Viiipeer Публикувано Март 27 Публикувано Март 27 на 25.03.2025 г. в 20:41, venelin1111gmail написа: Офтопик:Колега Viiipeer, по-спокойно…ще те тресне я инфаркт я някой админ. Sent from my iPhone using Tapatalk Апф, аз съм си спокоен, просто ми е супер смешно какви ъпдейти правят огризките. В никакъв случай не се ядосвам, напротив дори се забавлявам :Д Цитирай
venelin1111gmail Публикувано Март 27 Публикувано Март 27 Колега, ъпдейтите са съобразени с настоящата iOS . Така е било поне от както аз ползвам iOS . Ти какво точно очакваш или искаш да има както ъпдейти? Кажи за да те разбера иначе е спам от твоя страна.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mirror Публикувано Петък в 15:49 Публикувано Петък в 15:49 на 26.03.2025 г. в 17:56, robot написа: Сири за телефонните неща си е супер - пусни таймер, отвори мейл, отбележи че си бих инсулина, какво ще е времето утре, ще вали ли, отговори на това съобщение, отговори на вайбъра на майка ми, пиши на сестра ми, отвори тоя апп, колко евро са 45 лева, кой е еди-кой си, коя е тази песен, пусни еди-коя си песен в еди-кой си апп, на каква височина съм, навигирай ме към локацията от последната среща в календара ми, пусни блутута, спри звука и т.н - си върши повече от добре работата На какъв език общуваш с роднините?! Сири не знам да знае български, а да общувам с близките си на различен език от родния ми е леко шашаво.... 4 Цитирай
Grievous Публикувано Петък в 19:24 Публикувано Петък в 19:24 Кажи за да те разбера иначе е спам от твоя страна.Sent from my iPhone using TapatalkТо па от твоя страна не е. Ти май започна офтопика?Има нов ъпдейт RC2 с леки корекции.Тази актуализация въвежда нова опция за стил на скица в Image Playground, рецепти в Apple News+ и подобрения за по-добро организиране и филтриране на вашата библиотека в Photos. Тази версия включва други функции, корекции на грешки и актуализации на защитата за вашия iPhone.П. С. Използвал съм Google Translate. Цитирай
robot Публикувано Петък в 20:49 Публикувано Петък в 20:49 (редактирано) преди 5 часа, mirror написа: На какъв език общуваш с роднините?! Сири не знам да знае български, а да общувам с близките си на различен език от родния ми е леко шашаво.... Както казах и в предното мнение - всички нови ъпдейти в iOS 18 дали са полезни или не, зависят от това как човек си ползва телефона. Специално за съобщенията - на един майка му знае английски, на друг не - няма как всички да сме еднакви и да правим нещата по един и същ начин. Аз лично ползвам бързите гласови съобщения най-вече за кратки, бързи отговори, за локация, или дори просто с емоджи, не за дълги съобщения. Иначе "трик/workaround" как да изпратиш съобщение на български, или на какъвто искаш език е да пратиш аудио съобщение - казваш " Siri, Send audio message to еди-кой-си", записваш съобщението, казваш Send и готово. Редактирано Петък в 20:58 от robot 3 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Понеделник в 17:37 Публикувано Понеделник в 17:37 Налазвайте ъпдейтите ако сте нетърпеливи! Ако сте, изчакайте щото бавно става, към 20тина минути е даунлоуда в момента! Явно маймунките са доста ... 3 Цитирай
ML16 Публикувано Понеделник в 19:44 Автор Публикувано Понеделник в 19:44 Същия Build, ли е като RC2, а именно (22E240)? Цитирай
robot Публикувано Понеделник в 19:59 Публикувано Понеделник в 19:59 Да, същия е. Никаква разлика, включително списъкът с промени. 1 Цитирай
ML16 Публикувано Понеделник в 20:04 Автор Публикувано Понеделник в 20:04 (редактирано) Settings->Apps->Default Apps->Navigation се появи Google Maps в Settings->General->About-> има Carrier Update. За Yettel 63.0, за A1 63.1. Редактирано Понеделник в 20:07 от ML16 2 Цитирай
robot Публикувано вчера в 04:57 Публикувано вчера в 04:57 Да, в новия ъпдейт 18.4, това е доста полезно. Чудя се на какъв принцип се определя дали даден апп отговаря на условията за да се покаже там. Примерно Wase не излиза, въпреки че го имам инсталиран. Цитирай
simba4 Публикувано вчера в 05:02 Публикувано вчера в 05:02 Да, в преводачи пък, е примерно само Translate.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Цитирай
ML16 Публикувано вчера в 05:06 Автор Публикувано вчера в 05:06 Опцията за Default Navigation App е видима само за EU и се появи заедно с Default Translation App някъде около beta 2. Вечерта имаше ъпдейт на Google Maps и вече аппа е в списъка. Аз лично не разбирам, каква е разликата. Очаквах програмите, които имат някакъв map интеграция да заменят Apple Maps с Google Maps. 1 Цитирай
ne4o Публикувано вчера в 08:59 Публикувано вчера в 08:59 Предполагам, че в самите приложения трябва да е заложена опцията за добавяне като приложение по подразбиране. Ще стане ясно, като ги актуализират. 1 Цитирай
БОБИ ИКОНОМОВ Публикувано вчера в 10:40 Публикувано вчера в 10:40 преди 5 часа, ML16 написа: Очаквах програмите, които имат някакъв map интеграция да заменят Apple Maps с Google Maps. И аз така мислех, сложих Google Maps по дефолт, но като вляза в колата, пак ми отваря Apple Maps. Цитирай
Dimitrov71 Публикувано преди 22 часа Публикувано преди 22 часа Вие имате ли Епъл Вижън Про апп? При мен не се появи… Цитирай
ML16 Публикувано преди 22 часа Автор Публикувано преди 22 часа Приложението е достъпно единствено в App Store на държавите, в които Apple Vision Pro официално се предлага. 1 Цитирай
robot Публикувано преди 19 часа Публикувано преди 19 часа Освен пускането на Apple Intelligence за ЕС, най-добрата част от ъпдейта в iOS 18.4 е подобрения контрол център при добавяне и местене. Нищо общо с напълно разбъркващият се от преди, и автоматичното нареждане на иконите както им падне. 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.