Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 18

ML16

Recommended Posts

И Genmoji работи навсякъде. Преди работеше само в съобщенията, сега работи и в WhatsApp, Facebook...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Какви са другите предимства, след като се сложи US акаунт освен записването на разговори? Говорим за телефон който не поддържа AI.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За да ползваш записването на разговори, единствено езика на телефона трябва да е на English (US), а не акаунта на телефона.

Само  "превръщането" на разговора в текстова бележка и обобщението му, е част от AI, и за него ти трябва US акаунт и телефон, който поддържа Apple Intelligence 

А иначе за телефон, който не поддържа AI, няма никакво предимство акаунта да е US, освен в момента че ще може да следиш на живо техните избори като live нотификация и в динамичния остров

IMG_5029.thumb.jpeg.44666b9431fbfb331050262f898bd4f8.jpeg

Редактирано от robot
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само езика на телефона ли? За записване на разговори имам предвид.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не е само смяна език, тествах не става.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, това са езиците на които работи записа:

image.thumb.png.fb5047fa139a91914795d27b927db920.png

А акаунта НЕ трябва да е от тези региони:

image.thumb.png.cc7ab7fb20089c563f0d78019d4e2aea.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Език us English

1fbc9b188676e4b648e11147ea3a119c.jpg
Позвъних по айфона на жена ми
aa5d0c9b6b70afd1c1b7b2f913297232.jpg
И накрая в iCloud Drive

a0f2a783116165bbac6d3379ffe84a70.jpg
Питам къде е записа?
iPhone 14 плюс iOS 18.1

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

IMG_2491.thumb.png.8f397e549c96b8be758e4897de8f25ff.png

В предишен мой пост има екранна снимка на която се вижда, че записа работи в роуминг Турция с БГ номер. Стора и всичко си ми е в БГ. Като предпочитан език е български....!

Редактирано от skpavlov
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ок, говорим за България с US language да се подкара да работи. Иначе в страни от Европа и др. континенти е ясно , че всичко е наред

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да, за това е вторият скрийншот от последният ми пост, където пише в кои държави НЕ работи, вкл. в ЕС. Но не е задължителен US акаунт.

Може да избереш Македония, Швейцария или UK като държава и ще ти работи.

Отделно в настройките на Phone аппа се пуска опцията за запис на разговорите, и записаните разговори излизат в Notes.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

81e4b114cc2c5b0d042f58a1040d3c17.jpg

Не работи при мен , мерси за отговора. Не зная дали оператора също не участва ? Ще чакам ако го пуснат за ЕС ок , ако не …здраве да е.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има се предвид региона на Епъл Акаунта, не езиковите настройки на устройството.

image.thumb.png.c354095d4a131b1dc602e83156a2a668.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък забелязах, че иконката за запис се появява само при разговор с друг iPhone. Не е активна все още, но се появява. При разговор с андроид изобщо я няма.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има, за беля :tooth:  И там е по региони, но се решава с друг фърмуеър. На служебното Поко М6 съм набил индонезиец и там такива екстри са по дефолт, без да известява отсрещния.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Извинете за лирическото отклонение, зачислиха ми топ марка с андроид с който издържах един ден! Сега си работя нормално с един 5S с джейл.😝

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, penmark написа:

Аз пък забелязах, че иконката за запис се появява само при разговор с друг iPhone. Не е активна все още, но се появява. При разговор с андроид изобщо я няма.

Работи, работи...ама с US акаунт

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как работи с БГ акаунт и то в роуминг и то в Турция, която не е в списъка с подържани държави нямам обяснение.

П.С. подръжката беше на Вудафон.

Редактирано от skpavlov
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 5.11.2024 г. в 15:15, robot написа:

За да ползваш записването на разговори, единствено езика на телефона трябва да е на English (US), а не акаунта на телефона.

Само  "превръщането" на разговора в текстова бележка и обобщението му, е част от AI, и за него ти трябва US акаунт и телефон, който поддържа Apple Intelligence 

А иначе за телефон, който не поддържа AI, няма никакво предимство акаунта да е US, освен в момента че ще може да следиш на живо техните избори като live нотификация и в динамичния остров

IMG_5029.thumb.jpeg.44666b9431fbfb331050262f898bd4f8.jpeg

Пълни глупости! Моя език е EN, региона е EU и няма записи.....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубава функция чакаме в 18.2

Колко време остава до пълно зареждане на телефона.

IMG_4083.thumb.jpeg.cf9ab0b04498d845a0f3b6a7abf84691.jpeg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Миналата седмица след ъпдейта зададох в настройките за активиране на AI , пишеше ,че съм на изчакване въпреки ,че за нашия регион не може да се ползва в момента. В петък дойдох в Белград и още по пътя видях някакво съобщение от Епъл ,но не обърнах внимание, след като се настаних го отварям и пише ,че вече е активно и засега си работи пълноценно, ще видя утре като се прибера в България дали пак няма да стане неактивно.

Редактирано от londongunner
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...