venelin1111gmail Публикувано Април 16 Публикувано Април 16 Оправен е проблема с car playSent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Април 17 Публикувано Април 17 За часовниците обаче за пореден път май няма.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Dimitrov71 Публикувано Април 30 Публикувано Април 30 Здравейте, на вас излиза ли ви времето оставащо до пълно зареждане на батерията. При мен се показа веднъж и оттогава не съм го виждал. Активира ли се от някъде или? Цитирай
robot Публикувано Април 30 Публикувано Април 30 Това къде ти е излязло - като нотификация, или някъде в настройките на самата батерия? Да не е това - това е ако ти е пусната оптимизацията след 80%, но се появява рядко, защото повечето хора си спират ръчно различни сървиси от настройките. 1 Цитирай
Dimitrov71 Публикувано Април 30 Публикувано Април 30 това имах предвид, да. пусната ми е оптимизацията Цитирай
robot Публикувано Април 30 Публикувано Април 30 (редактирано) Ето тук е обяснено защо не се активира постоянно, дори и да е пусната - линк. С две думи - зависи от три неща: не трябва да си спирал сървисите за локацията от Privacy & Security - System Customization, Significant Locations и др оптимизацията се включва само на места, които обитаваш редовно - у вас, на работата, или където ходиш редовно (за това е локацията) и трябва да имаш изградени навици да зареждаш телефона си по едно и също време - ако го зареждаш по различно време, също няма да работи - и според мен оптимизираното зареждане дори и да работи в този случай, няма да виждаш нотификацията кога ще приключи, тъй като телефона не може да ти проследи навиците (това не е ново от iOS 18, още с iOS 13 е въведено) Редактирано Април 30 от robot 1 Цитирай
skpavlov Публикувано Май 1 Публикувано Май 1 Има ли начин за прескачане на EU рестрикцията за запис на разговори? Смяна на регион и език не дава резултат. Цитирай
robot Публикувано Май 1 Публикувано Май 1 Става ако смениш региона на епъл акаунта си от Media & Purchases, не просто региона и езика на телефона. Когато бях с US акаунт, работеше в България без проблем записа на разговори - и при стандартните и при тези с FaceTime 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.