Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Остави закона аз не бих искал някой да ме записва без мое съгласие. Not cool.

Публикувано

То голяма драма с това записване. Ако някой реши да те записва, каква е пречката да те пусне на говорител и да те запише на отделно устройство?, като диктофон например.

По принцип.

Публикувано

Само при мен ли не е активна call recording опцията? На моя телефон 14pro, на жена ми 13 pro и на детето 13 го няма като опция?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Call rec се води част от AI, следователно за моделите от 15 про нагоре. Най-рано април месец за Европа.

Публикувано

Не е точно част от AI и ще е достъпно и за по-стари модели.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

С 13мини съм и го имам записа на разговори. Айклауд акаунтът ми е щатски. 

Публикувано
преди 7 часа, penmark написа:

Call rec се води част от AI, следователно за моделите от 15 про нагоре. Най-рано април месец за Европа.

Не е вярно, аз съм с iPhone 12 и "запис на разговор" си работи !

Само Media & Purchases трябва да е регион US, региона на iCloud и на телефона нямат значение.

Публикувано

Дайте съвет. Какво платежно средство да използвам за US магазин. С paypal не успях. Тъй като плащам за айклауд от мобилния. С револют дали става?

Публикувано

Не става с револют, също го бях тествал като се мъчех и аз.

Трябва да се спрат всички активни събскрибшъни, преди да промениш региона на епъл акаунта си - чак тогава се появява опцията NONE за платежно средство.

Публикувано
Трябва да се спрат всички активни събскрибшъни, преди да промениш региона на епъл акаунта си - чак тогава се появява опцията NONE за платежно средство.

Тогава какви варианти ми остават, за да ползвам apple music и icloud?

Публикувано

Варианта ти е да изчакаш до април 2025. 

Публикувано

Аз направих следното, само за целите на теста. 

1. Синхронизирах си всичко в текущия епъл акаунт и се разлогнах
  2. Направих си нов отделен US акаунт, за да тествам AI нещата
  3. Като се натествах, си върнах моя си акаунт

Има готини функции, но както писах и в по-предишен пост, ще ги усетите ако ползвате и комуникирате основно на английски език, иначе остават само clean up туула и Memories във фото аппа, но поне аз, освен за теста, не бих ги ползвал често. Ако има чужди хора в кадъра, като снимам, им казвам учтиво да излязат от кадъра - "Излезте добри хора от кадъра ми, че нямам епъл AI, и после няма да мога да ви махна"

Публикувано

Нямам и пак не се появява… с Paypal ми казва, че региона не е Ок… за съжаление не ми позволява да въведа и уникредитската си карта…някакви други идеи?

Публикувано

Аз си купувам Apple gift cards от Амазон и с тях плащам 😉

Публикувано

След възтановяване на паролата за старият ми акаунт, нещата се случиха! Друг проблем при невъзможността да излезе опцията none e, ако има family sharing акаунта

Публикувано

Имам въпрос със смяната на media and subscriptions акаунта с цел получаване на Apple AI.

Мога да го задам на канадски акаунт.

Това ще промени ли appstore на канадски такъв?

При наличен абонамент за iCloud ще минава ли плащането през канадската карта и съответно по тарифите за

iCloud в Канада?

Apple ID-то ще ми остане с българско платежно средство и регион България.

Публикувано

Това ако проработи и на български.....

IMG_2518.png

Публикувано

ChatGPT говори чудесен български, ако му позволят ще разбира и през Siri. 

Публикувано
Не е вярно, аз съм с iPhone 12 и "запис на разговор" си работи !
Само Media & Purchases трябва да е регион US, региона на iCloud и на телефона нямат значение.

И при мен на iPhone 12 си тръгна записа на разговори, единствено с горното написано плюс езика на телефона да е на английски, с български не става.
Публикувано (редактирано)

Има ли как да не известява когато започне да записва iPhone 13 iOS 18.1? И някак да се направи автоматично да започне да записва? И друго да попитам защо не мога да изрязвам обекти от снимка ?

Редактирано от Здравко Велчев

Не може да се спре известяването, независимо от модела телефон. 

Относно изрязването на обект от снимка,  ако със задържане върху самата снимка не става по някаква причина, пробвай това:

1 - цъкни върху инфо бутона (долу в средата), и ако има обект за разпознаване ще ти го огради автоматично, клик върху обекта - Share > Save image

2 - отвори снимката във Files аппа и от Quick tools избери Remove background

Редактирано от robot
Публикувано
преди 1 час, robot написа:

Не може да се спре известяването, независимо от модела телефон. 

Относно изрязването на обект от снимка,  ако със задържане върху самата снимка не става по някаква причина, пробвай това:

1 - цъкни върху инфо бутона (долу в средата), и ако има обект за разпознаване ще ти го огради автоматично, клик върху обекта - Share > Save image

2 - отвори снимката във Files аппа и от Quick tools избери Remove background

Искам да изрязвам хора от снимка в смисъл ако има непознати зад мен да ги махна да остана сам на снимката гледах с clean че може но аз го нямам като опция с iPhone 13 съм

Публикувано

Clean up туула го има само за 15 про моделите и 16ките с Apple Intelligence

За по-стари модели трябва да използваш друг апп като Google Photos примерно. или като Photomator 

преди 26 минути, robot написа:

Clean up туула го има само за 15 про моделите и 16ките с Apple Intelligence

За по-стари модели трябва да използваш друг апп като Google Photos примерно. или като Photomator 

Благодаря ти за отговорите! Лошото е че всички апп са платени за жалост  и друго да те попитам когато гледам филм преди можех да превъртам където и да докосна дисплея и да плъзна сега не става направо минава на малък екран това оправя ли се някак?

Редактирано от Здравко Велчев
Публикувано

Излезе 18.2 beta 2 тази вечер. Очаквано, новостите са съсредоточени върху AI Intelligence, но гледам са цъкнали малко и фейса в менюто Settings. Променени икони, които не са чак толкова зле.

ea4477db7fc726d81e8bd20ba5ecb4d9.jpg

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   1 потребител

• niksan76
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...