Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Да, това ме учудва. Днес докато ползвах навигацията Here Drive, батерията падна в рамките на минута с цели 5 процента. Сега докато пиша два поста във форум, ми падна от 13% на 10%. 

Ето и скриншоти от преди 15 минути. Вече е на 10%. Не съм пуснал battery mode. Телефонът е в гаранция. Но искам първо преди да го дам, да разбера от вас дали това е нормално. 

114762d1481215871-my-se-has-really-awful

114763d1481215871-my-se-has-really-awful

Публикувано

8 часа usage, от които 2,2часа фейсбук и 5 мин навигация, ми се струва напълно нормално.
Явно имаш прекалено големи очаквания от един смартфон.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Според мен има проблем апарата. Преди да си го купя доста хора ми казваха, че с нормално ползване държи по 2 дни, че и повече. В imore.com пише същото. Днеска бях пуснал навигацията и от 55% падна на 50% в рамките на минута! Даже гледах как показваше 54%, след това 53% и накрая се задържа на 52% и после директно на 50%. Другото интересно е, че телефона е горещ малко над логото на Епъл.

Редактирано от RedBull

Не казвам че неможе да му има нещо, но "нормално ползване" е относително понятие, като "несъобразена скорост", за всеки различно. Ако например го дам на баща ми да го ползва, ще кара по седмица. if you know what i mean

Редактирано от baronbg
Публикувано

Така е. Просто искам мнение от притежатели на този телефон. В гаранция е. Купен е от Техномаркет. Само не искам да ме мотаят по 1 месец, защото скоро ми предстои пътуване. Иначе каква е процедурата? Договорът е при мен, но искам да знам как е в действителност? Никога не съм давал телефон за ремонт.

Публикувано

@RedBull аз съм го докарвал до 36 часа стенд бай с около 5-6 часа юзидж, предимно съм разцъквал клаша, браузване и малко фейса. Мисля, че батерията ти е ОК на това ползване, което се вижда от шотовете. За греенето не мога да кажа, гърбът на калъфа ми е подобен на тънка пластмаса и като че ли не топлоотдава/приема и нямам наблюдение за греене, поне не усещам и да има такова. Но мисля, че е нормално при по-продължителна експлоатация да почне да постопля до някаква степен, все още не са почнали да вграждат вентилатори, течно охлаждане и т.н. в телефоните ни. 

Публикувано

Като гледам показателите на батерията ми се струва, че са много добри и според мен нямаш никакви проблеми. Имай предвид, че апп-ове като фейсбук харчат доста ток. Относно прескачането на процентите. И при мен се получава така доста често и адски много ме дразни, но в крайна сметка, като че ли са важни крайните показатели, а 8 часа usage не е никак зле.

Публикувано

И моя държи долу горе толкова. Ползвай го с кеф и не го мисли толкова. В интерес на истината сега като стана студено държи с една идея по- малко.

Публикувано

Колко хубаво беше, като нямаше фейсбук и мобилният нет не беше толкова разпространен... Телефоните караха по 3-4 дни, несмартовете и по седмица-две... 

Публикувано

Колега, не е така. Махнал съм всички ефекти, ограничих много бекграунд процеси. 

Това с навигацията ме притесни, както и греенето. Другото интересно е, че когато има някое приложение в бекграунд, то точи доста. Снощи махнах телефона към 21 ч. и без да го пипам и го сложих на самолетен режим. Легнах и към 2 часа през нощта беше на 100%. Отключвам да видя форума какво сте писали беше на 100% заключвам го и след 4 часа гледам на самолетен и е 90%!!! :o:o:o 

Гледам, че на локскрина е пуснат Music player-a и се върти някаква нотификация по 1 сек. http://bgiphone.com/applications/core/interface/notifications.mp3 

От това мисля, че е паднало с 10%. Даже вече 13% докато пиша това мнение. :o Usage ми го дава 4 часа. А реално съм го ползвал 10 минути. 

Добре, мерси. Ще видя какво да правя 

Публикувано

Според резултатите ти, всичко си е ок с батерията.
Карай си на самолетен и ще издържа и два дни.

Публикувано

Малко ОФФ топик, но съм виждал смартфон с 24 дни стендбай. Няма интернет, на 2G и само разговори от време на време. Говорим за 4,5 инча смартфон.

Ето такива мнения ме оздачават:

Since the upgrade to 10.1, battery life is actually better!
After 9 hours; (7AM), of ITunes, Emails, texts, etc., I'm still at 70%, even with my wifi turned on in the office, since 9AM!
No complaints here; LOVE my SE!
TMO/NYC

Пичове, през последните 5 години  ползвам Windows Phone. Не говорим за Лумия, ами изобщо. При WP като слушаш нещо във фонов режим при заклчен дисплей, Spotify например, батерията пада с 2% на час. На Лумия 640 батерията със здраво ползване държеше по 2 дни. hTC 8x без ъпдейти на Windows Phone 8.0 с включен ГПС падаше на 10% за 3 часа и половина. Без да го пускам на battery saver. Единствено Лумия 1020 ми падаше по същия начин и се оказа, че има проблем с платката. 

Братчеда има Айфон 6s. Направи ми впечатление, че докато го пипах за 20 минути и пращах снимки на пощата падна и той с цели 10 процента. Което не навежда на мисълта, че може и да си е наред моя апарат. А чувам, че Айфон СЕ държи повече и от Галакси S7. :D бати, да си бях седял на Windows Mobile. Просто камерата никога няма да се доближава до нивото на Айфона. Дори и Лумия 1020. 

Редактирано от RedBull
Публикувано

Ако не лягаш ден-два?:)Иначе казва,че телефона загрява!То писано много пъти,но да започнеш с един рестор?Или поне reset all settings .Иначе usage е нещо като изгорелите емисии при фолксваген

Публикувано
преди 3 часа, RedBull написа:

От това мисля, че е паднало с 10%. Даже вече 13% докато пиша това мнение. :o Usage ми го дава 4 часа. А реално съм го ползвал 10 минути.

Направи му хард ресет и ще се оправи usage-а.

Публикувано

Направил съм му още преди да пиша тук. Това е първото нещо, което правя, когато имам проблем. Set as new iPhone даже му дадох. Има подобрение  в батерията. Но ми прави впечатление, че на 8-10 минути пада с по 2%, ако браузвам само. Което, ще рече, че ще има 12-15% drain rate на час! Малко много ми се струва това. Не знам. Apple имах преди време - 3GS и бях доволен от батерията. После освен да му бия един Софт ресет. 

Публикувано

Това на Wi-Fi или на мобилна мрежа? Ако си на мобилна мрежа ЛТЕ или 3G с не много добро покритие е напълно нормално това нещо ...

Публикувано

12-15 % на час значи около 7 часа браузване.Не съм ползвал SE и нямам наблюдение,но доста сериозен хардуер с малка батерия.Мисля е нормално.Единствено iphone 7 има осезаема разлика в батерията,спрямо предшествениците си.Освен това ios 10 е с много съществени промени и предполага по-бързо падане на батерията,поне с първите версии.Ако нямаш включени приложения в мултитаскинг и ти показва usage,има нещо което работи!Примерно виж в location какво си разрешил

Публикувано

Да. Четох, че има някакъв проблем с calibration на компаса. И срива батерията. И го разкарах. Засега е ок. 64% на 14.26 h и 7.30 часа usage. Ама в тия 7 часа влизат и 4 часа фонов режим на файла за нотификация на този форум. 

Най -мразя на скъпите телефони, че много се втелясвам в разните му неща. 

Едит: докато пиша това мнение батерията се задържа на 64%. 

Публикувано

Железен си:)Ръчкай смело и не го мисли

Публикувано

ОК. Ще видя довечера как ще е. Засега добре ми се струва. А ме е страх да го оставя и на ремонт. :D

И това с греенето ще го наблядавам да видя как е. 

Офф топик - Графенът се задава, ако навлезе в мобилните устройства в близкото бъдеще, надявам се че тези проблеми с пробега на батериите ни ще бъде блед спомен от близкото минало. Дерзайте.

Редактирано от georgibs81
Публикувано

След като направих Soft Reset онзи ден резултатите са следните. Recently Deleted приложения са игри.

Photo_12_11_16_07_19_34.pngPhoto_12_11_16_07_26_21.png

Преди малко го извадих от зарядното , цъках на фейса - 97%

Usage - 40 min.

Standby - 1h, 13 min.

Тези резултати ми се струват ок. Но пак усещам при игри да грее леко отзад. 

Публикувано

Което е нормално..

Публикувано

Добре е, аз толкова не съм постигал
Май най-доброто ми е това
b20d66964f3ea4a096e35eea87de357f.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...