Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И Genmoji работи навсякъде. Преди работеше само в съобщенията, сега работи и в WhatsApp, Facebook...

Публикувано

Какви са другите предимства, след като се сложи US акаунт освен записването на разговори? Говорим за телефон който не поддържа AI.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

За да ползваш записването на разговори, единствено езика на телефона трябва да е на English (US), а не акаунта на телефона.

Само  "превръщането" на разговора в текстова бележка и обобщението му, е част от AI, и за него ти трябва US акаунт и телефон, който поддържа Apple Intelligence 

А иначе за телефон, който не поддържа AI, няма никакво предимство акаунта да е US, освен в момента че ще може да следиш на живо техните избори като live нотификация и в динамичния остров

IMG_5029.thumb.jpeg.44666b9431fbfb331050262f898bd4f8.jpeg

Редактирано от robot
Публикувано

Само езика на телефона ли? За записване на разговори имам предвид.

Публикувано

Не е само смяна език, тествах не става.

Публикувано

Да, това са езиците на които работи записа:

image.thumb.png.fb5047fa139a91914795d27b927db920.png

А акаунта НЕ трябва да е от тези региони:

image.thumb.png.cc7ab7fb20089c563f0d78019d4e2aea.png

Публикувано

Език us English

1fbc9b188676e4b648e11147ea3a119c.jpg
Позвъних по айфона на жена ми
aa5d0c9b6b70afd1c1b7b2f913297232.jpg
И накрая в iCloud Drive

a0f2a783116165bbac6d3379ffe84a70.jpg
Питам къде е записа?
iPhone 14 плюс iOS 18.1

IMG_2491.thumb.png.8f397e549c96b8be758e4897de8f25ff.png

В предишен мой пост има екранна снимка на която се вижда, че записа работи в роуминг Турция с БГ номер. Стора и всичко си ми е в БГ. Като предпочитан език е български....!

Редактирано от skpavlov
Публикувано

Ок, говорим за България с US language да се подкара да работи. Иначе в страни от Европа и др. континенти е ясно , че всичко е наред

Публикувано

Да, за това е вторият скрийншот от последният ми пост, където пише в кои държави НЕ работи, вкл. в ЕС. Но не е задължителен US акаунт.

Може да избереш Македония, Швейцария или UK като държава и ще ти работи.

Отделно в настройките на Phone аппа се пуска опцията за запис на разговорите, и записаните разговори излизат в Notes.

Публикувано

81e4b114cc2c5b0d042f58a1040d3c17.jpg

Не работи при мен , мерси за отговора. Не зная дали оператора също не участва ? Ще чакам ако го пуснат за ЕС ок , ако не …здраве да е.

Публикувано

Има се предвид региона на Епъл Акаунта, не езиковите настройки на устройството.

image.thumb.png.c354095d4a131b1dc602e83156a2a668.png

Публикувано

Аз пък забелязах, че иконката за запис се появява само при разговор с друг iPhone. Не е активна все още, но се появява. При разговор с андроид изобщо я няма.

Публикувано

Още ли има андроид потребители?😂

Публикувано

Има, за беля :tooth:  И там е по региони, но се решава с друг фърмуеър. На служебното Поко М6 съм набил индонезиец и там такива екстри са по дефолт, без да известява отсрещния.

Публикувано

Извинете за лирическото отклонение, зачислиха ми топ марка с андроид с който издържах един ден! Сега си работя нормално с един 5S с джейл.😝

Публикувано
преди 3 часа, penmark написа:

Аз пък забелязах, че иконката за запис се появява само при разговор с друг iPhone. Не е активна все още, но се появява. При разговор с андроид изобщо я няма.

Работи, работи...ама с US акаунт

Как работи с БГ акаунт и то в роуминг и то в Турция, която не е в списъка с подържани държави нямам обяснение.

П.С. подръжката беше на Вудафон.

Редактирано от skpavlov
Публикувано
на 5.11.2024 г. в 15:15, robot написа:

За да ползваш записването на разговори, единствено езика на телефона трябва да е на English (US), а не акаунта на телефона.

Само  "превръщането" на разговора в текстова бележка и обобщението му, е част от AI, и за него ти трябва US акаунт и телефон, който поддържа Apple Intelligence 

А иначе за телефон, който не поддържа AI, няма никакво предимство акаунта да е US, освен в момента че ще може да следиш на живо техните избори като live нотификация и в динамичния остров

IMG_5029.thumb.jpeg.44666b9431fbfb331050262f898bd4f8.jpeg

Пълни глупости! Моя език е EN, региона е EU и няма записи.....

Публикувано

Хубава функция чакаме в 18.2

Колко време остава до пълно зареждане на телефона.

IMG_4083.thumb.jpeg.cf9ab0b04498d845a0f3b6a7abf84691.jpeg

Публикувано

Мда - 2 часа steady за другите по-стари телефони направо мъка 3-4 часа....

Миналата седмица след ъпдейта зададох в настройките за активиране на AI , пишеше ,че съм на изчакване въпреки ,че за нашия регион не може да се ползва в момента. В петък дойдох в Белград и още по пътя видях някакво съобщение от Епъл ,но не обърнах внимание, след като се настаних го отварям и пише ,че вече е активно и засега си работи пълноценно, ще видя утре като се прибера в България дали пак няма да стане неактивно.

Редактирано от londongunner
Публикувано

Не е важно, но днес в приложението “Време” се появи дъжд, на вън вали, така , че отчете коректно.
ce9eb7b2923667ce14949ce6e57f32ec.jpg

Публикувано

Здравейте ,има ли някаква настройка на safari player имам проблем когато гледам клипове и филми и реша да превъртя не мога! На стария иос само плъзгах и превъртах тук не става,някой знае ли как да го оправя?

Публикувано

Здравейте! Винаги съм слагал бетите и долу горе съм нямал с ползването на телефона. Като поставих 3 бета обаче едно приложение ми спря да работи и реших да върна фабричните настройки на телефона и да му сложа официалната 18.1 като не му връщам бекъпа с настройки, да има полза “уж”. Обаче, или аз съм забравил или нещо не е наред- имам две карти , на които мисля , че мога да има задам различна мелодия, но сега въпреки че си избирам коя карта с коя мелодия звъни, и двете продължават да звънят с мелодията на картата под разбиране. Някой с идеи? Благодаря

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   1 потребител

• niksan76
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...