skpavlov Публикувано Май 20 Публикувано Май 20 (редактирано) 🍎 Редактирано Май 21 от skpavlov Цитирай
БОБИ ИКОНОМОВ Публикувано Май 21 Публикувано Май 21 преди 21 часа, robot написа: Имаш предвид, че при теб не се появява ъпдейта на Google Translate, като влезеш в аппс стора? И при мен не се появява ъпдейт, и не мога да го задам по подразбиране. Цитирай
robot Публикувано Май 21 Публикувано Май 21 Ако ръчно рефрешнеш за ъпдейт в апп стора, не се ли появява? Цитирай
robot Публикувано Май 22 Публикувано Май 22 Аз лично се надявам това меню с опциите, да го ъпдейтнат по някакъв начин в iOS 19, защото станаха твърде много и драгваш по 3 пъти докато намериш каквото ти трябва. Или поне да го направят като при iPAD, да се виждат всички опции Както и поп-ъпа за превода, спокойно може да е доста по-малък и "floating", като при iPAD, вместо да заема 1/2 от екрана на телефона 1 Цитирай
chayanne Публикувано Май 22 Публикувано Май 22 Goggle Translate вече може да се ползва като преводач подразбиране. Аз ползвам DeepL.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ludiamax Публикувано Май 22 Публикувано Май 22 Не е зле, ама гооглето си го по-бива. Дай превод на думата "willful" от английски на български и в двете апликации. Друг е въпроса, защо дийпъла ти дава алтернативи на преведената дума, а не тази, от която превеждаш, няма транскрипция, няма примери и т.н. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.