Редактирано от Павел Василев
При обаждане а не при приемане на разговор
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1 отговор на този въпрос

Recommended Posts

• 0

За да чуваш през слуховия си апарат от часовника, трябва да ги сдвоиш. Тогава обаче, няма да чуваш от телефона. Едва ли слуховия ти апарат може да се сдвои с две устройства едновременно и трябва да превключваш според случая, което е доста неудобно. Не знам в каква степен ти е увреден слуха, но AirPods Pro 2 имат страхотни възможности  за хора,с проблем със слуха и могат да бъдат сдвоени,едновременно с часовника и телефона ти. 
ПП.Виж повече инфо тук https://support.apple.com/bg-bg/guide/iphone/iph470b1833/ios

Редактирано от ne4o
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Добави ново...