Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
на 25.03.2025 г. в 20:41, venelin1111gmail написа:

Офтопик:Колега Viiipeer, по-спокойно…ще те тресне я инфаркт я някой админ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Апф, аз съм си спокоен, просто ми е супер смешно какви ъпдейти правят огризките. В никакъв случай не се ядосвам, напротив дори се забавлявам :Д

Публикувано

Колега, ъпдейтите са съобразени с настоящата iOS . Така е било поне от както аз ползвам iOS . Ти какво точно очакваш или искаш да има както ъпдейти? Кажи за да те разбера иначе е спам от твоя страна.

Публикувано
на 26.03.2025 г. в 17:56, robot написа:

• Сири за телефонните неща си е супер - пусни таймер, отвори мейл, отбележи че си бих инсулина, какво ще е времето утре, ще вали ли, отговори на това съобщение, отговори на вайбъра на майка ми, пиши на сестра ми, отвори тоя апп, колко евро са 45 лева, кой е еди-кой си, коя е тази песен, пусни еди-коя си песен в еди-кой си апп, на каква височина съм, навигирай ме към локацията от последната среща в календара ми, пусни блутута, спри звука и т.н - си върши повече от добре работата
  •  

На какъв език общуваш с роднините?! Сири не знам да знае български, а да общувам с близките си на различен език от родния ми е леко шашаво....

Публикувано
Кажи за да те разбера иначе е спам от твоя страна.

То па от твоя страна не е. Ти май започна офтопика?

Има нов ъпдейт RC2 с леки корекции.

Тази актуализация въвежда нова опция за стил на скица в Image Playground, рецепти в Apple News+ и подобрения за по-добро организиране и филтриране на вашата библиотека в Photos. Тази версия включва други функции, корекции на грешки и актуализации на защитата за вашия iPhone.

П. С. Използвал съм Google Translate.
Публикувано (редактирано)
преди 5 часа, mirror написа:

На какъв език общуваш с роднините?! Сири не знам да знае български, а да общувам с близките си на различен език от родния ми е леко шашаво....

Както казах и в предното мнение - всички нови ъпдейти в iOS 18 дали са полезни или не, зависят от това как човек си ползва телефона.

Специално за съобщенията - на един майка му знае английски, на друг не - няма как всички да сме еднакви и да правим нещата по един и същ начин. Аз лично ползвам бързите гласови съобщения най-вече за кратки, бързи отговори, за локация, или дори просто с емоджи, не за дълги съобщения. 

Иначе "трик/workaround" как да изпратиш съобщение на български, или на какъвто искаш език е да пратиш аудио съобщение - казваш " Siri, Send audio message to еди-кой-си", записваш съобщението, казваш Send и готово.

image.thumb.png.6121c7df2f06c918b52e18e92bb1df11.png

Редактирано от robot
Публикувано

Налазвайте ъпдейтите ако сте нетърпеливи! Ако сте, изчакайте щото бавно става, към 20тина минути е даунлоуда в момента! Явно маймунките са доста ...

Публикувано

Същия Build, ли е като RC2, а именно (22E240)?

Публикувано

Да, същия е. Никаква разлика, включително списъкът с промени.

Публикувано (редактирано)

Settings->Apps->Default Apps->Navigation се появи Google Maps

IMG_2132.jpeg

в Settings->General->About-> има Carrier Update. За Yettel 63.0, за A1 63.1.

Редактирано от ML16
Публикувано

Да, в новия ъпдейт 18.4, това е доста полезно. 

Чудя се на какъв принцип се определя дали даден апп отговаря на условията за да се покаже там. Примерно Wase не излиза, въпреки че го имам инсталиран.

Публикувано

Да, в преводачи пък, е примерно само Translate.

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

Публикувано

Опцията за Default Navigation App е видима само за EU и се появи заедно с Default Translation App някъде около beta 2. Вечерта имаше ъпдейт на Google Maps и вече аппа е в списъка. Аз лично не разбирам, каква е разликата. Очаквах програмите, които имат някакъв map интеграция да заменят Apple Maps с Google Maps.  

Публикувано

Предполагам, че в самите приложения трябва да е заложена опцията за добавяне като приложение по подразбиране. Ще стане ясно, като ги актуализират.

Публикувано
преди 5 часа, ML16 написа:

Очаквах програмите, които имат някакъв map интеграция да заменят Apple Maps с Google Maps.  

И аз така мислех, сложих Google Maps по дефолт, но като вляза в колата, пак ми отваря Apple Maps.

Публикувано

Вие имате ли Епъл Вижън Про апп? При мен не се появи…

Публикувано

Приложението е достъпно единствено в App Store на държавите, в които Apple Vision Pro официално се предлага.

Публикувано

Освен пускането на Apple Intelligence за ЕС, най-добрата част от ъпдейта в iOS 18.4 е подобрения контрол център при добавяне и местене. Нищо общо с напълно разбъркващият се от преди, и автоматичното нареждане на иконите както им падне.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...